Opublikowano 9 września 20159 l Ano się zastanawiam czy by tam co drugi dzień nie zacząć chodzić, bo cenowo chyba wychodzi mniej więcej tak jakbym sam miał sobie to w domu zrobić. Podwójna porcja kury i będzie bajka posiłek. No i mieć gotowy posiłek 20 minut po treningu to też super sprawa. Edytowane 9 września 20159 l przez Yakubu
Opublikowano 9 września 20159 l Ja sobie dorsza biorę w "fish barze" u mnie z opcją nakładania dodatków. Zawsze ziemniaczki opiekane i marchewka z groszkiem. Porcja do syta ok. 15 zł. Pewnie jakaś panga wyszłaby koło dyszki, ale ponoć to gów.no obesrane bez wartości.
Opublikowano 9 września 20159 l Ja ostatnio wziąłem w North Fishu łososia z dodatkami za 27 zł, poyebało ich, ostatni raz tam jadłem. Łosoś dobry, ale dodatki trochę zdechłe i mało zróżnicowane, niewarte ceny.
Opublikowano 14 września 20159 l Mam ostatnio fazę na miód pszczeli wielokwiatowy. Parę łyżek dziennie jako dodatek do potraw (owsianki, herbaty, omletu) i w ogóle nie mam ciągu na słodycze rafinowane. Właśnie popijam gorącą kawkę z mlekiem 2% i miodem. Pewnie część z Was się porzyga na myśl o takim combo, ale kurde, idealny deser pitny + lekkie pobudzenie, bo jeszcze muszę ogarnąć trochę roboty papierkowej.
Opublikowano 14 września 20159 l No niektórzy słodzą kawę miodem, bo cukier niezdrowy. U mnie mamuśka tak czasem robi.
Opublikowano 14 września 20159 l Ja od jakiegoś czasu piję kawę bez niczego, kiedyś piłem z płaską łyżką brązowego cukru. Tak mi po prostu najlepiej smakuje, a kawę piję głównie dla smaku.
Opublikowano 14 września 20159 l ja również parzoną piję czarną, samą natomiast rozpuszczalną z mlekiem i odrobiną cukru, dziwny nawyk
Opublikowano 14 września 20159 l ja też piję kawę z miodem i mlekiem ;x a wczoraj zrobiłam kakaowe pierogi z twarogiem. ;d
Opublikowano 15 września 20159 l A ja nie pije kawy wcale za to miod goty. Tylko do slodzenia drogi i gdzies mi mignelo, ze nie dobrze wrzucac go do bardzo goracej wody bo cos tam.
Opublikowano 15 września 20159 l Miód rzepakowy najlepszy. Delikatny, kremowy, nie za słodki, dobry dla serducha.
Opublikowano 16 września 20159 l Na sztuczny to nie wiem, bo w sumie to nie próbowałem Bardziej chodziło mi o zdrowotne właściwości miodu a syrop klonowy, z agawy czy miód sztuczny to chyba nie to samo. Ja na śniadanko grahamkę z camembertem, oliwkami i czerwona cebulą, i herbatkę czerwoną posłodzoną sokiem z żurawiny.
Opublikowano 16 września 20159 l Syrop klonowy ponoć jest zdrowszy od miodu, bo ma więcej minerałów czy coś tam
Opublikowano 16 września 20159 l mam siostre w kanadzie to zawsze wysyła puchy produktów z syropu klonowego, masło klonowe w formie mazidła zamiast dżemu do gofra goty Edytowane 16 września 20159 l przez Orzeszek
Opublikowano 16 września 20159 l Akurat pieniadze to ostatnia rzecz jaka by mnie w kanadzie trzymala.
Opublikowano 16 września 20159 l Miód sztuczny nie ma żadnych właściwości poza smakiem, bo to rozpuszczona sacharoza + barwniki. syrop klonowy jest mniej kaloryczny od miodu Zgadza się, gdyż ma mniej węgli - ok 63%, podczas gdy miodek 80%. Edytowane 16 września 20159 l przez _Red_
Opublikowano 16 września 20159 l Red nikt nie mówił o wlasciwosciach in the first place (no bjały pózniej)