Yakubu 3 047 Opublikowano 9 września 2015 Opublikowano 9 września 2015 (edytowane) Ano się zastanawiam czy by tam co drugi dzień nie zacząć chodzić, bo cenowo chyba wychodzi mniej więcej tak jakbym sam miał sobie to w domu zrobić. Podwójna porcja kury i będzie bajka posiłek. No i mieć gotowy posiłek 20 minut po treningu to też super sprawa. Edytowane 9 września 2015 przez Yakubu Cytuj
Kosmos 2 759 Opublikowano 9 września 2015 Opublikowano 9 września 2015 Ja sobie dorsza biorę w "fish barze" u mnie z opcją nakładania dodatków. Zawsze ziemniaczki opiekane i marchewka z groszkiem. Porcja do syta ok. 15 zł. Pewnie jakaś panga wyszłaby koło dyszki, ale ponoć to gów.no obesrane bez wartości. Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 9 września 2015 Opublikowano 9 września 2015 Ja ostatnio wziąłem w North Fishu łososia z dodatkami za 27 zł, poyebało ich, ostatni raz tam jadłem. Łosoś dobry, ale dodatki trochę zdechłe i mało zróżnicowane, niewarte ceny. Cytuj
_Red_ 12 065 Opublikowano 14 września 2015 Opublikowano 14 września 2015 Mam ostatnio fazę na miód pszczeli wielokwiatowy. Parę łyżek dziennie jako dodatek do potraw (owsianki, herbaty, omletu) i w ogóle nie mam ciągu na słodycze rafinowane. Właśnie popijam gorącą kawkę z mlekiem 2% i miodem. Pewnie część z Was się porzyga na myśl o takim combo, ale kurde, idealny deser pitny + lekkie pobudzenie, bo jeszcze muszę ogarnąć trochę roboty papierkowej. Cytuj
grzybiarz 10 316 Opublikowano 14 września 2015 Opublikowano 14 września 2015 No niektórzy słodzą kawę miodem, bo cukier niezdrowy. U mnie mamuśka tak czasem robi. Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 14 września 2015 Opublikowano 14 września 2015 Ja od jakiegoś czasu piję kawę bez niczego, kiedyś piłem z płaską łyżką brązowego cukru. Tak mi po prostu najlepiej smakuje, a kawę piję głównie dla smaku. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 14 września 2015 Opublikowano 14 września 2015 ja również parzoną piję czarną, samą natomiast rozpuszczalną z mlekiem i odrobiną cukru, dziwny nawyk Cytuj
Lain 107 Opublikowano 14 września 2015 Opublikowano 14 września 2015 ja też piję kawę z miodem i mlekiem ;x a wczoraj zrobiłam kakaowe pierogi z twarogiem. ;d Cytuj
Mejm 15 364 Opublikowano 15 września 2015 Opublikowano 15 września 2015 A ja nie pije kawy wcale za to miod goty. Tylko do slodzenia drogi i gdzies mi mignelo, ze nie dobrze wrzucac go do bardzo goracej wody bo cos tam. Cytuj
Lain 107 Opublikowano 15 września 2015 Opublikowano 15 września 2015 bo zabije wszystko co w nim najlepsze = witaminy. ;x Cytuj
Rudiok 3 377 Opublikowano 15 września 2015 Opublikowano 15 września 2015 Miód rzepakowy najlepszy. Delikatny, kremowy, nie za słodki, dobry dla serducha. Cytuj
Bjały 2 964 Opublikowano 15 września 2015 Opublikowano 15 września 2015 Miodek taki pyszny a ja jestem uczulony Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 15 września 2015 Opublikowano 15 września 2015 Zawsze pozostaje syrop klonowy. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 15 września 2015 Opublikowano 15 września 2015 albo syrop z agawy, bjały a na sztuczny miód tez uczulony jesteś? Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 16 września 2015 Opublikowano 16 września 2015 Właśnie na śniadanie wcinam puree z ziemniaków i sadzonych jajek Cytuj
Bjały 2 964 Opublikowano 16 września 2015 Opublikowano 16 września 2015 Na sztuczny to nie wiem, bo w sumie to nie próbowałem Bardziej chodziło mi o zdrowotne właściwości miodu a syrop klonowy, z agawy czy miód sztuczny to chyba nie to samo. Ja na śniadanko grahamkę z camembertem, oliwkami i czerwona cebulą, i herbatkę czerwoną posłodzoną sokiem z żurawiny. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 16 września 2015 Opublikowano 16 września 2015 Syrop klonowy ponoć jest zdrowszy od miodu, bo ma więcej minerałów czy coś tam 1 Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 16 września 2015 Opublikowano 16 września 2015 syrop klonowy jest mniej kaloryczny od miodu Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 16 września 2015 Opublikowano 16 września 2015 (edytowane) mam siostre w kanadzie to zawsze wysyła puchy produktów z syropu klonowego, masło klonowe w formie mazidła zamiast dżemu do gofra goty Edytowane 16 września 2015 przez Orzeszek Cytuj
Mejm 15 364 Opublikowano 16 września 2015 Opublikowano 16 września 2015 Orzech, co ty majac siore w kanadzie jeszcze robisz w pl? Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 16 września 2015 Opublikowano 16 września 2015 może pienionszki, to nie wszystko Cytuj
Mejm 15 364 Opublikowano 16 września 2015 Opublikowano 16 września 2015 Akurat pieniadze to ostatnia rzecz jaka by mnie w kanadzie trzymala. Cytuj
_Red_ 12 065 Opublikowano 16 września 2015 Opublikowano 16 września 2015 (edytowane) Miód sztuczny nie ma żadnych właściwości poza smakiem, bo to rozpuszczona sacharoza + barwniki. syrop klonowy jest mniej kaloryczny od miodu Zgadza się, gdyż ma mniej węgli - ok 63%, podczas gdy miodek 80%. Edytowane 16 września 2015 przez _Red_ Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 16 września 2015 Opublikowano 16 września 2015 Red nikt nie mówił o wlasciwosciach in the first place (no bjały pózniej) Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 16 września 2015 Opublikowano 16 września 2015 w ogóle jak można jeść sztuczny miód wtf Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.