Skocz do zawartości

Co ostatnio jadłeś/piłeś?

Featured Replies

Opublikowano

Pitce jadłem. Bardzo smaczna, dziękuję użytkownikom Lucek i assassine za pokazanie mi tej miejscówki :usmiech:

 

:pizza: /10

 

48d952cb12e1eea661ae7dbe35a2b2f7.jpg

Potwierdzam. Pizza, jak zwykle w Zoli, fantastyczna.

 

wkbWYEg.jpg

 

:wub:

  • Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 419,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

  • A ja zacznę od klasyka czyli bulionu który ostatnio robię w sporych ilościach by wstawić zawekowane do lodówki i co jakiś czas wyciągam i na szybko mieszam z czymś    Przygoda zaczyna się od

  • Ostatnie dwa miechy u mnie to pare tripow w tym Nowy Jork, Barcelona i Londyn takze wrzucam troche dobrego      Bajgle w NYC to kosmos, ten akurat z Russ & Daughters, chyba najlepszy. Se

  • Dawno nie dawałem fotek jedzenia więc przygotujcie się na większą ilość zdjęć    Od ponad 2 miesięcy szaleje z panini w rożnych wersjach         

Opublikowano

Neapolitańska przecież zazwyczaj ma takie (mniej lub bardziej) puchate brzegi. Z tym że zwykle nie jest to gumowata buła i sama przyjemność je zjadać z odrobiną oliwy

chyba z sosem czostkowym

 

Lucek te u góry to chyba red krecił

Opublikowano

smiali  się z reda a wyprzedził polskie realia  o  10 lat

Opublikowano

Lucek te u góry to chyba red krecił

smiali  się z reda a wyprzedził polskie realia  o  10 lat

na szczęście nic się z nich nie wylewało

Opublikowano

raven był w koszuli to nie widziałem czy na pewno

 

ale z pizz zupełnie nic - nawet się rymuje

Opublikowano

A ja zrobiłem ciasteczka ryżowe i polecam. Dodatkowy profit dla bezglutenowców.

 

2 jajka, 250 g mąki ryżowej, 30 g mąki ziemniaczanej, 125 g cukru, wanilia, proszek do pieczenia. Jajka ubić z cukrem, dodać mąki, wymieszać, formować ciasteczka i piec w 180 st. przez 15-20 min.

Opublikowano

no u nas w berlinie jednak wszystko jest lepsze niz w polsce

Opublikowano

Wiadomo.

Opublikowano

Czy to sa te slynne meksykanskie czipsy ze swinskiej skory o ktorych opowiadal Cejrowski w jednym z pierwszych odcinkow swojego programu o podrozach? 

Opublikowano

fakt, nie wyglądaja te nachosy zbyt dobrze ;/


Jakby przetłuszczone

Opublikowano

No to najważniejsze, u mnie w domu taka porcja by nie przeszła, tylko bym  był wsciekły ;/

Opublikowano

Aaaiii smaka narobiles ale wymienilbym keczup na musztarde.

Opublikowano

3 miesiące bez jasnego pieczywa uczciłem połową bagiety z pomidorkami, ogórem, camembertem i orzechami włoskimi... no cudo...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

Ostatnio przeglądający 0

  • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.