Skocz do zawartości

Co ostatnio jadłeś/piłeś?

Featured Replies

Opublikowano

Cooper przypomniał,  z czego jest kaszanka i już nie mam smaka.

  • Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 419,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

  • A ja zacznę od klasyka czyli bulionu który ostatnio robię w sporych ilościach by wstawić zawekowane do lodówki i co jakiś czas wyciągam i na szybko mieszam z czymś    Przygoda zaczyna się od

  • Ostatnie dwa miechy u mnie to pare tripow w tym Nowy Jork, Barcelona i Londyn takze wrzucam troche dobrego      Bajgle w NYC to kosmos, ten akurat z Russ & Daughters, chyba najlepszy. Se

  • Dawno nie dawałem fotek jedzenia więc przygotujcie się na większą ilość zdjęć    Od ponad 2 miesięcy szaleje z panini w rożnych wersjach         

Opublikowano

Krew zmieszana z kasza w jelicie swini. Ot cala kaszanka.

I podrobami.

Opublikowano

Bagieta z sezamem, wędzony łosoś, majonez domowy, czerwona cebula i sałata lodowa. Jest ok

Opublikowano

No wlasnie ku.rwa nic. Chcialem poledwice z kurczaka, z lidla, podobno premium, data waznosci do 20.10. Juz jak zlapalem opakowanie to wiedzialem ze bedzie slabo bo bylo napuchniete. Otwieram a tam smierdzi jakims kwasnym go.wnem. Wyje.balem. A 1,5 tygodnia lezalo po prostu u mnie w lodowce. Je.bac mieso z lidla. To juz trzeci raz jak nie jest w stanie dowiezc terminu przydatnosci, pierwszy raz z wedlinami. Wiec albo to ich mieso jest faktycznie takie ekstra tylko ktos zle przewiduje date zepsucia, albo tak naje.bane chemia, ze w ciagu 3 dni robi z wyrobu stolec. 

 

Lidl? Kiedys szanowalem.

 

A propos. Okrasa i Zabojad byli spoko. Dzis na yt mnie przywitala reklama kuchni lidla jak po montazu u Gargamela z jakims brodatym ch.ujem. Je.bac ten sklep. TYLKO WIELGA BIEDRONA OREDOWNICZKA NASZYCH PRZELYKOW I ODBYTOW.

Opublikowano

A mi jakoś zawsze kurak z Lidla podchodził, czasami kupuję, bo tak to Biedra zawsze, bo bliżej. Za to z Tesco zawsze jakieś skapciałe.

Opublikowano

Jak otworzysz tego samego dnia co kupiles i zjesz w ciagu kilku nastepnych to spoko. Moj lezal nowy, nieotwierany z data jeszcze 4 dni i zdechl :reggie:

Opublikowano

Kuraka w dyskoncie kupuję tylko w ostateczności. Raz, że często się psuje, dwa, że jest tak naszprycowany wodą, że traci 1/3 wagi po obróbce. Jak już to w dyskoncie lepiej kupić mięso z udka bez kości. A filety w masarni bezpośrednio.

Opublikowano

Mam zasadę, jak sam nie upoluje/ nie przejade to nie jem.

Opublikowano

A jak przejedziesz Grzesia?

Opublikowano

Nie przejedzie, dacia ma tylko 2 gwiazdki.

Opublikowano

A jak przejedziesz Grzesia?

 

To będzie miał jedzenia na miesiąc.

Opublikowano

Nie przejedzie, dacia ma tylko 2 gwiazdki.

O ironio ma 3 wlasnie dlatego ze grzesiu by nie przezyl xD

Opublikowano

I wszystkie jego moce.

Opublikowano

Tak, tylko, że u nas do kebaba dają mięso. 

Opublikowano

Sos wyglada jak wyciskana ropa z go.wnem z jakiegos tredowatego wagra.

Opublikowano

A ja sobie pojechałem  wczoraj własnie na kebab z kulkami  ziemniaczanymi,  z surówkami, i  sosami, (pipi)a jak dobrze zjesc czasami takie coś, mega pycha.

Opublikowano

Sos wyglada jak wyciskana ropa z go.wnem z jakiegos tredowatego wagra.

 

Gesslerowa powinna od Ciebie teksty podłapywać.

Opublikowano

Sos wyglada jak wyciskana ropa z go.wnem z jakiegos tredowatego wagra.

Ja pierdolę, oszczędźcie takie porównania w tym dziale, oki?

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

Ostatnio przeglądający 0

  • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.