Opublikowano 6 stycznia 20196 l Piłem wczoraj białe i czerwone wino bezalkoholowe. Niesamowity i pyszny napój, lepsze od piwa bezalko.
Opublikowano 9 stycznia 20196 l Czyli że taki mocniejszy sok z winogron? Edytowane 9 stycznia 20196 l przez Metoda
Opublikowano 9 stycznia 20196 l Tak, ale taki bardziej mętny w smaku. Co ciekawe, produkcja takiego wina nie różni się zbytnio od produkcji normalnego, alkoholowego. To też jest długotrwały proces.
Opublikowano 28 stycznia 20196 l Tez z ketchupem jem. Nie wiem gdzie stary Wloclawek kupic, czyli Dworski, wiec z terazniejszym Wloclawkiem jadlem. I jeszcze fruktonada pomaranczowa do popicia powinna byc.
Opublikowano 11 lutego 20196 l 2 godziny temu, II KoBik II napisał: Piguły. Zacnie było. Delfin poza kontrolo
Opublikowano 11 lutego 20196 l Tartę z serem typu camembert, czerwoną cebulą, ziemniakami i boczkiem.
Opublikowano 11 lutego 20196 l 2 godziny temu, II KoBik II napisał: Piguły. Zacnie było. To Klub Smakosza, nie ten dział
Opublikowano 11 lutego 20196 l 2 minuty temu, _Be_ napisał: Cii kopig musiał się pochwalić, że brał narkotyki jak 14 latek. No te. Glowa mnie bolala to poecial ibuprom.
Opublikowano 12 lutego 20196 l Ostatnio mam fazę na różne płatki na doj.ebanie pod koniec dnia po intensywnym treningu. Zazwyczaj jem Lion te udające pełnoziarniste + napój ryżowy, owsiany, migdałowy + masło orzechowe + banan. No wchodzi jak złoto. Jednak szczególnie polecam taki wymysł: Niby takich poduszek jest mnóstwo na rynku, ale te wydają się być takie intensywne w smaku. Są jeszcze Lion i Cini Minis.
Opublikowano 12 lutego 20196 l Liony fantastyczne, ale drogie w ch,uj to. Ogólnie płatki Nesquika to chyba najbardziej przeceniony produkt na rynku, co lepsze po tym jak Lubella chyba przejeła te podróbki też yebneli cene bardzo zblizoną, a wczesniej były 2 razy tansze.
Opublikowano 12 lutego 20196 l No te kosztują w Tesco 10 zł. Wziąłem na spróbowanie, bo byłem ciekawy, dlaczego takie drogie, no i cena przesadzona. Z ciekawości przetestuję właśnie jakieś tańsze następnym razem.
Opublikowano 12 lutego 20196 l Tansze poduszki to tylko te klasyczne z kokosem czy kakaem, ale one zawsze były, lubella nie robi poduszek.
Opublikowano 12 lutego 20196 l Muszę zrobić research, bo to mój come back do płatków po chyba 10 latach. Szukam też jakichś, które nie są śmietnikiem w składzie, o ile w ogóle takie istnieją.