Skocz do zawartości

Co ostatnio jadłeś/piłeś?

Featured Replies

Opublikowano

Orzech, co ty majac siore w kanadzie jeszcze robisz w pl?

nie mam dobrych relacji z siostrą.

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 414,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• A ja zacznę od klasyka czyli bulionu który ostatnio robię w sporych ilościach by wstawić zawekowane do lodówki i co jakiś czas wyciągam i na szybko mieszam z czymś    Przygoda zaczyna się od

• Ostatnie dwa miechy u mnie to pare tripow w tym Nowy Jork, Barcelona i Londyn takze wrzucam troche dobrego      Bajgle w NYC to kosmos, ten akurat z Russ & Daughters, chyba najlepszy. Se

• Dawno nie dawałem fotek jedzenia więc przygotujcie się na większą ilość zdjęć    Od ponad 2 miesięcy szaleje z panini w rożnych wersjach         

Opublikowano

mówi wziąść zamiast wziąć

Opublikowano

w ogóle jak można jeść sztuczny miód wtf

spoko, nie każdego jara rzyg pszczoły

Opublikowano

no ale to jest miód - od pszczoły? a jajko co? mleko też z tabletek? no prosze was jak mozna wolec cos sztucznego od naturalnego

Opublikowano

no nie do końca, bo dildo używa się z braku partnera, milosci, czasu, brzydoty tudzież innych złożonych powodów itd a sztuczny miód sie je jak sie jest poj,ebanym

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

Chrupkie pieczywo żytnie + metka bawarska, omatko jakie dobre :fsg: Cos jak te chrupki bekonowe tyle, ze tysiąc razy zdrowsze. Musze spróbować jeszcze z masłem orzechowym i tatarem :obama:

Opublikowano

No z tym tysiąc razy to bym się nie rozpędzał.

Opublikowano

Ostatnio sporo chińskiego żarcia. Od ośmiornic po inne dziwnie wyglądające jadło. Ale w chooj dobre.

Opublikowano

Chrupkie pieczywo żytnie + metka bawarska, omatko jakie dobre :fsg: Cos jak te chrupki bekonowe tyle, ze tysiąc razy zdrowsze. Musze spróbować jeszcze z masłem orzechowym i tatarem :obama:

wafle ryżowe z masłem orzechowym :wub:

Opublikowano

Ja też włąśnie ostatnio ta zacząłem jeść masło orzechowe. Praktycznie nie m dla mnie poranka bez takiego posiłku.

Opublikowano

Ja sie przejadłem masłem orzechowym, kupiłem taki wielki słoiki masła bez dodatku oleju palmowego z samych orzechów jest zupełnie inne niż te syfne felixy, ale mam dość po takim słoiku. Generalnie polecam kanapkę z serem zółtym pod spodem masło orzechowe posmarowane dżemem. Jezu jakie to jest dobre.

Opublikowano

ja myślałem że nie mam czegoś takiego jak "coś sie przejadło" ale jak od 3 miechów wcinam makaron brązowy z warzywami to juz mam dosyć ;/ tak samo serki wiejskie.

Opublikowano

Ja sie przejadłem masłem orzechowym, kupiłem taki wielki słoiki masła bez dodatku oleju palmowego z samych orzechów jest zupełnie inne niż te syfne felixy, ale mam dość po takim słoiku. Generalnie polecam kanapkę z serem zółtym pod spodem masło orzechowe posmarowane dżemem. Jezu jakie to jest dobre.

Z "serem żółtym" czy serem żółtym?

Opublikowano

ja myślałem że nie mam czegoś takiego jak "coś sie przejadło" ale jak od 3 miechów wcinam makaron brązowy z warzywami to juz mam dosyć ;/ tak samo serki wiejskie.

Ty dietujesz chyba, nie? ;d a ryż, kasza jęczmienna.. ??

Opublikowano

Z "serem żółtym" czy serem żółtym?

No i po co takie głupie pytanie :teehee: przecież napisałem do "was" czyli chodziło mi o ser zółty. 

Opublikowano

Słyszałem gawędy o tym, że niektórzy  go jedzą na słodko, ale nie wierzyłem... No kwestia gustu, ale ja bym się nie rzucił ;) Zawsze dopierdzielę cebuli, masę pieprzu i ze świeżą bagietą ze masłem można wciągać ;P

Opublikowano

rzodkiewka i szczypiorek i szło wciągnąć