Mejm 15 378 Opublikowano 27 stycznia 2018 Opublikowano 27 stycznia 2018 Jadlem jakas z zabki ale nie pamietam jaka, na pewno nie tarczynski czy inny sokolow. Jak 4zl w lidlu to sprobuje ale cena mocno dziwna. Cytuj
Rudiok 3 377 Opublikowano 28 stycznia 2018 Opublikowano 28 stycznia 2018 Czego się spodziewałeś po produkcie Made in Germany za 4 zł? Tylko Jack Link's, wadą jest jedynie cena. Cytuj
MaZZeo 14 255 Opublikowano 28 stycznia 2018 Opublikowano 28 stycznia 2018 A gdzie kupić tego Jack links? Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 28 stycznia 2018 Opublikowano 28 stycznia 2018 w PiPie np. A co do tej z Lidla, to pierdzielicie jak potłuczeni, że jest gówniana, no ale jak ktoś używa szafranu to mielonych i schabowych, bo inaczej to by się utożsamiał z klasą niższą, to beka. Kaszanka na ciepło z cebulką, musztardą i razowym pieczywkiem. 1 Cytuj
Rudiok 3 377 Opublikowano 28 stycznia 2018 Opublikowano 28 stycznia 2018 Nie że jest gów.niana, ale jest twarda, jak opona niektóre kawałki. Nie ma to nic wspólnego z używaniem szafranu do mielonych A ja dziś domową pasztetową z chlebem orkiszowym i ogórkiem kiszonym Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 29 stycznia 2018 Opublikowano 29 stycznia 2018 Ostatnio jadłem 2 ciekawe wariacje burgerów. Pierwszy to z ananasem i kandyzowaną cebulką, bardzo dobry, fajne połączenie. Drugi to meksykański, z nachosami, guacamole, kandyzowaną cebulą i kukurydzą, no chyba najlepszy jakiego jadłem, mega sprawa. Obydwa w Śródmieściu w Gdyni, polecam lokal, bo burgery zacne, cenowo spoko, a porcje spore. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 3 lutego 2018 Opublikowano 3 lutego 2018 Cup Noodles od Nissin to to jakieśtam zaje,biste, czy coś mi się pomyliło? Bo właśnie takie zjadłem, ale żeby dupę urywało no to nie bardzo. Cytuj
Rudiok 3 377 Opublikowano 8 lutego 2018 Opublikowano 8 lutego 2018 Pączka - zaskoczyłem was, c'nie? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 13 lutego 2018 Opublikowano 13 lutego 2018 Falafela jadłem w libańskiej knajpie w Kato. No nawet spoko te kotleciki, w picie zawinięte były z warzywami (ogórek, marynowana rzepa, pomidor, pietruszka, rzodkiewka) i polane tahini. Ciekawy smak, ale żeby to jeść non stop, to e e, no, nein, niet. Brakowało mi w tym baraninki jakiejś, albo kurczaczka, mmmm. Jak wspaniale jeść mięso! Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 13 lutego 2018 Opublikowano 13 lutego 2018 Plus taki, że przynajmniej się wie, co jest w takim kebsie wege. Cytuj
Mendrek 569 Opublikowano 17 lutego 2018 Opublikowano 17 lutego 2018 Nie widzę tu tematu o konserwach, więc mogę powiedzieć że od około 3 miesięcy nie mogę się oprzeć filetom z makreli w słodkim sosie barbeque z Graala. Jak dla mnie przełom w konserwach rybnych, idealnie się ten sos wpasowuje Cytuj
Rudiok 3 377 Opublikowano 17 lutego 2018 Opublikowano 17 lutego 2018 Czy, w przeciwieństwie do wszystkich innych konserw z Graala, ta makrela nie je.bie rybą jakby jeść zepsute od tygodnia mięso? Z rybnych szanuję tylko Rio Mare. Cytuj
creatinfreak 3 862 Opublikowano 17 lutego 2018 Opublikowano 17 lutego 2018 Zrobiłem sobie leczo po bretońsku Wszystko normalnie jak do fasolki tylko plus dużo cebuli i mix papryk Może jie wygląda, ale jest pyszne 1 Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 27 lutego 2018 Opublikowano 27 lutego 2018 Byłem w pobliskiej knajpie serwującej m. in. sushi. No to zamówiłem sobie jakiś zestaw. Moim głównym czynnikiem decydującym było ratio ilość do ceny, więc wziąłem najkorzystniejsze i co nie jest specjalnie dziwne, było vege xd. A może cała knajpa była wegańska? Tutaj to nie jest niezwykłe specjalnie. Trochę w domu się zdziwiłem jak rozpakowałem to sobie, ale co tam, dobre było. Z jakimiśtam grzybami to smakowało w sumie jak ryba, avocado nie jestem wielkim fanem, jeszcze ze dwa nigiri z czymś czego nazwać nawet nie umiem, ale też było dobre. Cytuj
Mejm 15 378 Opublikowano 28 lutego 2018 Opublikowano 28 lutego 2018 Trzeba bylo napisac krotko, ze zjadles ryz z warzywami. Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 28 lutego 2018 Opublikowano 28 lutego 2018 (edytowane) Zjadłem wczoraj na kolację makaron z tuńczykiem, oliwą, czosnkiem niedźwiedzim i bazylią. Tuńczyk Calvo to jest sztos, tuna master race, kosztuje 9 zł, ale w porównaniu do takiego za 5-6 zł to niebo, a ziemia. Edytowane 28 lutego 2018 przez krupek Cytuj
Rudiok 3 377 Opublikowano 28 lutego 2018 Opublikowano 28 lutego 2018 I tak Rio Mare >>>> Calvo. Ale Calvo >>>> wszystkie inne tuńczyki >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Graal. A ja oyebaem żurek gryczany, taki pomysł dla bezglutenowców. Kupiony w Kaufim za 3.50, no i całkiem znośny. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 28 lutego 2018 Opublikowano 28 lutego 2018 21 godzin temu, raven_raven napisał: Byłem w pobliskiej knajpie serwującej m. in. sushi. No to zamówiłem sobie jakiś zestaw. Moim głównym czynnikiem decydującym było ratio ilość do ceny, więc wziąłem najkorzystniejsze i co nie jest specjalnie dziwne, było vege xd. A może cała knajpa była wegańska? Tutaj to nie jest niezwykłe specjalnie. Trochę w domu się zdziwiłem jak rozpakowałem to sobie, ale co tam, dobre było. Z jakimiśtam grzybami to smakowało w sumie jak ryba, avocado nie jestem wielkim fanem, jeszcze ze dwa nigiri z czymś czego nazwać nawet nie umiem, ale też było dobre. Ale zyebałeś, cena do ilości to pewnie jakie vege maki, czyli jakbys wział z lodziarni wafelek. Jak idziesz do sushi to porzuc worek cebuli przed drzwiami, i jak sie nie znaszto popros o polecenie zestawu startera lepiej. Nie obrażaj się. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 28 lutego 2018 Opublikowano 28 lutego 2018 Nie no, przecież chyba wydźwięk całego mojego posta był taki, że zje,bałem próbując obliczyć jak największą cebulę? Czemu miałbym się obrażać, skoro ja sam to przyznałem? Ostatecznie nie było takie złe, więc nie wyszło najgorzej tak czy siak. Nie, nie znam się na sushi. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 28 lutego 2018 Opublikowano 28 lutego 2018 Napisałem asekuracyjnie, nastepnym rzem poradź się forumka, spytaj kelnerki, albo po prostu weź mały zestaw ale z roznymi elementami by sprobowac tunczyka, tykwy, łososia, kraba, itd. Cytuj
grzybiarz 10 318 Opublikowano 28 lutego 2018 Opublikowano 28 lutego 2018 Oho, kłótnia odnośnie wylegitymowania przez policjanta, przeszłą do kąciku smakosza Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 28 lutego 2018 Opublikowano 28 lutego 2018 Tu było wcześniej i nie kłótnia, ale możemy się my pokłócić grzybiarz. Nadaj temat Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 28 lutego 2018 Opublikowano 28 lutego 2018 Haha, tutaj nie ma o co się kłócić xD Muszą być by policjanci co nic nie robią mieli za czym się ukrywać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.