Skocz do zawartości

Co ostatnio jadłeś/piłeś?

Featured Replies

Opublikowano

Tylko jak Policja znajdzie macającego bułki.

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 419,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A ja zacznę od klasyka czyli bulionu który ostatnio robię w sporych ilościach by wstawić zawekowane do lodówki i co jakiś czas wyciągam i na szybko mieszam z czymś    Przygoda zaczyna się od

• Ostatnie dwa miechy u mnie to pare tripow w tym Nowy Jork, Barcelona i Londyn takze wrzucam troche dobrego      Bajgle w NYC to kosmos, ten akurat z Russ & Daughters, chyba najlepszy. Se

• Dawno nie dawałem fotek jedzenia więc przygotujcie się na większą ilość zdjęć    Od ponad 2 miesięcy szaleje z panini w rożnych wersjach         

Opublikowano

Dziś zjadłem kilka faszerowanych papryk. Farsz z mięsa mielonego, sera i przypraw.

Edytowane przez Solderowy123

Opublikowano

Gratulacje. 

Opublikowano

Dziś pieczony łosoś, pieczona marchew i pietruszka i brązowy ryż, potem pewnie jeszcze raz, jak to zwykle u mnie bywa.

Opublikowano

Polędwiczki wieprzowe z cebulą i suszonymi pomidorami z szybkowara. 

W ogóle szybkowar to jest GOTY sprzęt, rach ciach, 30 minut i gotowe. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jadacie coś na mieście? ja już po obiadku 

Spoiler

sorki, że już napoczęty, ale oprzeć się to nie była łatwa rzecz 

d627ccd6eca267efmed.jpg

Opublikowano

Jak sos słodki to znaczy, że na kuchni jedli ananasa.

Opublikowano

Wspaniała kompozycja @D.B. Cooper musisz założyć bloga 

Opublikowano

sos pikantny na jogurcie, a więc zdrowo. 

dzięki @_Be_ choć nie ja ją układałem, szefowi kuchni tak się akurat włożyło. Choć samo ujęcie i kompozycja zastawy to moja zasługa. 

Opublikowano

2vs413b.jpg

koreański chilli beef ramen, pan @chmurqab myślę by szanował, jeszcze lepszy od tego co jedliśmy w stolicy naszej ojczyzny

pyszne było, tylko no ostre, szczególnie jak się na łyżce zaplątała papryczka i się ją rozgryzło podczas przeżuwania

cena to pół śniadania a porcja tak wielka, że ledwo to przejadłem (chociaż to chyba standard w przypadku ramenów z tego co widzę, ale nie znam się) więc myślę całkiem OK

Opublikowano
Godzinę temu, raven_raven napisał:

koreański chilli beef ramen, pan @chmurqab myślę by szanował, jeszcze lepszy od tego co jedliśmy w stolicy naszej ojczyzny

pyszne było, tylko no ostre, szczególnie jak się na łyżce zaplątała papryczka i się ją rozgryzło podczas przeżuwania

cena to pół śniadania a porcja tak wielka, że ledwo to przejadłem (chociaż to chyba standard w przypadku ramenów z tego co widzę, ale nie znam się) więc myślę całkiem OK

Wolę jak jajko jest zrobione na półtwardo, ale i tak zazdroszczę jak poyeban :frog:  W Lublinie dalej posucha w temacie ramenów.

Opublikowano

Tam u Was w Niemczech to jednak tanizna. Piękny ramen. Strasznie bym jadł. Zapisuję knajpę do notesu.

aaaa no i koszt jednego śniadanka. Za 80 były dwa:lapka:

Edytowane przez balon

Opublikowano

Wegański tatar z wafli ryżowych, koncentratu pomidorowego, oliwy, musztardy, cebuli, czosnku i przypraw. Podchodziłem sceptycznie, ale niejeden by się nabrał, że to mięsny, serio.

Opublikowano

No a w czym problem?

Opublikowano

Mnie bardziej zainteresowała obecność wafli ryżowych w tatarze :blink: