Opublikowano 25 czerwca 201311 l Czekoladki After Eight Dark Chocolate od Nestle to mistrzostwo wśród miętowych rarytasów w czekoladzie. Ale te pałki też bardzo lubię.
Opublikowano 25 czerwca 201311 l ototo, after eight są pyszne. a ostatnio piłem wodę mineralną (ostatnio praktycznie tylko piwniczankę lekko gazowaną piję )
Opublikowano 25 czerwca 201311 l A ja właśnie ostatnio pijam wodę gazowaną, głównie z cytryną. Jakoś najbardziej pasuje mi tak do popijania i do posiłków.
Opublikowano 26 czerwca 201311 l Właśnie pochłonąłem paczkę orzeszków wasabi. Dobre, choć okrótnie palą w ryło.
Opublikowano 25 lipca 201311 l Po prostu MOC! Najlepsza słodka bułka jaka jadłem Edytowane 25 lipca 201311 l przez Grzesiek570
Opublikowano 25 lipca 201311 l Tak. Dzisiaj zjadłem mojego pierwszego w życiu. Drogie jak na słodkości, ale raz na jakiś cześć trzeba. Smaczne, nie truje i sie można najeść
Opublikowano 25 lipca 201311 l No co wy, że dopiero pierwszy raz to jedliście:) w pń raz do roku jest szał dvpy na te rogale. http://www.poznan.pl/mim/swmarcin/imieniny-ulicy-swiety-marcin,p,221.html ceny są kosmiczne.
Opublikowano 26 lipca 201311 l Drogie bo zapłaciłem aż 15pln za dwie sztuki (!!!). Brałem w jakiejś sieciowce piekarni, a zdziwilem sie uprzednio zagladajac do innego sklepu o 12 słysząc, ze nie maja już rogali (tez sklep z certyfikatem gaz.wyborczej za przysmak swietomarcinski). Niezłe tam ludzie muszą to jeść
Opublikowano 28 lipca 201311 l No co wy, że dopiero pierwszy raz to jedliście:) w pń raz do roku jest szał dvpy na te rogale. http://www.poznan.pl/mim/swmarcin/imieniny-ulicy-swiety-marcin,p,221.html ceny są kosmiczne. Dostać rogala świętomarcińskiego poza Poznaniem, to jak dostać pasztecik szczeciński w warszawie. Impasibru. Tak czy siak te rogale to peneriada. Szkoda tylko, że trochę drogie. Tak czy siak warto wchÓj.
Opublikowano 28 lipca 201311 l Ogólnie w Wielkopolsce nietrudno o nie, szczególnie 11 listopada. Nie myślałem, że to taki rarytas w reszcie Polski XD Dla mnie zawsze prawdziwym wyzwaniem jest dostać tego rogala bez rodzynków i skórek pomarańczowych. W tamtym roku mi się nie udało
Opublikowano 28 lipca 201311 l Jeżeli nad morzem da się kupić krakowskie obwarzanki to nie ma się co dziwić, że rogale z wielkopolski są dostępne w innych rejonach kraju.
Opublikowano 28 lipca 201311 l Ogólnie w Wielkopolsce nietrudno o nie, szczególnie 11 listopada. Nie myślałem, że to taki rarytas w reszcie Polski XD Dla mnie zawsze prawdziwym wyzwaniem jest dostać tego rogala bez rodzynków i skórek pomarańczowych. W tamtym roku mi się nie udało Ja jadłem bez skórek, nie pamiętam, czy tam były rodzynki, bo nie przeszkadzają mi. Od firmy Fawor o ile się nie mylę Jeżeli nad morzem da się kupić krakowskie obwarzanki to nie ma się co dziwić, że rogale z wielkopolski są dostępne w innych rejonach kraju. Nie wiem, gdzie Ty je znalazłeś, bo "Przypomnijmy, że od 2008 r. rogale świętomarcińskie są chronione przez przepisy Unii Europejskiej jako produkt regionalny. To oznacza, że tylko wielkopolskie cukiernie mogą się ubiegać o potwierdzenie certyfikatu wypieku oryginalnych rogali świętomarcińskich."
Opublikowano 28 lipca 201311 l Zapewne wystarczy żeby nie nazywały się świętomarcińskie tylko na przykład marcińskoświęte tak samo jest z oscypkami, których podróbki sprzedawane są pod nazwą scypek
Opublikowano 28 lipca 201311 l Zapewne wystarczy żeby nie nazywały się świętomarcińskie tylko na przykład marcińskoświęte tak samo jest z oscypkami, których podróbki sprzedawane są pod nazwą scypek repliki
Opublikowano 29 lipca 201311 l dwie lyzeczki kawy rozpuszczalnej, jedna cukru, mleko, kostki lodu i mamy idealna kawe na takie upaly wlasnie taka popijam
Opublikowano 29 lipca 201311 l Ja preferuję zrobić czarną kawę bez cukru, odstawić na godzinę, żeby ostygła, a potem zmiksować z lodami śmietankowymi, może być 1 Big milk. Też spoko
Opublikowano 7 sierpnia 201311 l Właśnie zagryzłem papryczki czerwone nadziewane serem z Almy, promo z 14,99zł na 5,99zł. Zapite Ciechanem Lagerowym.(like a sir)
Opublikowano 9 sierpnia 201311 l Właśnie wpier.dalam, jeeeeezu jaka dobra. Widział ją ktoś w Polsce? Bo siedzę w Holandii aktualnie.
Opublikowano 9 sierpnia 201311 l Niestety w pl nie ma o iel wiem, tylko w necie za ~4,30 zł można kupić http://www.pasaz.v10.pl/nestle,p15647746.html