Opublikowano 8 listopada 20159 l Ostatnio jadlem we wloskiej knajpie i teraz jakos naszlo mnie na spaghetti. Ale, ze bieda w lodowce to wpisalem w google: oliwa parmezan spagetti i wyszukiwarka podpowiedziala jeszcze czosnek (duh), platki czili i pietruszke. Dwa ostatnie zastapilem grubo mielonym pieprzem i swieza bazylia. Dluzej ku.rwa mylem po tym gary niz gotowalem i jadlem <_< ale polecam.
Opublikowano 8 listopada 20159 l Najprostszy makaron z oliwą i czosnkiem i parmezanem - jest dobrze. Ale faktycznie z dodatkiem chili i pietruszki jest jeszcze lepszy.
Opublikowano 12 listopada 20159 l Zayebisty skład, super smak... zaryzykuję stwierdzeniem, że solone z pieprzem to jedna z najlepszych słonych przekąsek, jakie jadłem, o ile nie najlepsza. Są teraz w Biedrze.
Opublikowano 12 listopada 20159 l Ja jadłem paprykowe i bez szału były, bez glutaminianu sodu i innych gówien to nie to samo niestety
Opublikowano 12 listopada 20159 l No właśnie ja się zdziwiłem, że niesmażone, niepieczone, bez wzmacniaczy smaku, z tak zayebiście smakują.
Opublikowano 12 listopada 20159 l Jadłem fromage i nie powalają, ale plus za coś nowego na rynku no i zdrowsza alternatywa dla zwykłych chipsów. Tylko ta cena
Opublikowano 13 listopada 20159 l Właśnie zjadłem kolację na bogato mianowicie wziałem i pokroiłem kiełbase chorizo w plasterki, następnie pokroiłem zielone oliwki z nadzieniem paprykowym, później na talerz wrzuciłem kilka papryczek pri pri z zalewy no i na koniec kilka plastrów koziego sera. do tego 2 bułeczki typu ciabata z lokalnej piekarni i herbata z cytryną u mad robaki?
Opublikowano 13 listopada 20159 l Potwierdzam. Wczoraj makaron z czosnkiem, parmezanem i jedna papryczka ostra z biedry (zamiast platkow chili) i bylo dzis na wc no dosc niekomfortowo.
Opublikowano 13 listopada 20159 l Zayebisty skład, super smak... zaryzykuję stwierdzeniem, że solone z pieprzem to jedna z najlepszych słonych przekąsek, jakie jadłem, o ile nie najlepsza. Są teraz w Biedrze. z czego to jest zrobione? to coś jak sonko albo wafle ryżowe?
Opublikowano 13 listopada 20159 l Podobne do Pop Cool Snack od Sonko, ale, moim zdaniem, smaczniejsze i mniej zapychające. W składzie głównie mąką z ciecierzycy, ryżowa i płatki ziemniaczne.
Opublikowano 24 listopada 20159 l Przed popołudniowym treningiem w sam raz. Nie zapycha żołądka, dostarcza odpowiednich wartości, no i jest smaczne.
Opublikowano 27 listopada 20159 l Kurde, tak ciężko Ci odpisać, czy jadasz w restauracji, czy te foty robisz po prostu w domu, bo lubisz gotować.
Opublikowano 27 listopada 20159 l stołuje sie w google grafika, na blogach oraz youtubie Edytowane 27 listopada 20159 l przez Szejdj
Opublikowano 28 listopada 20159 l Kupiłem se mleko sojowe, czekoladowe. Było naturalne (ale tylko w dużym opakowniu za ponad dyche) i waniliowe, które najlepsze?
Opublikowano 29 listopada 20159 l Ja kupiłem w biedronce pierogi ruskie "U Jędrusia" ręcznie lepione. (pipi)a jakie to dobre. Nie tak dobre jak domowe, no ale jakie to dobre!!!