Opublikowano 20 sierpnia 20159 l sałatka z miksu sałat, pomidorki, ogórki [z działeczki ], orzechy, rodzynki, słonecznik i makaron pełnoziarnisty podsmażany na oliwie z przyprawami ;]
Opublikowano 21 sierpnia 20159 l zdrowy posilek zamieniony w guwno podsmazaniem. Trzeba bylo isc do mcdonalda.
Opublikowano 21 sierpnia 20159 l Podsmażony makaron jest pyszny, a z Makiem nic wspólnego raczej nie ma.
Opublikowano 21 sierpnia 20159 l Zrobiłem dzisiaj sałatkę z rukolą, fetą i pieczonymi płatkami buraków. Wszystko podlane miodowo-musztardowym dressingiem i posypane prażonym słonecznikiem. Pyszne, lekkie, zdrowe. Wieczorem będzie można bez wyrzutów sumienia wrąbać KFC.
Opublikowano 23 sierpnia 20159 l buritos zrobilen na gastro fazie, mieso pomidory z puszki fasola i ser no i tortila hehe szkoda ze bez kukurydzy, szkoda
Opublikowano 26 sierpnia 20159 l Kiełbasę Chorizo z hiszpańskiego tygodnia w Lidlu, niesamowita w smaku jest.
Opublikowano 27 sierpnia 20159 l Serio? Zawsze myslalem, ze to takie cos "a'la chorizo" jak sprzedawane u nas "salami".
Opublikowano 27 sierpnia 20159 l No to obawiam sie, ze to to co zwykle, mocno przyprawione i przepakowane z wloskiego papierka na hiszpanski. ale sprobuje
Opublikowano 29 sierpnia 20159 l O wiele lepsze chorizo miała kiedyś Biedra, ale już nie dajo Wczorej jadłem pho i chyba robione przez oryginalnego wietnamca było, bo dobre, że hej.
Opublikowano 3 września 20159 l Ziemniory z koperkiem, jajkami (żółtko wylało), serem żółtym (brzydko wyszło) i do tego pomidory z cebulą i śmietaną. I herbatka z Biedronki.Klasyczny, polski obiad, brakowało mi tego. Sylvan pewnie by wrzucił zaraz jakieś gnochi, czy devolaye, ale ... nie może:) Edytowane 3 września 20159 l przez grzybiarz
Opublikowano 4 września 20159 l Klasyczny polski obiad ? Chyba w wersji student, ktorego rodzice odcieli od kasy :-D
Opublikowano 4 września 20159 l Kebab w Świebodzinie pod wielkim Jezusem. Dobry efekt przeczyszczający obserwuje.
Opublikowano 4 września 20159 l Klasyczny polski obiad ? Chyba w wersji student, ktorego rodzice odcieli od kasy :-D Pyry i jaje zez mizerio, kto nie żor, ten dzieciństwa nie mioł. Edytowane 4 września 20159 l przez Grze(pipi)
Opublikowano 7 września 20159 l Sobie kupiłem do roboty i jak za cenę 4.99 czy tam 5.99 jest naprawdę w porzo. Idzie się najeść do obiadu
Opublikowano 8 września 20159 l Właśnie zjadłem moje ulubione drugie śniadanie, 2 bułki grahamki + 100g łososią wędzonego (na promie w Lidlu), a do tego świeży ogórek, tak wielki, że zadowoliłby solidną feministkę zaprawioną w boju od małego.
Opublikowano 8 września 20159 l a do tego świeży ogórek, tak wielki, że zadowoliłby solidną feministkę zaprawioną w boju od małego. Blabera nic nie zadowoli.
Opublikowano 8 września 20159 l Byłem ostatnio w magdonaldzie. 140 km na rowerze nakulał, to chyba się należy, nie? Miałem tam już nigdy nie zaglądać, ale MÓJ BRACHOL jest koneserem fast foodów i rzekł on (ten brat), że po McWrapie się tak nie sra jak po bułkach z wołową dyktą. No i miał rację! Przycebuliłem kuponem i za 12 zł miałem pyszną i pożywną kieszonkę z frytkami i colą. Ujeść nie mogłem, tak się żołądek skurczył, che, che. Ale zjadłem. Srania i pierdzenia nie było, więc polecam, zwłaszcza w promocji.
Opublikowano 8 września 20159 l Ja wczoraj po treningu byłem w takim małym barze mlecznym zaraz koło siłki. Za filet gotowany na parze z warzywami, ziemniaczki i buraczki zapłaciłem 8,40 Ziemniaki trochę rozgotowane i kuraka mało, ale i tak zajdę tam jeszcze nieraz.