Opublikowano 1 grudnia 20177 l Fasolka po bretońsku oszamana przed robotą. Oj będą "atomice" lecieć w pracy ale co mi tam, dość przewiewnie jest
Opublikowano 1 grudnia 20177 l Beka, bo jak jestem człowiekiem mocno pierdzącym tak po fasolce nie daję nic, ostatnio od mamy dostałem to dni wsuwałem i zero dolegliwości gazowych. Dzisiaj ryż brązowy, fasolka zielona i krewety BBQ. Krewetki z Biedry dają radę, dobra cena, a dobrze smakują. Byle nie koktajlowe, bo to kibel.
Opublikowano 16 grudnia 20177 l Właśnie kaszanka z patelni z cebulką wchodzi aż miło, a do przegryzki dwie pajdy białego chleba z masłem.
Opublikowano 31 grudnia 20177 l Rolada śląska z boczkiem, cebulką i ogórkiem kiszonym, do tego kluski śląskie z sosem i surówka z czerwonej kapusty Wspaniały podkład przed dzisiejszą fiestą!
Opublikowano 4 stycznia 20187 l Taki ser dostalem z francji. Nie wiem czy to jakas wysoka polka czy ichni Turek ale o kur.wa jaka jakosc. Normalnie po jednym kawalku polskich plesniakow czuje jakbym mial caly nos i gardlo w zarodnikach i nie daje rady zjesc wiecej. Tego za pierwszym razem oje.balem 1/4 i tylko lekki posmak plesni byl wyczuwalny przy jedzeniu. #polskikapitalyao
Opublikowano 5 stycznia 20187 l 22 godziny temu, Mejm napisał: Taki ser dostalem z francji. Nie wiem czy to jakas wysoka polka czy ichni Turek ale o kur.wa jaka jakosc. Normalnie po jednym kawalku polskich plesniakow czuje jakbym mial caly nos i gardlo w zarodnikach i nie daje rady zjesc wiecej. Tego za pierwszym razem oje.balem 1/4 i tylko lekki posmak plesni byl wyczuwalny przy jedzeniu. #polskikapitalyao Taka wyższa średnia, ale we Francji, ani chyba nawet w Niemczech raczej w ogóle nie ma czegoś podobnego w smaku do naszego Turka. Tyle że większość jednak jest intensywna. Z takich o delikatnym smaku, spoko są wszelkie Brique i Pave, w formie płaskiej kostki. Jeden z ciekawszych pleśniowych serów, jakie można dostać w Polsce w marketach, to ten niżej, na francuskim tygodniu w lidlu. Hint to lait cru (surowe mleko) w składzie. Na francuskim tygodniu lidl w ogóle ma raczej spoko sery, między innymi Munster (tyle że zwykle z kminkiem ) i Tomme de Savoie są jeszcze godne polecenia Spoiler
Opublikowano 5 stycznia 20187 l W czerwcu mam być świadkiem, a że mój garnitur pasował 15kg temu to ten teges
Opublikowano 5 stycznia 20187 l Dwa lata temu dało radę to i teraz da. Dodam, że mam 192cm i pracuje fizycznie tak więc potrzebuję ''troszkę'' paliwa
Opublikowano 5 stycznia 20187 l Mój organizm reaguje na czyste jedzenie, i już makrosy aż tak ważne nie są. Spasłem się bo pizza, cola, ciastka, drożdżówki i energtyki wchodziły często więcej jak normalne posiłki. A ile tu jest węgli? z 300g ryżu plus troche owsianki. Bez przesady. Dokldnie 300g ryżu i 60g owsianki z kilkoma rodzynkami.Na podobnym jedzeniu od 1 stycznia do połowy maja 2016 zrobiłem -10kg
Opublikowano 5 stycznia 20187 l 3 minuty temu, Rozi napisał: Ale to zdjęcie mogłeś sobie darować. darował to se raz twój tato zakładanie gumy i nic dobrego z tego nie wyszło
Opublikowano 5 stycznia 20187 l 32 minuty temu, Rozi napisał: Ale to zdjęcie mogłeś sobie darować. Popatrz raz jeszcze na jego zdjecie, potem na jego avatar, potem na zdjecie i jeszcze raz na avatar. I zastanow sie nad tym co napisales mlody czlowieku.
Opublikowano 5 stycznia 20187 l Mogę usunąć, co mi tam. Dodałem aby zobrazować, że na takiej diecie da się schudnąć i to bez katowania się ćwiczeniami
Opublikowano 5 stycznia 20187 l Grzanki z pastą z awokado, łososiem, na to papryka, szczypiorek i pomidorki koktajlowe. A na obiad dorsz z surówką z kiszonej kapusty i pieczone ziemniaki.
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.