krupek 15 475 Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Po treningu, czemu nie? Reszta posiłków odżywcza i zdrowa, a samymi takimi swojego zapotrzebowania nie pociągnę i potem jak kapeć się czuję. Na śniadanie bym tego nie zjadł raczej, dziecku też bym nie dał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 15 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Z płatków, to polecam standardowe gold flakesy albo ten czekoladowy odpowiednik. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Ayyy wlecialy dzisiaj oprocz paczkow ciastka od UMAM. Na zywo wygladaja lepiej niz na zdjeciu, a smakuja jeszcze lepiej niz wygladaja. Smaki rozne bo i orzech laskowy, wedzona sliwka z czekolada i slonecznikiem (nie moj klimat ale i tak kozak), mango, ich 'jablecznik' i wszystko 10/10. Ceny trche wysokie bo za 6 ciastek dalem 91zl, to chyba nawet u gesslerowej w slodki-slony bylo taniej jak jadlem slodkie, ale warto. Kazda warstwa, kazdy kes to byla przyjemnosc. Niby w 2016 czy 17 zostali najlepsza cukiernia w Polsce i w sumie sie nie dziwie. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 U mnie na dzielni jest jedyna autorska cukiernia Dekera i zrobili zamówienia na pączki. Po kilku godzinach zrezygnowali, bo nie nadążali przyjmować zamówień xd Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 ja rozumiem w kolejce do lekarza ale żeby kur.wa po pączki pół godziny kwitnąć? to kolejny obok stania kolejce do myjni absurd, którego nie ogarniam Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Pączek jak pączek. Wczorajvw lidelku multum opcji a te pojeby stoją w kolejkach. Pokurwieńcy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Wyobrażacie sobie jakiegoś poważnego człowieka z cywilizowanego kraju jedzącego (pipi) polackiego pączka? xD o (pipi) wyobraźcie sobie jak taki James Bond wpier,dala je pączka xD bierze wielką kupę gówna z tłuszczem do mordy, lukier mu się kruszy na garnitur, upier,dala mu rękaw, dżem z środka się wylewa, nie panuje nad tym, musi szybko wpier,dolić, bo się pączek cały roz(pipi)i xD a Donuta? Donuta zje sobie na spokojnie, małymi gryzami, wygląda jak człowiek jedzący deser Z KLASĄ a polak jedzący te "słodkości" to wygląda jak jaskiniowiec co dorwał się do jedzenia xD HALINA SZYBKO ŻRYJ TEGO PONCZKA DAWAJ NASTEMPNEGO Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 343 Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Szkoda, że w roku mamy tylko jeden dzień kiedy można kupić i jeść pączki. Przez to te kolejki pewno... Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Dostać dobrego pączka poza tłustym czwartkiem to też wyzwanie. Jedynie w pączkarniach mają świeże i jakieś ciekawsze. A wczoraj w pracy miałem zaje.biste, a potem jeszcze w Dekerze kupiłem WYBITNE pączki. Ile razy w ciągu roku kupiłem sobie gdzieś pączka i okazał się być czerstwy, albo bez duszy to nie zliczę. No, ale tych kolejek to też nie rozumiem. W Trójmieście największe kolejki do pączkarni, a tam codziennie mają dobre pączki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Jadłem baranie jądra. Nie jestem fanem żadnych podrobów i innych zwierzęcych części ciała, no ale kolega na imprezie podał (przywiózł z Islandii), więc nie wypadało odmówić. Były w plastrach, podane na bagietce z porem, cebulką i z czymś co przypominało smakiem pomidorową musztardę, a same jądra były opanierowane i flambirowane. Bardzo ciekawy smak, ale fanem nie zostanę. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Wege burgera drwala w Falli. Zaje.bisty, smakowity i z duszą, ale frytki do niego były strasznie nijakie. No, ale burgera polecam sprawdzić, bo ten słynny z Maka przy nim to marny żart, pomimo, że z mięsem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 (edytowane) Jakies greckie rzeczy dali w lydlu, wiec wjechalo halloumi jezu kolczasty jakie to jest dobre Edytowane 9 Marca 2019 przez Grabek Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 No jest. Wolaj milana. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Dojadlem jeszcze najlepszym „batonem” z lidla czy migdalami w miodzie Najgorsze jest to ze kiedys byly w stalej ofercie a teraz tylko od wielkiego dzwonu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Solderowy123 43 Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Na obiad zrobilem sobie krokiety z miesem mielonym i barszczem czerwonym do popicia. Smak dzieciństwa.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Właśnie jem najlepszą zupę na świecie: 2. Na już - wywar orientalny mięsno-warzywny, mięso z kurczaka, boczniaki, shimeji i shitake, wodorosty wakame, imbir marynowany, olej z palonego czosnku, sezam, kiełki fasoli mung, szczypiorek, makaron Nie ma nic lepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 343 Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Stek florentina z kością, sezonowany 60 dni. Coś wspaniałego, aromat i smak powodują łzy radości u prawdziwego samca. Zrobiony metodą reverse sear, tylko sól, pieprz i masło. Przed: I po: 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 6 godzin temu, Rozi napisał: Właśnie jem najlepszą zupę na świecie: 2. Na już - wywar orientalny mięsno-warzywny, mięso z kurczaka, boczniaki, shimeji i shitake, wodorosty wakame, imbir marynowany, olej z palonego czosnku, sezam, kiełki fasoli mung, szczypiorek, makaron Nie ma nic lepszego. W sensie, ramen? Czy to coś inmego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 To nie ramen, ale w smaku ramen przypomina. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 604 Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Myślałem, że jadłem juz steki, ale 1kg takiej pysznosci nie moglo sie obyc bez zdjecia. Cos niemozliwego. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 325 Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 A gdzie to? O(pipi) ałeś to całe? Jak ktoś będzie kiedyś w Szczecinie to polecam https://www.facebook.com/SteakhouseEvil/ Jedna z najlepszych stekowni w Polsce (wg niektórych najlepsza). Żywi się tam m.in. polska śmietanka mma, a oni lubią dużo dobrego stejka przyjąć. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 (edytowane) O, to ja coś dla kontrastu Zaje.bisty gotowiec, jadłem obie wersje, bardzo smaczny. Dostępne w Lidlu. Edytowane 28 Marca 2019 przez krupek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 343 Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 @krupek żeś mi smaka narobił Ja wczoraj zrobiłem domową carbonarę Nie ma jak prosty przepis i dobre składniki - kawałek guanciale (podgardle - całkiem inny smak jak boczek), jajko, pieprz i parmezan. Płakałem jak jadłem takie dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Wyszla ci raczej jajecznica. Nie zapomniales o jakis skladniku? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 604 Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Godzinę temu, balon napisał: A gdzie to? O(pipi) ałeś to całe? . W miejscu gdzie wołowina argetnyńska jest lokalna. Niestety nie widziałem jeszcze czegoś takiego w Polsce. Ogromne wrażenie to na mnie zrobiło. prawie cale zjadlem, chyba nie da sie calego xd tu dla odmiany 600gr poledwicy xdddddd to zjadlem cale. Chyba tu zamieszkam. Choc taki stek trzyma caly dzien , a przez zmiane czasu juz wszystko mi sie (pipi)ie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi