Opublikowano 8 sierpnia 20222 l Gruzin ma nieopodal piekarnię, to parę razy to chaczapuri brałem (z mięsem mielonym, salami, szpinakiem itp., chodzą po ok 13 zł). Początkowo myslalem, że to będzie jakaś większa drożdżówka, ot na zakąskę po drodze, a ostatecznie jadłem to chyba pół godziny - tyle mięsa i sera w środku. Pół dnia opchany po takim śniadaniu.
Opublikowano 25 sierpnia 20222 l W dniu 17.07.2022 o 19:08, Rudiok napisał: Ja nigdy bym nie pomyślał że można jeść gołąbki z ziemniakami, Gdzieś tak jadłem rosół. Z ziemniakami W dniu 19.07.2022 o 16:00, Mejm napisał: W ogole ostatnio od miesa mnie odrzuca. Zaczyna przeszkadzac mi smak i zapach. Moja kobita tak ma po covidzie, mówi ze jednakowo jej mięso śmierdzi. siory chłopak, tak samo jakoś stracił węch/smak i do teraz każde mięso śmierdzi mu karmą dla psa/kota.
Opublikowano 25 sierpnia 20222 l W dniu 2.08.2022 o 18:21, Mejm napisał: Arbuzy w kaufie po 2zl/kg wiec wjechal 9kg luj. Tym razem super slodki, nie zaluje zadnej zlotowki. Pewnie 3 lata temu byloby po 1zl (rekord mialem po 50gr) ale nie ma co narzekac. Zrób następnym razem foto takiego wielkiego skur**la-arbuza
Opublikowano 5 września 20222 l wczoraj zrobiłem sobie na śniadanie pankejki z dżemem jagodowym, musem jabłkowym, bananami i borówkami
Opublikowano 5 września 20222 l cukru daje minimum, bo i tak są z warstwą dżemu albo owoców grunt, że są puszyste skur.wysyny
Opublikowano 5 września 20222 l Saganaki w wersji z kurczakiem i ryżem. Randomowa fota z neta, ale wyszło identycznie Edytowane 5 września 20222 l przez Badus
Opublikowano 5 września 20222 l Boooooszzze jakie mi pyszne wyszło Papryka nadziewana mielonym z ryżem, na to pomidorek i ser. Bajka
Opublikowano 5 września 20222 l @up Na jakich ustawieniach dajesz? Mi z reguły przypala nieco mięso...
Opublikowano 5 września 20222 l 200°c. Na 35 minut, po czym dodałem ser i piekłem jeszcze 5-10min. Do każdego naczynia wlałem po pół szklanki wody aby nie było za sucho.
Opublikowano 6 września 20222 l Dziś i u mnie wlazły papryczki z mielonym z łopatki (mięso przyprawione mixem Kamis do mielonego). To jest czysta zajebistość . Pieczone na termoobiegu nawet się nie przypaliło, dopiero pod koniec na chwilę grill górny do dopieczenia sera.
Opublikowano 7 września 20222 l Runda druga. Jakie to jest dobre i proste w przygotowaniu. Dodatkowo do mięsa wrzucone kulki mini mozarelli i kilka liści baby-szpinaku.
Opublikowano 7 września 20222 l U mnie w domu nikt nie lubi papryki. Kurwa. Ale i tak to zrobię (i będę pewnie po nich szamał wyczyszczone z nadzienia papryki).
Opublikowano 7 września 20222 l Ja tez średnio lubię surową i szybko mi się robi niedobrze gdy za dużo ojebie (na kanapce, czy w sałatce). Ale pieczona to inne warzywo od razu xd Miękka, soczysta, słodka.
Opublikowano 7 września 20222 l Tylko dlaczego Red ciąłeś na pół i faszerowałeś zamiast wykrawać górę i napierdalać farsz w opór? Polecam tą wersję.
Opublikowano 7 września 20222 l 50 minut temu, Adam GlapJńskJ napisał: Tylko dlaczego Red ciąłeś na pół i faszerowałeś zamiast wykrawać górę i napierdalać farsz w opór? Polecam tą wersję. Miałem pytać o to samo.
Opublikowano 8 września 20222 l Nie zapominajmy, że autor faszerowanych papryk Poznańskich po Krakowsku jest również autorem tego placka
Opublikowano 8 września 20222 l 9 godzin temu, Crazy Horse napisał: Miałem pytać o to samo. @Crazy Horse żona robiła No można zrobić z "głębsza" papryką i przykrytą jedynie czapeczką, następnym razem. Przecież jest dowolność jak to ma wyglądać.
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.