Opublikowano 1 kwietnia 200916 l Kebab u mnie u Turka w Donerze. Je.bany naprawdę za(pipi)iste je robi. 1 klasa.
Opublikowano 4 kwietnia 200916 l Łosoś z ryzem wymieszanym z kukurydza i zoltym serem. uff, teraz na kanape.
Opublikowano 5 kwietnia 200916 l alpen gold winogronowo-orzechowa, poszła na jeden raz Edytowane 5 kwietnia 200916 l przez Plugawy
Opublikowano 27 kwietnia 200915 l Burito. Gdybym jeszcze złapał świńską grypę, poczułbym się jak prawdziwy Meksykanin.
Opublikowano 3 maja 200915 l ostatnio jadlem 3 jajka na mientko + herbata lipton z cytryna. I na tym sie skoncza dzisiajszy potrawy bo lodówka pusta a sklepy zamkniete ; (((
Opublikowano 9 maja 200915 l Knyszę na dworcu we Wrocławiu - pół wywaliłem bo tego jeść się nie dało coś czuję, że masz za taką opinię przechlapane. Jem właśnie galaretkę z bitą śmietaną.
Opublikowano 12 maja 200915 l sałatkę grecką z rybą po grecku, zaj,ebiste mmm z checią bym wpie.rdzielił ryż+gołąbki
Opublikowano 12 maja 200915 l sałatkę grecką z rybą po grecku, zaj,ebiste mmm z checią bym wpie.rdzielił (...) ja z checia wpierdzielilbym 95% rzeczy o ktorych tutaj piszecie ;]
Opublikowano 15 maja 200915 l smażony chleb w jajku XD za(pipi)ioza, długo tego nie jadłem, mamusia zawsze mi robiła musze sobie strzelic to niedługo
Opublikowano 15 maja 200915 l ja do jajka dosypałem przyprawy do kurczaka, z czosnkiem muszę spróbować