krupek 15 481 Opublikowano 12 października 2017 Opublikowano 12 października 2017 Cooper przypomniał, z czego jest kaszanka i już nie mam smaka. Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 12 października 2017 Opublikowano 12 października 2017 Krew zmieszana z kasza w jelicie swini. Ot cala kaszanka. Cytuj
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 13 października 2017 Opublikowano 13 października 2017 No, ja wpierdalam aż mi się uszy trzęsą, ale powiedzmy, że w innej postaci bym raczej nie spróbował. Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 13 października 2017 Opublikowano 13 października 2017 Krew zmieszana z kasza w jelicie swini. Ot cala kaszanka. I podrobami. Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 13 października 2017 Opublikowano 13 października 2017 (edytowane) Kaszanka z grylla lub z patelni mit cebulka jest GOTY Edytowane 13 października 2017 przez Metoda Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 13 października 2017 Opublikowano 13 października 2017 Bagieta z sezamem, wędzony łosoś, majonez domowy, czerwona cebula i sałata lodowa. Jest ok Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 14 października 2017 Opublikowano 14 października 2017 Bekon z mikrofalówki, normalnie jak chipsy Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 16 października 2017 Opublikowano 16 października 2017 No wlasnie ku.rwa nic. Chcialem poledwice z kurczaka, z lidla, podobno premium, data waznosci do 20.10. Juz jak zlapalem opakowanie to wiedzialem ze bedzie slabo bo bylo napuchniete. Otwieram a tam smierdzi jakims kwasnym go.wnem. Wyje.balem. A 1,5 tygodnia lezalo po prostu u mnie w lodowce. Je.bac mieso z lidla. To juz trzeci raz jak nie jest w stanie dowiezc terminu przydatnosci, pierwszy raz z wedlinami. Wiec albo to ich mieso jest faktycznie takie ekstra tylko ktos zle przewiduje date zepsucia, albo tak naje.bane chemia, ze w ciagu 3 dni robi z wyrobu stolec. Lidl? Kiedys szanowalem. A propos. Okrasa i Zabojad byli spoko. Dzis na yt mnie przywitala reklama kuchni lidla jak po montazu u Gargamela z jakims brodatym ch.ujem. Je.bac ten sklep. TYLKO WIELGA BIEDRONA OREDOWNICZKA NASZYCH PRZELYKOW I ODBYTOW. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 16 października 2017 Opublikowano 16 października 2017 A mi jakoś zawsze kurak z Lidla podchodził, czasami kupuję, bo tak to Biedra zawsze, bo bliżej. Za to z Tesco zawsze jakieś skapciałe. Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 17 października 2017 Opublikowano 17 października 2017 Jak otworzysz tego samego dnia co kupiles i zjesz w ciagu kilku nastepnych to spoko. Moj lezal nowy, nieotwierany z data jeszcze 4 dni i zdechl Cytuj
Rudiok 3 369 Opublikowano 17 października 2017 Opublikowano 17 października 2017 Kuraka w dyskoncie kupuję tylko w ostateczności. Raz, że często się psuje, dwa, że jest tak naszprycowany wodą, że traci 1/3 wagi po obróbce. Jak już to w dyskoncie lepiej kupić mięso z udka bez kości. A filety w masarni bezpośrednio. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 17 października 2017 Opublikowano 17 października 2017 Mam zasadę, jak sam nie upoluje/ nie przejade to nie jem. Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 17 października 2017 Opublikowano 17 października 2017 A jak przejedziesz Grzesia? Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 17 października 2017 Opublikowano 17 października 2017 Nie przejedzie, dacia ma tylko 2 gwiazdki. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 17 października 2017 Opublikowano 17 października 2017 A jak przejedziesz Grzesia? To będzie miał jedzenia na miesiąc. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 17 października 2017 Opublikowano 17 października 2017 Nie przejedzie, dacia ma tylko 2 gwiazdki. O ironio ma 3 wlasnie dlatego ze grzesiu by nie przezyl xD Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 17 października 2017 Opublikowano 17 października 2017 I wszystkie jego moce. Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 18 października 2017 Opublikowano 18 października 2017 a tyle dobroci za 12 ziko widzieli? Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 18 października 2017 Opublikowano 18 października 2017 Tak, tylko, że u nas do kebaba dają mięso. Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 18 października 2017 Opublikowano 18 października 2017 Rozyebana bulka z warzywami zalana niezbyt apetycznie wygladajacym sosem, no 2 zeta mozna by dac Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 18 października 2017 Opublikowano 18 października 2017 Sos wyglada jak wyciskana ropa z go.wnem z jakiegos tredowatego wagra. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 18 października 2017 Opublikowano 18 października 2017 A ja sobie pojechałem wczoraj własnie na kebab z kulkami ziemniaczanymi, z surówkami, i sosami, (pipi)a jak dobrze zjesc czasami takie coś, mega pycha. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 18 października 2017 Opublikowano 18 października 2017 Sos wyglada jak wyciskana ropa z go.wnem z jakiegos tredowatego wagra. Gesslerowa powinna od Ciebie teksty podłapywać. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 18 października 2017 Opublikowano 18 października 2017 Sos wyglada jak wyciskana ropa z go.wnem z jakiegos tredowatego wagra. Ja pierdolę, oszczędźcie takie porównania w tym dziale, oki? Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 18 października 2017 Opublikowano 18 października 2017 Dokładnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.