Skocz do zawartości

Co ostatnio jadłeś/piłeś?

Featured Replies

Opublikowano

Po przełamaniu bariery i udaniu się do kuchni postanowiłem zrobić coś bardziej treściwego niż kanapka, ale jednocześnie prostego, żebym nic nie zepsuł. Wyszło mi całkiem niezłe risotto.

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 417,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A ja zacznę od klasyka czyli bulionu który ostatnio robię w sporych ilościach by wstawić zawekowane do lodówki i co jakiś czas wyciągam i na szybko mieszam z czymś    Przygoda zaczyna się od

• Ostatnie dwa miechy u mnie to pare tripow w tym Nowy Jork, Barcelona i Londyn takze wrzucam troche dobrego      Bajgle w NYC to kosmos, ten akurat z Russ & Daughters, chyba najlepszy. Se

• Dawno nie dawałem fotek jedzenia więc przygotujcie się na większą ilość zdjęć    Od ponad 2 miesięcy szaleje z panini w rożnych wersjach         

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

lays zielona cebulka

Edytowane przez mortis

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

suszone mięso z krokodyla, dziwne, dziwniejsze niż kangur i emu.

Opublikowano

1 bułkę z żółtym serem i pomidorem i 1 skibkę chleba z masłem orzechowym. Do tego piłem wodę mineralną.

Opublikowano

Jajka sadzone i ziemniaki.

Klasyg, do tego często jeszcze dochodzi mizeria.

Bułkę z serem i pomidorem. Za chwilę coś se u ruska zjem.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pizze z Lidla, ale to było wieeele godzin temu i jestem teraz głodny jak cholera.

Opublikowano

Śląski małą literą.

Opublikowano

2 kanapki z chleba żytniego

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Polędwicę wieprzową z serem mozarella, pomidorami, bazylią i zielonym pieprzem. MNIAM DO CH*A !

Opublikowano

psie kuta.sy, wieprzowe nogi i ogony oraz krowie wymiona

Opublikowano

Czy prościej mówiąc parówki?

Ja ostatnio zasmakowałem w śledziach. ale nie żadne lisnery, kapitany nemo, czy inne gotowe badziewie tylko takie prosto z jeziora

Opublikowano

Sałatka z tuńczykiem (na oko ok 500kcal) zapita 600ml śmietaną (kolejne 2700 kcal) podczas przerwy w robocie.

Energia mnie po tym rozpierała.

gekon - w jakim jeziorze znalazłeś śledzie?

Opublikowano

Serio 2700 kcal? Co to za śmietana? Ja popatrzyłem na swoją, to ma jakieś 300.

Rozpieprzyła mnie ostatnio obniżka cen pierniczków Balhsen w glazurze cukrowej. 4 złote za 970 kcal, masakryczna wydajność. W dodatku przepyszne.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

zapiekanki domowej roboty - przechu.j !!