Opublikowano 14 września 200816 l A z bułeczką jadłeś? Tak ,ze świeżą z piekarni. hmm może czerstwa powinna być ?
Opublikowano 21 września 200816 l Muszę o tym napisać, no muszę! Jadłem...znaczy spróbowałem ostatnio tego Danio z warzywami. TRAGEDIA! smakuje jak jakieś gł.ówno, w dodatku nie świeże(heh jak to zabrzmiało), nikt z domowników nie chciał tego ruszać. Po 2 dniach leżenia w lodówce, chciałem się tego czegoś pozbyć i gdy powąchałem intruza to myślałem, że bełta puszczę Data była nadal dobra. Mleczna kupa poleciała więc w usta mojego wszystkożernego psa. Zawiodłem się, myślałem że Danone to jednak porządna firma Miałam okazję ostatnio spróbować na degustacji w Makro, z czterech smaków wybrałam sobie pomidora z papryką. Co prawda z chlebkiem a nie z bułeczką ale nie było tak źle:) Co prawda tak jak normalnego serka tego bym nie zjadła ale do smarowania pieczywa tak jak almette się nadaje. Właśnie sobie pałaszuję pomidorka z mozarellą (z zotta, bo inne mi coś nie smakują)
Opublikowano 21 września 200816 l niedawno koleta schabowego obtoczonego w bulce tartej wraz kukurydzianymi platkami oraz pile herbe z mojego kubka
Opublikowano 22 września 200816 l jakis sok z kofeina z kerfura, kosztuje 1.60 i o dziwo dobre, cos jak tymbark life
Opublikowano 28 września 200816 l placki ziemniaczane (imć Grzechoo twierdzi, że to plendze ale ja nie rozumie tego słwoa :|) wielkie, z patelni grillowej, z dodatkami papryka głównie, wypas a teraz LECH z butelki i fistaszki
Opublikowano 21 października 200816 l kotlety ze strusiego miesa - wypas. imo to jakby polaczenie kurczaka z wolowina. w smaku podobne do wolowiny a delikatne jak kurczak wlasnie.
Opublikowano 4 listopada 200816 l Chleb z dżemem z dzikiej róży + ciepłe mleko - śniadaniowo-kolacyjne odkrycie roku dla mnie ;p
Opublikowano 4 listopada 200816 l czipsy, ice tea, pozniej cola i solone orzeskzi wszystko to ,co musze ograniczyć :PP
Opublikowano 4 listopada 200816 l Chleb z dżemem z dzikiej róży + ciepłe mleko - śniadaniowo-kolacyjne odkrycie roku dla mnie ;p A wszystko to uwienczone cieplym buziakiem w policzek od mamy poezja tak trzymaj Mendrku :1pl:
Opublikowano 4 listopada 200816 l :co_jest: Mendrek, to jakaś mikstura ? Wiesz, że coś odrasta or sth. ? - gołąbki ze słoika z biedronki. pycha.
Opublikowano 24 listopada 200816 l przepyszną pizzę z Dominium: Vegetarianę i Capricciosę na pół z mamą
Opublikowano 27 listopada 200816 l dziś w robocie na stołówce: jakaś dziwna kulka z miętowego ciasta, zalana gulaszem z jagnięciny...rozwaliło mnie, jutro pędzę do kucharki po przepis
Opublikowano 1 stycznia 200916 l Spróbowałem z czerstwego chleba zrobić francuskie tosty. Wyszły całkiem niezłe, zjadłem z dżemem jabłkowym babcinej roboty.
Opublikowano 7 stycznia 200916 l pomarańcze. Dostałem w paczce z roboty, tyle ich jest że musze masowo zjadac żeby sie nie zepsuły