milan 7 022 Opublikowano 28 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2018 Tylko jak Policja znajdzie macającego bułki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Solderowy123 43 Opublikowano 5 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2018 (edytowane) Dziś zjadłem kilka faszerowanych papryk. Farsz z mięsa mielonego, sera i przypraw. Edytowane 5 marca 2018 przez Solderowy123 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 6 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2018 Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 6 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2018 Dziś pieczony łosoś, pieczona marchew i pietruszka i brązowy ryż, potem pewnie jeszcze raz, jak to zwykle u mnie bywa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 7 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2018 Polędwiczki wieprzowe z cebulą i suszonymi pomidorami z szybkowara. W ogóle szybkowar to jest GOTY sprzęt, rach ciach, 30 minut i gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 16 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2018 jadacie coś na mieście? ja już po obiadku Spoiler sorki, że już napoczęty, ale oprzeć się to nie była łatwa rzecz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 16 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2018 Jak sos słodki to znaczy, że na kuchni jedli ananasa. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 16 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2018 Wspaniała kompozycja @D.B. Cooper musisz założyć bloga Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 16 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2018 sos pikantny na jogurcie, a więc zdrowo. dzięki @_Be_ choć nie ja ją układałem, szefowi kuchni tak się akurat włożyło. Choć samo ujęcie i kompozycja zastawy to moja zasługa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 16 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2018 Kurwa, głodny się przez ciebie zrobiłem, a dupy mi się ruszać nie chce ;/ No nic, kawa na razie musi wystarczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 18 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2018 koreański chilli beef ramen, pan @chmurqab myślę by szanował, jeszcze lepszy od tego co jedliśmy w stolicy naszej ojczyzny pyszne było, tylko no ostre, szczególnie jak się na łyżce zaplątała papryczka i się ją rozgryzło podczas przeżuwania cena to pół śniadania a porcja tak wielka, że ledwo to przejadłem (chociaż to chyba standard w przypadku ramenów z tego co widzę, ale nie znam się) więc myślę całkiem OK 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 18 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2018 Gdzie takie dają? Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 18 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2018 Pewnie u nich w berlinie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 18 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2018 Ech, te szwaby. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 18 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2018 Seoul Kitchen, Warschauer Str. u nas w Berlinie, dokładnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 18 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2018 Godzinę temu, raven_raven napisał: koreański chilli beef ramen, pan @chmurqab myślę by szanował, jeszcze lepszy od tego co jedliśmy w stolicy naszej ojczyzny pyszne było, tylko no ostre, szczególnie jak się na łyżce zaplątała papryczka i się ją rozgryzło podczas przeżuwania cena to pół śniadania a porcja tak wielka, że ledwo to przejadłem (chociaż to chyba standard w przypadku ramenów z tego co widzę, ale nie znam się) więc myślę całkiem OK Wolę jak jajko jest zrobione na półtwardo, ale i tak zazdroszczę jak poyeban W Lublinie dalej posucha w temacie ramenów. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 18 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2018 3 godziny temu, raven_raven napisał: cena to pół śniadania czyli 40 zeta? Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 18 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2018 10 EUR żeby być dokładnym, tak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 19 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 marca 2018 (edytowane) Tam u Was w Niemczech to jednak tanizna. Piękny ramen. Strasznie bym jadł. Zapisuję knajpę do notesu. aaaa no i koszt jednego śniadanka. Za 80 były dwa Edytowane 19 marca 2018 przez balon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 19 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 marca 2018 Wegański tatar z wafli ryżowych, koncentratu pomidorowego, oliwy, musztardy, cebuli, czosnku i przypraw. Podchodziłem sceptycznie, ale niejeden by się nabrał, że to mięsny, serio. Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 19 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 marca 2018 Wegański tatar... Prawie jak wegsński pasztet albo boczek Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 19 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 marca 2018 (edytowane) Ale bzdura. Prawda. Edytowane 19 marca 2018 przez Okie from Muskogee Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 19 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 marca 2018 No a w czym problem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 19 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 marca 2018 Ile można na ten sam temat? W tym samym co w wege smalcu. Ale to już dyskusja dla kolejnych pokoleń. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 19 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 marca 2018 Mnie bardziej zainteresowała obecność wafli ryżowych w tatarze Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.