Sylvan Wielki 4 553 Opublikowano 21 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 21 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2015 Grill to piękna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 21 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2015 (edytowane) Porcja lodów jogurtowych Big Milk z sosem truskawkowym: + świeże maliny = Edytowane 21 lipca 2015 przez _Red_ Cytuj Odnośnik do komentarza
assassine 1 724 Opublikowano 21 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2015 cholernie słodkie są te lody. z malinami może byłyby jadalne Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 22 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2015 Co tam w sreberku zawinąłeś? Pyry? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 22 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2015 cebule xdz racji, że jestem na diecie xd i już są wyniki to chciałem pójść level wyżej, postanowiłem zamienic dwa mniejsze posiłki na te "szejki" z warzywno-owocowe na bazie szpinaku. zrobiłem dzisiaj szpinak+borówki+cytryna. o kierwa jakie to obrzydliwe Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 477 Opublikowano 22 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2015 A jak taki tuńczyk ma się w smaku do tego z puszki? Nigdy innego nie jadłem niż właśnie takiego, a jestem ciekaw, bo w Biedrze czasami na promocji jest stek z tuńczyka. Zupelnie inaczej, troche jak wolowina. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 22 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2015 z racji, że jestem na diecie xd i już są wyniki to chciałem pójść level wyżej, Byle nie foto bez majtek. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 22 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2015 bez majtek i bez painta! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 22 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2015 no nie wiem czy ktoś by chciał oglądac mój bebzon Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 30 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2015 Dziś na obiad duszony kurczak przyprawiony solą, pieprzem, papryką i nieprzyzwoitą ilością majeranku. Obtoczony mąką, bardzo mocno przysmażony, sos z niego wyszedł gęsty, ciemny i mmm nieziemsko przyprawiony. Do kurczaka oczywiście kasza gryczana polana sosem z kuraka, a za warzywa zrobiły surowe pomidory ze szczypiorkiem. Poezja smaku drodzy forumowicze, polecam takie obiadki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 30 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2015 Ja dziś też kurak na obiad (bo zazwyczaj na kolację), duszony z bazylią i tymiankiem, do tego fasolka obsypana podsmażonymi pieczarkami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 30 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2015 Mmm Panowie. To piękne co tu czytam. Chociaż pewnie zaraz przyjdzie jano i pochwali się swoim obiadem w 3/4 składającym się z chemii z dyskontów, który i tak musiał poprawić jakimś burgerem na mieście. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 31 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2015 Zupa tom kha na bazie pasty Kanokwan z Biedry. Z kurczakiem, krewetkami, pieczarkami i papryką. Do tego ryż, posypane pietruszką, słodko-słono-ostro-kwaśny smak. Pychota. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 31 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2015 Właśnie wszamałem zupkę vifon kurczakową, zagryzając ją kabanosami Henryk Kania, czasami mam tak za(pipi)istą ochotę na te badziewne makarony, że zawsze paczuszka w pracy "na wszelki wypadek" leży. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 31 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2015 Właśnie wszamałem zupkę vifon kurczakową, zagryzając ją kabanosami Henryk Kania, czasami mam tak za(pipi)istą ochotę na te badziewne makarony, że zawsze paczuszka w pracy "na wszelki wypadek" leży. Wspolczuje dla zoladka, takie gowna jesc zamiast porzadny posilek Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2015 Napadło mnie dzisiaj na zdebunkowanie kolejnego (po szpinaku i wątróbce, które okazały się przepyszne) mitu dzieciństwa o niedobrym jedzeniu i kupiłem se na obiad kaszankę. Wygląda to mega nieapetycznie, można by spokojnie wrzucić do kibla i nikt by się nie zorientował, że to nie jest niespuszczony balas. No ale już się nauczyłem, że jedzenia nie można oceniać po wyglądzie. Ponacinałem, napakowałem żółtego serka, zawinąłem w folie aluminiową razem z pociętą cebulą i papryką i wrzuciłem na 20 minut do piekarnika. Wyglądało to całkiem nieźle. Niestety już pierwszy kęs wskazał na to, że niestety tym razem moje dziecięce ja z przeszłości miało rację. Śmierdzi toto i ma paskudny posmak. Zawiodłem się Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2015 Kaszanka ma być z dobrego źródła, nie z żadnej Biedry. I tylko smażona, długo smażona na patelni. Niebo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2015 (edytowane) Smażona z cebulą (niekoniecznie) i z ketchupem (koniecznie). Jak swojska, to i jem nawet z tym flakiem:) Chodzi o kaszankę, a nie że jadłem właśnie smażoną cebulę z ketchupem. Edytowane 2 sierpnia 2015 przez grzybiarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2015 Dzisiaj frittata ze szpinakiem i kurczakiem jest grana. Co prawda nie pomyślałem, że robienie takiej potrawy na śniadanie to nie najlepszy pomysł, bo zanim będzie gotowe do jedzenia to będę głodny jak wilki, no ale cóż... Przynajmniej mam już gotowy obiad na popołudnie :potter: Jak ktoś stara się zdrowo jeść to polecam, same zdrowe składniki. Kura, szpinak, papryka, jaja, jogurt naturalny, cebula i przyprawy. W necie można znaleźć multum innych, równie zdrowych kombinacji. Pierwsza fotka się rozmazała, ale ciul z tym. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2015 Ja dzisiaj zrobiłem risotto z cukinią, gorgonzolą i kurkami według tego przepisu. Świetne wyszło. Gorgonzola nadaje świetnego smaku całej potrawie, podobnego do sosu serowego do nachosów. Jest jeszcze sporo innych składników, potrawa nie wychodzi zbyt tania i wymaga trochę pracy (podlewanie bulionem i mieszanie przez kilkanaście minut na koniec) ale smak rekompensuje wszystko. http://www.kwestiasmaku.com/dania_dla_dwojga/risotto_z_warzywami/przepis.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szwed 637 Opublikowano 8 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2015 Ja przed chwilą oszamałem kurczaka Kung Pao własnej roboty, według jakiegoś chińskiego przepisu. Pychota. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 8 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2015 Poledwiczki z pieczonymi ziemniakami, devolaile, losos wedzony, bruchetta z pomidorami, zraz wolowy, pieczona swinia z kapusta, dorsz z warzywami, barszcz, gruszka na cieplo z lodami z sosem malinowym, 3 kawy, 3 drinki z marakuja i wodka... a to jeszcze nie koniec Moj tluszcz uwielbia wesela... wracam. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 8 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2015 No menu weselne ktoś sobie zacne skomponował. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 8 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2015 Nie ma rosolu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.