grzybiarz 10 296 Opublikowano 7 października 2017 Opublikowano 7 października 2017 5 kafli, sporo, ale dzieci pewnie wpadły w depresję. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 7 października 2017 Opublikowano 7 października 2017 wloska mortadela z pistacjami goty, a na poczatku lat 90 wchodzila mi na obiad mortadela panierowana xD jak by nie bylo goty Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 7 października 2017 Opublikowano 7 października 2017 dzisiaj na obiad była grana tradycyjna kuchnia niemiecka Cytuj
Rudiok 3 369 Opublikowano 7 października 2017 Opublikowano 7 października 2017 Włoskie sery, greckie oliwki, polskie winogrona. Zapite biedronkowym winem, które szczerze polecam, połwytrawne, coś ponad 2 dychy. Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 8 października 2017 Opublikowano 8 października 2017 Ale chociaż randka udana? :) Cytuj
Rudiok 3 369 Opublikowano 8 października 2017 Opublikowano 8 października 2017 Seksy były, więc zaliczyć trzeba do udanych ;) Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 8 października 2017 Opublikowano 8 października 2017 wczoraj powrót w nocy z biura, wszyscy śpią, i czekało na mnie to danie Bogów: Cytuj
Rudiok 3 369 Opublikowano 8 października 2017 Opublikowano 8 października 2017 Wygląda jak gluty z nosa przyprawione śmietanką wujka. No chyba że to kurki w śmietanie to faktycznie smaczne. Nie wnikam, nie oceniam. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 8 października 2017 Opublikowano 8 października 2017 Winszuje sukcesu! Tylko co za danie jest na tej patelni? U ciebie też indukcja a ja tęsknię za palnikiem gazowym. Kotlety z piersi na ogniu wychodzą lepsze. Buu... Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 8 października 2017 Opublikowano 8 października 2017 Jaki sukces? Czekało na mnie, co za sukces zjesc pyszne kurki w śmietanie. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 8 października 2017 Opublikowano 8 października 2017 Sukces = wracasz z roboty, czeka ulubione danie do odgrzania. :) Chyba, że dla kolegi sukces to tylko $$$ Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 8 października 2017 Opublikowano 8 października 2017 Grzyby na noc? Ale pewnie dobrze pogryzles. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 8 października 2017 Opublikowano 8 października 2017 Kto by myślał o takich rzeczach Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 8 października 2017 Opublikowano 8 października 2017 2 hot dogi z ikei. Cytuj
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 10 października 2017 Opublikowano 10 października 2017 Zjadłem bułkę pod dwa ząbki czosnku i pół kostki rosołowej. Jutro mam już być zdrowy, bo się wkurwię. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 10 października 2017 Opublikowano 10 października 2017 Czy zdrowy to nie wiadomo, życzę jak najlepiej, ale na przypadkowe całowanie się raczej nie licz. Cytuj
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 11 października 2017 Opublikowano 11 października 2017 Jestem za stary już na całowanie. Ale fakt, jeszcze trochę zionę ;P Cytuj
Rudiok 3 369 Opublikowano 11 października 2017 Opublikowano 11 października 2017 Biedronkowy jogurt Skyr, typu islandzkiego. Jak dla mnie odkrycie sezonu, bez tłuszczu, dużo białka, gęsty (coś między Bieluchem a jogurtem greckim), jest czysty i z owocami. Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 11 października 2017 Opublikowano 11 października 2017 Placki z cukini z sosem tzatziki :banderi: Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 11 października 2017 Opublikowano 11 października 2017 o, taką - jak dla mnie jedna z najlepszych mrożonych Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 11 października 2017 Opublikowano 11 października 2017 Biedronkowy jogurt Skyr, typu islandzkiego. Jak dla mnie odkrycie sezonu, bez tłuszczu, dużo białka, gęsty (coś między Bieluchem a jogurtem greckim), jest czysty i z owocami. Też jadłem ostatmnio, ale w sumie jakiejś szczególne różnicy między nim, a greckim nie odczułem. Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 12 października 2017 Opublikowano 12 października 2017 Zgrillowana solidnie kaszanka z boczkiem Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 12 października 2017 Opublikowano 12 października 2017 (edytowane) Ten co dał teraz. Ale mi smaka narobił. Wieki kaszany nie jadłem Edytowane 12 października 2017 przez krupek Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 12 października 2017 Opublikowano 12 października 2017 (edytowane) Jezu jaka dobra, chrupiąca, te kawałki boczusia, zgrillowane wnętrze, musztarda sarepska, cebulka Edytowane 12 października 2017 przez _Red_ Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 12 października 2017 Opublikowano 12 października 2017 Krew wpieprzają, ale mortadelka fuj Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.