Opublikowano 20 maja 200915 l Po przełamaniu bariery i udaniu się do kuchni postanowiłem zrobić coś bardziej treściwego niż kanapka, ale jednocześnie prostego, żebym nic nie zepsuł. Wyszło mi całkiem niezłe risotto.
Opublikowano 14 września 200915 l 1 bułkę z żółtym serem i pomidorem i 1 skibkę chleba z masłem orzechowym. Do tego piłem wodę mineralną.
Opublikowano 15 września 200915 l Jajka sadzone i ziemniaki. Klasyg, do tego często jeszcze dochodzi mizeria. Bułkę z serem i pomidorem. Za chwilę coś se u ruska zjem.
Opublikowano 3 października 200915 l Pizze z Lidla, ale to było wieeele godzin temu i jestem teraz głodny jak cholera.
Opublikowano 22 lutego 201015 l Polędwicę wieprzową z serem mozarella, pomidorami, bazylią i zielonym pieprzem. MNIAM DO CH*A !
Opublikowano 23 lutego 201015 l Czy prościej mówiąc parówki? Ja ostatnio zasmakowałem w śledziach. ale nie żadne lisnery, kapitany nemo, czy inne gotowe badziewie tylko takie prosto z jeziora
Opublikowano 26 lutego 201015 l Sałatka z tuńczykiem (na oko ok 500kcal) zapita 600ml śmietaną (kolejne 2700 kcal) podczas przerwy w robocie. Energia mnie po tym rozpierała. gekon - w jakim jeziorze znalazłeś śledzie?
Opublikowano 27 lutego 201015 l Serio 2700 kcal? Co to za śmietana? Ja popatrzyłem na swoją, to ma jakieś 300. Rozpieprzyła mnie ostatnio obniżka cen pierniczków Balhsen w glazurze cukrowej. 4 złote za 970 kcal, masakryczna wydajność. W dodatku przepyszne.
Opublikowano 28 lutego 201015 l Fresh Double Cream z londyńskiego Tesco. http://www.thedailyp...sh-double-cream Na 100ml jest 50.5g tłuszczu i 467 kalorii .