Daffy 10 570 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 w tym ujecia faktycznie jak soczysty klocek ale ogolnie rolada wolowa z ogoreczkiem, musztarda, kielbaska w srodku goty 1 Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 Ficus przeciez ta rolada wyglada jak klasyczny zdrowy balas xD Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 w tym ujecia faktycznie jak soczysty klocek ale ogolnie rolada wolowa z ogoreczkiem, musztarda, kielbaska w srodku goty że co? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 no rolada a środku zawinięta kiełbasa czego nie rozumiesz Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 no pierwszy raz coś takiego słysze, z ogórasem czy grzybami to owszem, ale kiełbasę? trochę epic meal time. Cytuj
Daffy 10 570 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 tu masz skladniki typowej klasycznej slaskiej rolady, jak ktos nie lubi boczku wrzuca u nas czesto kielbase, oczywiscie sa wersje z grzybami (choc u mnie w rodzinie pieczarki ida jako skladnik do sosu do rolady, a nie do srodka) czy innymi cudakami w srodku (szpinaki, sery, papryki itp itd) ale to juz nie sa slunskie rolady http://cdn.doradcasmaku.pl/dynamic/2/254d/460f/ee6d/ff71/2526/183e/5389/d3b2/original_fit-415-310 Cytuj
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 Jak zjesz wungla, to postawisz taką roladę właśnie. Cytuj
Daffy 10 570 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 jak zjesz wegiel to nic nie wysrasz przeciez Cytuj
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 To nie wungiel. Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 Ile to już razy wungiel w tabsach z klasowej apteczki lądował w kawie nauczyciela hehe. 1 Cytuj
Gość osiol Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 (edytowane) Jaka rolada, toż to zraz. Edytowane 5 października 2015 przez Grze(pipi) Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 Roladki są dobre, szczególnie jak się je odpowiednio poddusi żeby były kruche. Ale fakt, na zdjęciu wyglądają jak zdrowy, solidny balas Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 Ciekawe czy jego lepsza połowa jak wraca z pracy, to mówi "znowu to gówno na obiad?!". przecież sylwan nie gotuje gotuje w restauracji chyba Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 7 października 2015 Opublikowano 7 października 2015 Moze sylwan to food emperor. Cytuj
Sylvan Wielki 4 614 Opublikowano 7 października 2015 Opublikowano 7 października 2015 Rolada to fantastyczna potrawa, która z tytułu farszu może generować różnorodne doznania smakowe. Nie jest na pewno nudnym w założeniu posiłkiem. Ostatnio przyrządzałem ją m.in. z orzechami nerkowca i miodem. Świetna sprawa, choć oczywiście najlepsze są te klasyczne. Warto dodać szpinaku, który ciekawie przełamuje kilka smaków. Z wyglądem nie da się za wiele zrobić, tu wiele zależy od użytego mięsa, ale jeśli komuś przypomina to o czym niektórzy wspomnieli, to proponuję w sieci ograniczyć się do zagłębiania wiedzy o Wielkim Zderzaczu Hadronów, na tubie puścić sobie Bohemian Rhapsody, ewentualnie pozostać na forumku, bądź poczytać pudelka, a nie zagadać w czeluści internetu i fascynować się tworami pokroju "dwie dzwieczyny jedno destyni - let's plej", inaczej szkoda pieniędzy na Snikersa, który po przegryzieniu zostanie wyrzucony.Tym razem rolada drobiowa, do tego makaron jajeczny, który ostatnio podchodzi mi bardziej niż oklepany razowiec. Jako posiłek po dzisiejszym treningu pleców, znakomity z racji wartości odżywczych. W smaku - rewelacja. A to zaspokojenie uczucia głodu jest głównym zadaniem dania, nierozerwalnie łączy się z tym puszczenie oczka do naszych narządów węchu i smaku. Sposób podania - kwestia gustu. 2 2 Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 7 października 2015 Opublikowano 7 października 2015 A nie mówiłem Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 7 października 2015 Opublikowano 7 października 2015 A nie mówiłem Z jego posta nie wynika, ze jest kucharzem. Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 7 października 2015 Opublikowano 7 października 2015 Mnie wkur.wia osoba tak bezpłciowa. Zadaliśmy pytanie i wypadałoby odpowiedzieć, tak samo został skrytykowany za kupsztala i nawet się nie tłumaczy, tylko wkleja nowe foto (jak gdyby nigdy nic) i ładnie opisuje co tam zrobił.Czytasz posty innych, czy tylko robisz kopiuj-wklej na kilku forach i wcinasz popcorn obserwując reakcje ludzi? Może Ty nie istniejesz tylko jesteś jakimś projektem na studia, albo trollingiem w jakiejś tam sprawie? 2 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 7 października 2015 Opublikowano 7 października 2015 No wiesz, ja też bym zignorował kogoś, kto dobre jedzenie przyrównuje do guwna. Cytuj
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 7 października 2015 Opublikowano 7 października 2015 Zignorować a próbować obrazić, to są dwie różne sprawy. Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 8 października 2015 Opublikowano 8 października 2015 No wiesz, ja też bym zignorował kogoś, kto dobre jedzenie przyrównuje do guwna. Dobre jedzenie to smak, a smaku nikt tu na forum przeciez nie ocenial. Za to prawie wszyscy stwierdzili, ze rolada, czy tam zraz, wyglada jak go.wno, co akurat jest faktem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.