Skocz do zawartości

Co ostatnio jadłeś/piłeś?

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 420 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A ja zacznę od klasyka czyli bulionu który ostatnio robię w sporych ilościach by wstawić zawekowane do lodówki i co jakiś czas wyciągam i na szybko mieszam z czymś    Przygoda zaczyna się od

• Ostatnie dwa miechy u mnie to pare tripow w tym Nowy Jork, Barcelona i Londyn takze wrzucam troche dobrego      Bajgle w NYC to kosmos, ten akurat z Russ & Daughters, chyba najlepszy. Se

• Dawno nie dawałem fotek jedzenia więc przygotujcie się na większą ilość zdjęć    Od ponad 2 miesięcy szaleje z panini w rożnych wersjach         

Opublikowano

Piłem wczoraj białe i czerwone wino bezalkoholowe. Niesamowity i pyszny napój, lepsze od piwa bezalko.

Opublikowano

Tak, ale taki bardziej mętny w smaku. Co ciekawe, produkcja takiego wina nie różni się zbytnio od produkcji normalnego, alkoholowego. To też jest długotrwały proces.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

I cyk mandarynka

Opublikowano

Tez z ketchupem jem. Nie wiem gdzie stary Wloclawek kupic, czyli Dworski, wiec z terazniejszym Wloclawkiem jadlem. I jeszcze fruktonada pomaranczowa do popicia powinna byc.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

hawajska z dominos z sosem czosnkowym wjechala jak złoto :banderas:

Opublikowano

Chleb se sam upieklem to se tera go jem. Na zakwasie i zaczynie.

Opublikowano
2 godziny temu, II KoBik II napisał:

Piguły. Zacnie było. :ragus:

Delfin poza kontrolo 

Opublikowano

Tartę z serem typu camembert, czerwoną cebulą, ziemniakami i boczkiem. 

Opublikowano
2 godziny temu, II KoBik II napisał:

Piguły. Zacnie było. :ragus:

To Klub Smakosza, nie ten dział :)

Opublikowano

Cii kopig musiał się pochwalić, że brał narkotyki jak 14 latek. 

Opublikowano
2 minuty temu, _Be_ napisał:

Cii kopig musiał się pochwalić, że brał narkotyki jak 14 latek. 

No te. Glowa mnie bolala to poecial ibuprom. 

Opublikowano

Ostatnio mam fazę na różne płatki na doj.ebanie pod koniec dnia po intensywnym treningu. Zazwyczaj jem Lion te udające pełnoziarniste + napój ryżowy, owsiany, migdałowy + masło orzechowe + banan. No wchodzi jak złoto.

Jednak szczególnie polecam taki wymysł:

ShotType1_540x540.jpg

Niby takich poduszek jest mnóstwo na rynku, ale te wydają się być takie intensywne w smaku. Są jeszcze Lion i Cini Minis.

Opublikowano

Liony fantastyczne, ale drogie w ch,uj to.

Ogólnie płatki Nesquika to chyba najbardziej przeceniony produkt na rynku, co lepsze po  tym jak Lubella chyba przejeła te podróbki też yebneli cene bardzo zblizoną, a wczesniej były 2 razy tansze.

Opublikowano

No te kosztują w Tesco 10 zł. Wziąłem na spróbowanie, bo byłem ciekawy, dlaczego takie drogie, no i cena przesadzona. Z ciekawości przetestuję właśnie jakieś tańsze następnym razem.

Opublikowano

Tansze poduszki to tylko  te klasyczne z kokosem czy kakaem, ale one zawsze były, lubella nie robi  poduszek.

Opublikowano

Muszę zrobić research, bo to mój come back do płatków po chyba 10 latach. Szukam też jakichś, które nie są śmietnikiem w składzie, o ile w ogóle takie istnieją.

Opublikowano

Ale że krupek taki świr sportowy i jesz ten syf?