Opublikowano 19 października 20177 l Jadłem niedawno wege burgera z kotletem orzechowo-warzywnym. Całkiem ciekawy, wrażenie trochę jak buła z dużym kawałkiem pasztetu, ale nie odbiega mocno od wołowego. Powiedziałbym nawet, że zjedzony w późnych godzinach wieczornych jest nawet lepszy, bo nie ciąży potem tak.
Opublikowano 19 października 20177 l Jak przystało na marketowego cebularza w kauflandzie była promocja na ser kamiennogórski pleśniowy. Kupiłem dla smaku malutki kawałek bo czułem że może być mina, nie myliłem się, tak jak lubię pleśniowe sery tak ten okazał się słaby, nie był tragedią ale wiem że już więcej nie kupię.
Opublikowano 21 października 20177 l Ale pysznie. Ale też z kurką to, mopanku, prawda? Jak nie, no to cóż... I tak jedno z najładniejszych zdjęć.
Opublikowano 21 października 20177 l No czemu? Właśnie bardzo elegancko, tak długo, jak jest coś naturalnie słonego, lub posolonego coś innego, ale z umiarem.
Opublikowano 21 października 20177 l kurka, brokuł, pomidorki, papryka, makaron, ser, zioła prowansalskie, sos z 18% śmietany
Opublikowano 21 października 20177 l Podnieciłem się!!! Do tego zielony pieprz marynowany i anchois, ale bez przesady i się z tobą ożenię.
Opublikowano 21 października 20177 l a wy co tam? dalej parówki z chlebem? no dobra a ta pasza to dla kogo ? bo nie dla człowieka chyba
Opublikowano 21 października 20177 l Co to za alter pachnący. Banitą jestem, mości władający, panie Gdzie brzeg witający nas, tam sranie Na każdego, komu odpisać zechce temu wieczne zastanawianie.
Opublikowano 22 października 20177 l No plastikowego smalcu, to tam nie ma niestety. no dzięki bogu, to nie dla psa to dla pana
Opublikowano 23 października 20177 l Zielone curry z kurakiem, cukinią i papryką. Pali mordę, że hej, polecam.
Opublikowano 24 października 20177 l Dwa batony kinder country, (pipi), czas ograniczyć słodycze ale to jest za dobre ;/
Opublikowano 24 października 20177 l Kidner country to mogliby zrobić wielkości czekolady. Chciaż może lepiej nie.
Opublikowano 24 października 20177 l Swiezy chleb kukurydziany z maslem ziolowym :/ Guwno bez wartosci, ale pyszne ;(
Opublikowano 24 października 20177 l A co myślicie o pistacjach ? dla mnie top 3 z przekąsek, tylko kur..estwo drogie
Opublikowano 24 października 20177 l Polowa wagi to skorupki i trzeba sie nayebac z otwieraniem Z biedry mi nie smakowaly za bardzo, bo takie nadpsute sie wydawaly. W Lidlu wyborne. A solone prazone migdaly to juz s ogóle banderas.
Opublikowano 24 października 20177 l Z lidla spoko ale nie te luzem z wielkiego wora tylko w 0,5g paczuchach. Zapomnialem nazwy ale leza z innymi bakaliami. Jest tez wersja bez soli ale nie w lidlu, kupilem kiedy na placu i nawet taniej niz w sklepie.
Opublikowano 24 października 20177 l Pistacje najlepsze z firmy Makar z Auchana, tylko kiedyś były po 39zł w promocji a teraz ciągle po 49zł kg Natomiast armagedon miałem po nerkowcach i ziemnych z Auchana, nie wiem czy zepsute czy mam uczulenie na nie, ale tragedia byłą z żołądkiem, prawie szpital. Edytowane 24 października 20177 l przez PlastikowySmalec
Opublikowano 25 października 20177 l To jeszcze nic, widziałem pistacje 300g (były tylko bez skrupek) za 65 zł. Czaicie, dwa liście za kilo wychodzi :D