Opublikowano 6 listopada 20177 l Pitce jadłem. Bardzo smaczna, dziękuję użytkownikom Lucek i assassine za pokazanie mi tej miejscówki /10 Potwierdzam. Pizza, jak zwykle w Zoli, fantastyczna.
Opublikowano 6 listopada 20177 l Neapolitańska przecież zazwyczaj ma takie (mniej lub bardziej) puchate brzegi. Z tym że zwykle nie jest to gumowata buła i sama przyjemność je zjadać z odrobiną oliwy chyba z sosem czostkowym Lucek te u góry to chyba red krecił
Opublikowano 6 listopada 20177 l Lucek te u góry to chyba red krecił smiali się z reda a wyprzedził polskie realia o 10 lat na szczęście nic się z nich nie wylewało
Opublikowano 6 listopada 20177 l raven był w koszuli to nie widziałem czy na pewno ale z pizz zupełnie nic - nawet się rymuje
Opublikowano 6 listopada 20177 l A ja zrobiłem ciasteczka ryżowe i polecam. Dodatkowy profit dla bezglutenowców. 2 jajka, 250 g mąki ryżowej, 30 g mąki ziemniaczanej, 125 g cukru, wanilia, proszek do pieczenia. Jajka ubić z cukrem, dodać mąki, wymieszać, formować ciasteczka i piec w 180 st. przez 15-20 min.
Opublikowano 7 listopada 20177 l Czy to sa te slynne meksykanskie czipsy ze swinskiej skory o ktorych opowiadal Cejrowski w jednym z pierwszych odcinkow swojego programu o podrozach?
Opublikowano 7 listopada 20177 l No to najważniejsze, u mnie w domu taka porcja by nie przeszła, tylko bym był wsciekły ;/
Opublikowano 8 listopada 20177 l 3 miesiące bez jasnego pieczywa uczciłem połową bagiety z pomidorkami, ogórem, camembertem i orzechami włoskimi... no cudo...
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.