Skocz do zawartości

Co ostatnio jadłeś/piłeś?

Featured Replies

Opublikowano
A z bułeczką jadłeś?

Tak ,ze świeżą z piekarni. hmm może czerstwa powinna być ?

  • Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 417,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

  • A ja zacznę od klasyka czyli bulionu który ostatnio robię w sporych ilościach by wstawić zawekowane do lodówki i co jakiś czas wyciągam i na szybko mieszam z czymś    Przygoda zaczyna się od

  • Ostatnie dwa miechy u mnie to pare tripow w tym Nowy Jork, Barcelona i Londyn takze wrzucam troche dobrego      Bajgle w NYC to kosmos, ten akurat z Russ & Daughters, chyba najlepszy. Se

  • Dawno nie dawałem fotek jedzenia więc przygotujcie się na większą ilość zdjęć    Od ponad 2 miesięcy szaleje z panini w rożnych wersjach         

Opublikowano

Nie wiem, w reklamie mówili, żeby z bułeczką jeść :P

Opublikowano

2:00 a ja ide do lodowki po udko ;o

Opublikowano
Muszę o tym napisać, no muszę! Jadłem...znaczy spróbowałem ostatnio tego Danio z warzywami. TRAGEDIA! smakuje jak jakieś gł.ówno, w dodatku nie świeże(heh jak to zabrzmiało), nikt z domowników nie chciał tego ruszać. Po 2 dniach leżenia w lodówce, chciałem się tego czegoś pozbyć i gdy powąchałem intruza to myślałem, że bełta puszczę :sick: Data była nadal dobra. Mleczna kupa poleciała więc w usta mojego wszystkożernego psa. Zawiodłem się, myślałem że Danone to jednak porządna firma :(

 

Miałam okazję ostatnio spróbować na degustacji w Makro, z czterech smaków wybrałam sobie pomidora z papryką. Co prawda z chlebkiem a nie z bułeczką ale nie było tak źle:) Co prawda tak jak normalnego serka tego bym nie zjadła ale do smarowania pieczywa tak jak almette się nadaje.

 

Właśnie sobie pałaszuję pomidorka z mozarellą (z zotta, bo inne mi coś nie smakują) :wub:

Opublikowano

niedawno koleta schabowego obtoczonego w bulce tartej wraz kukurydzianymi platkami oraz pile herbe z mojego kubka

Opublikowano

jakis sok z kofeina z kerfura, kosztuje 1.60 i o dziwo dobre, cos jak tymbark life

Opublikowano

placki ziemniaczane (imć Grzechoo twierdzi, że to plendze ale ja nie rozumie tego słwoa :|)

wielkie, z patelni grillowej, z dodatkami papryka głównie, wypas

a teraz LECH z butelki i fistaszki

  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

gyros z frytami i surowka

Opublikowano
dsc00145uv7.th.jpgthpix.gif ^u^
Opublikowano

kotlety ze strusiego miesa - wypas. imo to jakby polaczenie kurczaka z wolowina. w smaku podobne do wolowiny a delikatne jak kurczak wlasnie.

  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

kanapka z kurczakiem z zabki, nawet dobre

Opublikowano

Chleb z dżemem z dzikiej róży + ciepłe mleko - śniadaniowo-kolacyjne odkrycie roku dla mnie :) ;p

Opublikowano

czipsy, ice tea, pozniej cola i solone orzeskzi

 

wszystko to ,co musze ograniczyć :PP

Opublikowano
Chleb z dżemem z dzikiej róży + ciepłe mleko - śniadaniowo-kolacyjne odkrycie roku dla mnie :) ;p

 

A wszystko to uwienczone cieplym buziakiem w policzek od mamy poezja tak trzymaj Mendrku :1pl:

Opublikowano

:co_jest:

 

Mendrek, to jakaś mikstura ? Wiesz, że coś odrasta or sth. ?

 

 

- gołąbki ze słoika z biedronki. pycha.

Opublikowano

Vifon - złoty kurczak :)

  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

dziś w robocie na stołówce:

 

jakaś dziwna kulka z miętowego ciasta, zalana gulaszem z jagnięciny...rozwaliło mnie, jutro pędzę do kucharki po przepis :)

  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Spróbowałem z czerstwego chleba zrobić francuskie tosty. Wyszły całkiem niezłe, zjadłem z dżemem jabłkowym babcinej roboty.

Opublikowano

pomarańcze. Dostałem w paczce z roboty, tyle ich jest że musze masowo zjadac żeby sie nie zepsuły

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

Ostatnio przeglądający 0

  • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.