Skocz do zawartości

Co ostatnio jadłeś/piłeś?

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 419,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A ja zacznę od klasyka czyli bulionu który ostatnio robię w sporych ilościach by wstawić zawekowane do lodówki i co jakiś czas wyciągam i na szybko mieszam z czymś    Przygoda zaczyna się od

• Ostatnie dwa miechy u mnie to pare tripow w tym Nowy Jork, Barcelona i Londyn takze wrzucam troche dobrego      Bajgle w NYC to kosmos, ten akurat z Russ & Daughters, chyba najlepszy. Se

• Dawno nie dawałem fotek jedzenia więc przygotujcie się na większą ilość zdjęć    Od ponad 2 miesięcy szaleje z panini w rożnych wersjach         

Opublikowano

Jadłem niedawno wege burgera z kotletem orzechowo-warzywnym. Całkiem ciekawy, wrażenie trochę jak buła z dużym kawałkiem pasztetu, ale nie odbiega mocno od wołowego. Powiedziałbym nawet, że zjedzony w późnych godzinach wieczornych jest nawet lepszy, bo nie ciąży potem tak.

Opublikowano

Jak przystało na marketowego cebularza w kauflandzie była promocja na ser kamiennogórski pleśniowy. Kupiłem dla smaku malutki kawałek bo czułem że może być mina, nie myliłem się, tak jak lubię pleśniowe sery tak ten okazał się słaby, nie był tragedią ale wiem że już więcej nie kupię.

Opublikowano

Ale pysznie. Ale też z kurką to, mopanku, prawda? Jak nie, no to cóż... I tak jedno z najładniejszych zdjęć.

Opublikowano

Lubię brokuły, ale do zapieksy mi jakoś nie pasują.

Opublikowano

No czemu? Właśnie bardzo elegancko, tak długo, jak jest coś naturalnie słonego, lub posolonego coś innego, ale z umiarem.

Opublikowano

kurka, brokuł, pomidorki, papryka, makaron, ser, zioła prowansalskie, sos z 18% śmietany

:banderas:

Opublikowano

Co to za alter pachnący. 

Banitą jestem, mości władający,

panie

Gdzie brzeg witający nas, tam sranie

Na każdego, komu odpisać

zechce

temu wieczne zastanawianie.

Opublikowano

Zielone curry z kurakiem, cukinią i papryką. Pali mordę, że hej, polecam.

Opublikowano

Dwa batony kinder country, (pipi), czas ograniczyć słodycze ale to jest za dobre ;/

Opublikowano

Kidner country to mogliby zrobić wielkości czekolady. Chciaż może lepiej nie.

Opublikowano

Swiezy chleb kukurydziany z maslem ziolowym :/

Guwno bez wartosci, ale pyszne ;(

Opublikowano

Polowa wagi to skorupki i trzeba sie nayebac z otwieraniem :beksa:

Z biedry mi nie smakowaly za bardzo, bo takie nadpsute sie wydawaly. W Lidlu wyborne. A solone prazone migdaly to juz s ogóle banderas.

Opublikowano

Z lidla spoko ale nie te luzem z wielkiego wora tylko w 0,5g paczuchach. Zapomnialem nazwy ale leza z innymi bakaliami. Jest tez wersja bez soli ale nie w lidlu, kupilem kiedy na placu i nawet taniej niz w sklepie.

Opublikowano

Pistacje najlepsze z firmy Makar z Auchana, tylko kiedyś były po 39zł w promocji a teraz ciągle po 49zł kg

Natomiast armagedon miałem po nerkowcach i ziemnych z Auchana, nie wiem czy zepsute czy mam uczulenie na nie, ale tragedia byłą z żołądkiem, prawie szpital.

Edytowane przez PlastikowySmalec

Opublikowano

To jeszcze nic, widziałem pistacje 300g (były tylko bez skrupek) za 65 zł. Czaicie, dwa liście za kilo wychodzi :D