Opublikowano 9 grudnia 201311 l pizze giuseppe z salami właśnie zjadłem. ostre govno, nigdy więcej. no właśnie, przewijały sie tu głosy ze guseppe to najlepsza mrożona pizza więc sie skusiłem, okazało sie że to padaka bez smaku z wodnistym ciastem, o wiele bardziej wole pizze rigga (jak na mrożonke)
Opublikowano 9 grudnia 201311 l Dokładnie. A do tego Guseppe jest mała. Już lepiej w Dr oetkera Ristorante zainwestować.
Opublikowano 9 grudnia 201311 l pizze giuseppe z salami właśnie zjadłem. ostre govno, nigdy więcej. no właśnie, przewijały sie tu głosy ze guseppe to najlepsza mrożona pizza więc sie skusiłem, okazało sie że to padaka bez smaku z wodnistym ciastem, o wiele bardziej wole pizze rigga (jak na mrożonke) (pipi)isz, z piekarnika dobra wychodzi, chrupiaca, do tego jest duza. Rigga jest ok, ale za mała.
Opublikowano 9 grudnia 201311 l oczywiscie ze robilem w piekarniku ale serio bylem nieprzyjemnie zaskoczony, mimo ze dorzucilem od siebie wiecej sera i jakiejs kielbasy to mialem wrazenie ze prawie nie ma smaku
Opublikowano 9 grudnia 201311 l Nie wiem, ja rozmrazam, wrzucam do rozgrzanego piekarnika na 25 minut i jest spoko, jak na mrozonke. Rigge lubilem z szynka, ale cos z(pipi)ali ostatnio, jakies z dupy przyprawy zaczeli dodawac. Edytowane 9 grudnia 201311 l przez Guernica
Opublikowano 9 grudnia 201311 l rigga jest dobra jak chce sie szybko wszamać coś na ciepło, 4,5 min w mojej mikrofali i jest spoko, gdzie inne pizze robia sie 6-7min i są kapciami
Opublikowano 9 grudnia 201311 l Ja nie moge jesc z mikrofali, (pipi) takie wychodzi ;/ tylko piekarnik.
Opublikowano 9 grudnia 201311 l no też wole, ale czasami czasu nie ma to trzeba pójść na kompromis :F co do burgerów kołu ultimy w warszawie otworzyli jakąś burgerownie, ktoś obadał? w przyszłym tygodniu sie przejdę tam, chyba ze nie warto. Edytowane 9 grudnia 201311 l przez Orzeszek
Opublikowano 9 grudnia 201311 l W robocie był najlepszy swojski obiad evurr. Ziemniaczki, duża porcja surówki i wywalony w kosmos kotlet z fileta kurczaka w panierce (chyba cięższy niż 200g na oko, ponad 1cm mięsa + paniera). Tak domowy jak tylko się da - najlepiej zainwestowane 10zł ostatnimi czasy:)
Opublikowano 9 grudnia 201311 l Kupiłem dzisiaj pyszne bułeczki (a raczej buły, bo miały z 15cm średnicy) i zrobiłem sobie wypasioną kolację z 4 takich. Takie pyszne, mięciutkie, pachnące z polędwicą sopocką, goudą, ogórkiem i pomidorkiem. Tak mi smakowały, że zjadłem wszystko (4 takie bułki, 30dag polędwicy i 25dag sera, 2 pomidory i 1 długi ogórek), a miało mi zostać na śniadanie jutro. Do tego pyszne mleczko (z biedry). Żyć nie umierać.
Opublikowano 10 grudnia 201311 l Bałbym się być winnerem przy mojej tendencji do liczenia kalorii i ważenia posiłków.W końcu zrobiłem sobie tradycyjne poznańskie PYRY Z GZIKIEM:- 4 średnie ziemniaki w mundurkach (obrane po ugotowaniu) - 200g serek wiejski z drobno posiekaną cebulką - 40g prawdziwego masełka 82% - sól do smakuNiebo w gębie, 700kcal pysznego żarcia.
Opublikowano 13 grudnia 201311 l Czekolada Toblerone. Tylko ciemna, nie zwykła. Mega! Edytowane 13 grudnia 201311 l przez Accoun
Opublikowano 14 grudnia 201311 l kiedyś to kilka razy kupiłem bo mi zasmakowało, ale za którymś razem prawie sie zbełtałem , nie wiem czy to wina tego mleczka czy może połączyłem z czymś, ale od tamtej pory to olewam
Opublikowano 14 grudnia 201311 l jem czekoladę alpen gold z orzechami, nussbeisser govno a nie czekolada, teravvita z orzechami jest znacznie lepsza.
Opublikowano 14 grudnia 201311 l Przecież każda "czekolada" którą jesz to podróbka. <prowo> Ostatnio jadłem mandarynki, dużo mandarynek. Lubię mandarynki. Edytowane 14 grudnia 201311 l przez mate5
Opublikowano 14 grudnia 201311 l Przecież każda "czekolada" którą jesz to podróbka. <prowo> Nie rozumiem, rozwiń.
Opublikowano 15 grudnia 201311 l Czekolada to jest tylko gorzka, reszta to podróbki. Kurde caly czas wpieprza "mięso" zrobione z mąki albo fasoli, "ser" zrobiony z oleju a teraz nagle mowi jakie jedzenie jest prawdziwe a jakie nie. A jak ja mówiłem mu to samo to mnie wyzywal..
Opublikowano 15 grudnia 201311 l - makaron spaghetti (nitki) - mielona wołowina (wziąłem 500g opakowanie z Carrefoura, ok 10zł, niezła cena a w smaku świetna) - sos boloński Łowicz - Okocim Mocne<mlask> Edytowane 15 grudnia 201311 l przez _Red_
Opublikowano 16 grudnia 201311 l Red polecam zamiast jakiegoś łowicza ze słoika zrobić samemu sos, to naprawde niewiele roboty a przynamniej masz sos z pomidorów a nie (woda, pomidor 20%, zagęsniki) można użyć prawdziwych pomidorów albo takich (albo jakichkolwiek z puszki) jak już podsmażysz mięso (można też dodać cebule) to dorzucasz te pomidory na patelnie i pod przykryciem trzymasz z 10-15 min, do smaku polecam bazylie, ale moze być też oregano, czosnek (oprócz bazylii a nie zamiast) itp (oczywiscie sól i pieprz też) roboty odrobine więcej względem sosu ze słoika ale efekt o wiele lepszy, i możesz sie chwalić ze sam robisz sos ja to jeszcze zwykle dodaje coś ostrego a na koniec dużo żółtego sera żeby sie roztopił Edytowane 16 grudnia 201311 l przez Yano
Opublikowano 16 grudnia 201311 l Ja robie sos z pomidorow, przyprawiam go sam, ale i tak dla koloru i zeby go zagescic dodaje sos z proszku knorr ;/ Edytowane 16 grudnia 201311 l przez Guernica
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.