Opublikowano 16 września 20159 l Orzech, co ty majac siore w kanadzie jeszcze robisz w pl? nie mam dobrych relacji z siostrą.
Opublikowano 16 września 20159 l nie mam dobrych relacji z siostrą. kładzie butelki w poprzek taśmy w sklepie?
Opublikowano 16 września 20159 l w ogóle jak można jeść sztuczny miód wtf spoko, nie każdego jara rzyg pszczoły
Opublikowano 16 września 20159 l no ale to jest miód - od pszczoły? a jajko co? mleko też z tabletek? no prosze was jak mozna wolec cos sztucznego od naturalnego
Opublikowano 16 września 20159 l no nie do końca, bo dildo używa się z braku partnera, milosci, czasu, brzydoty tudzież innych złożonych powodów itd a sztuczny miód sie je jak sie jest poj,ebanym Edytowane 16 września 20159 l przez Szejdj
Opublikowano 16 września 20159 l Chrupkie pieczywo żytnie + metka bawarska, omatko jakie dobre Cos jak te chrupki bekonowe tyle, ze tysiąc razy zdrowsze. Musze spróbować jeszcze z masłem orzechowym i tatarem
Opublikowano 17 września 20159 l Ostatnio sporo chińskiego żarcia. Od ośmiornic po inne dziwnie wyglądające jadło. Ale w chooj dobre.
Opublikowano 17 września 20159 l Chrupkie pieczywo żytnie + metka bawarska, omatko jakie dobre Cos jak te chrupki bekonowe tyle, ze tysiąc razy zdrowsze. Musze spróbować jeszcze z masłem orzechowym i tatarem wafle ryżowe z masłem orzechowym
Opublikowano 17 września 20159 l Ja też włąśnie ostatnio ta zacząłem jeść masło orzechowe. Praktycznie nie m dla mnie poranka bez takiego posiłku.
Opublikowano 18 września 20159 l Ja sie przejadłem masłem orzechowym, kupiłem taki wielki słoiki masła bez dodatku oleju palmowego z samych orzechów jest zupełnie inne niż te syfne felixy, ale mam dość po takim słoiku. Generalnie polecam kanapkę z serem zółtym pod spodem masło orzechowe posmarowane dżemem. Jezu jakie to jest dobre.
Opublikowano 18 września 20159 l ja myślałem że nie mam czegoś takiego jak "coś sie przejadło" ale jak od 3 miechów wcinam makaron brązowy z warzywami to juz mam dosyć ;/ tak samo serki wiejskie.
Opublikowano 18 września 20159 l Ja sie przejadłem masłem orzechowym, kupiłem taki wielki słoiki masła bez dodatku oleju palmowego z samych orzechów jest zupełnie inne niż te syfne felixy, ale mam dość po takim słoiku. Generalnie polecam kanapkę z serem zółtym pod spodem masło orzechowe posmarowane dżemem. Jezu jakie to jest dobre. Z "serem żółtym" czy serem żółtym?
Opublikowano 18 września 20159 l ja myślałem że nie mam czegoś takiego jak "coś sie przejadło" ale jak od 3 miechów wcinam makaron brązowy z warzywami to juz mam dosyć ;/ tak samo serki wiejskie. Ty dietujesz chyba, nie? ;d a ryż, kasza jęczmienna.. ??
Opublikowano 18 września 20159 l Ja sie przejadłem masłem orzechowym, kupiłem taki wielki słoiki masła bez dodatku oleju palmowego z samych orzechów jest zupełnie inne niż te syfne felixy, ale mam dość po takim słoiku. Generalnie polecam kanapkę z serem zółtym pod spodem masło orzechowe posmarowane dżemem. Jezu jakie to jest dobre. Z "serem żółtym" czy serem żółtym? No i po co takie głupie pytanie przecież napisałem do "was" czyli chodziło mi o ser zółty.
Opublikowano 18 września 20159 l Serek wiejski... ale dla mnie jest dopiero zjadliwy, jak się doda trochę dżemu albo czegoś słodkiego
Opublikowano 18 września 20159 l Słyszałem gawędy o tym, że niektórzy go jedzą na słodko, ale nie wierzyłem... No kwestia gustu, ale ja bym się nie rzucił Zawsze dopierdzielę cebuli, masę pieprzu i ze świeżą bagietą ze masłem można wciągać ;P