Skocz do zawartości

Co ostatnio jadłeś/piłeś?

Featured Replies

Opublikowano

pierogi z mięsem z lidla

co za góvno, ale nic innego nie mam teraz bo czasu nie ma ;/

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 418,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A ja zacznę od klasyka czyli bulionu który ostatnio robię w sporych ilościach by wstawić zawekowane do lodówki i co jakiś czas wyciągam i na szybko mieszam z czymś    Przygoda zaczyna się od

• Ostatnie dwa miechy u mnie to pare tripow w tym Nowy Jork, Barcelona i Londyn takze wrzucam troche dobrego      Bajgle w NYC to kosmos, ten akurat z Russ & Daughters, chyba najlepszy. Se

• Dawno nie dawałem fotek jedzenia więc przygotujcie się na większą ilość zdjęć    Od ponad 2 miesięcy szaleje z panini w rożnych wersjach         

Opublikowano

Lepiej nie jeść pierogów z mięsem innych niż domowe lub w sprawdzonym lokalu.

Sam gotowe kupuję tylko z kapustą, ruskie lub na słodko, bo nie mam ochoty gdybać ile w farszu jest mięsa, a ile nie wiadomo czego.

Opublikowano

Całkowicie odradzam produktów typu pierogi, pyzy, krokiety z lidla...shit niesamowity. Za to z pierogi ruskie ze sklepu dla najuboższych dają radę.

Opublikowano

nestle-nestle-lion-cereals-platki-sniadaniowe-z-karmelem-czekolada-d30539_8_0259.jpg

Właśnie jem. Wg mnie szału nie ma a na pewno nie za tą cenę. W smaku w ogóle nie podobne do batona.

Też jadłem, niezłe w sumie. Ostatnio w ogóle się zajadam płatkami i całe życie uważam, że nie ma nic ponad chocapici i nesquiki. <3

Opublikowano

sante-granola-owocowa-350g.jpg

Nareszcie wyczaiłem w Polsce musli tego typu, rewelacja. Bardziej sycące i smaczniejsze niż płatki, można jeść z mlekiem, jogurtem naturalnym albo podżerać samo.

Opublikowano

Cena niestety zabija - nie pamietam juz ile kosztuja, ale chyba z 8zl za paczke, dlatego wole kupic sobie musli z biedry ktore chyba kosztuje 3zl z kawalkiem, a jest dobre (bakaliowe praktycznie rzecz biorac jest jak te Sante, tyle ze nie jest truskawkowe).

Edytowane przez Yabollek007

Opublikowano

Cena niestety zabija - nie pamietam juz ile kosztuja, ale chyba z 8zl za paczke, dlatego wole kupic sobie musli z biedry ktore chyba kosztuje 3zl z kawalkiem, a jest dobre (bakaliowe praktycznie rzecz biorac jest jak te Sante, tyle ze nie jest truskawkowe).

5,50 w piotrze i pawle. Orzechowe najlepsze.

Opublikowano

5,50 w piotrze i pawle. Orzechowe najlepsze.

4 zł w auchan, zgadza sie, orzechowe najlepsze

Opublikowano

mrówki w czekoladzie :potter:

Opublikowano

Odsmażyłem sobie domowe pierogi ruskie :)

Opublikowano

Za 8 zl to w Lidlu kupuje kilogram klasycznych musli. Naprawde dobre, za taka cene.

Opublikowano

Ostatnio dość często kupuję makrelę wędzoną w Biedronce. Kosztuje 1zł z kawałkiem za 100 gram, a jest naprawdę dobra. Polecam.

Opublikowano

ostatnio to 6 piw, polecam, pawel

Opublikowano

Wczoraj jadłem ośmiornicę w oleju i muszę przyznać, że o dziwo całkiem smaczne :P

Opublikowano

Dr Pepper- wreszcie go dorwałem. W piotrze i pawle. Rzeczywiście dobry, rzeczywiście inny niż wszystko co do tej pory piłem. Smak najbliższy marcepanowi IMO. Na plus że nie jest bardzo słodki, na minus cena.

Opublikowano

Cena bardzo na minus, choć czasami w Leclercu jest puszka za 2.29.

Opublikowano

Toć to jak normalna kola. Muszę jakieś Leclerki wyczaić w okolicy.

Opublikowano

Ostatnio już go nie widzę, ale jeszcze w listopadzie kupowałem. W Piotrze i Pawle też widziałem ostatnio, ale w butelce 0,5 za 7 zł z kawałkiem, więc odpuściłem. Generalnie, bardzo mi smakuje, faktycznie nie jest za słodki, wszak ma mniej cukru niż inne tego typu napoje.

Swoją drogą, niektórzy pisali tu, że w biedrze jest Cola Original wiśniowa i waniliowa. Ja jeszcze nigdzie jej nie widziałem :/

Opublikowano

Cola winter z biedry, kur'wa jaka dobra.

Opublikowano

Jutro bede to zakupię. Chociaż miałem iść do Lidla bo tydzień chiński... :/

Opublikowano

Schodzi szybko z tego co widziałem, to samo było z waniliową - nawet nie widziałem jej na oczy ; [