krupek 15 475 Opublikowano 26 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 Ja mogę dać na tofurnik. Ale pewnie nikt nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 343 Opublikowano 26 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 (edytowane) @krupek W temacie gdzie przeważa mięso masz odwagę z tym tofu Edytowane 26 Listopada 2018 przez Rudiok 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Chałkę z masłem i serem żółtym Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Kurła jakie dobre 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Potwierdzam, słodkie i bardzo chrupiące. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Właśnie zjedzone. Bardzo spoko opcja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 W dniu 26.11.2018 o 20:46, krupek napisał: Ja mogę dać na tofurnik. Ale pewnie nikt nie chce. Daj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Dzis jadlem Nattō, czyli sfermentowane naziona soi z musztarda. Podobno przysmak w Japonii. O dziwo, pomimo ze wizualnie oraz zapachowo nie jest super, to bylo bardzo smaczne. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Wygląd pozwala domniemać, że ta musztarda została wymieszana z pewną substancją. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 No ciekawe czy kucharz dodal cos od siebie do glownego zbiornika. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Stroopwafels, jprdl jakie dobre 1000000/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 343 Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Pielmienie wieprzowo-wołowe ze śmietaną i octem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Kogel mogel z ovomaltine. Pychota. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Dobrze dziś siadło przedświątecznie kebabojutro nie wykluczona powtórka. Mięcha naje.bane aż buły nie widać No kto by nie oje.bał? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Kucharz nie żałował sosiku Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 25 minut temu, D.B. Cooper napisał: No kto by nie oje.bał? Ja, z wielką przyjemnością bym nie oje.bał. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Ales zabawny bluber, "te patrz, wyglada jak sperma ghegheghe". Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 No taki czerstwy chłopak trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Wyglada ja wyrzygana sperma. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 I tak też smakuje elo Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Pozdro db cooper mordo, u mnie zaraz potężny kapsalon wjedzie Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Smakówa ziom, nie zapomnij poprosić o dolewkę sosu. Po łokciach ma cieknąć Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 343 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Ostrygi. Dobre nawet, smakują morzem, ale żeby taki szał wokół nich robić? Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 (edytowane) Stek na gorącym kamieniu z ziemniakami z masłem czosnkowym i sałatką z sosem winegret. Jak kelner podał danie to krowa jeszcze żyła i sączyła się z niej krew. Oczywiście to nie nadawało się jeszcze do spożycia i zrobiłem z nią to co trzeba. Pokroiłem na kawałeczki i i obsmażyłem na kamieniu aż zdechła całkowicie. Oczywiście maczana w sosie czosnkowym widocznym na zdjęciu i moje podniebienie robiło tak i jeszcze tak Edytowane 5 Stycznia 2019 przez D.B. Cooper 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 343 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Gdzie to takie zestawy Zrób-to-sam podają? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.