Skocz do zawartości

Co ostatnio jadłeś/piłeś?

Featured Replies

Opublikowano

Balon nie szanuje serca i wątroby.

Edytowane przez krupek

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 413,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• A ja zacznę od klasyka czyli bulionu który ostatnio robię w sporych ilościach by wstawić zawekowane do lodówki i co jakiś czas wyciągam i na szybko mieszam z czymś    Przygoda zaczyna się od

• Ostatnie dwa miechy u mnie to pare tripow w tym Nowy Jork, Barcelona i Londyn takze wrzucam troche dobrego      Bajgle w NYC to kosmos, ten akurat z Russ & Daughters, chyba najlepszy. Se

• Dawno nie dawałem fotek jedzenia więc przygotujcie się na większą ilość zdjęć    Od ponad 2 miesięcy szaleje z panini w rożnych wersjach         

Opublikowano

No właśnie mam dziś moralniaka i już za pomocą FB szukam substytutu dla Bulla.

Opublikowano

Ponoć wapno malinowe dla dzieci :)

Opublikowano

Tak bez beki, to Jagera podobno z sokiem jabłkowy też się pije. Ja tylko czystego piłem.

Opublikowano

Ale ponoć jakieś wapno malinowe jest mega podobne w smaku do rb. Tylko wapna za dużo naraz też pewno nie można :(

Opublikowano

A czekaj, to Ty na poważnie mówisz. A to nie wiem, ale na pewno lepiej niż z energetykiem, bo to strasznie ryje wątrobę i serducho.

Raz byłem z kumplami w klubie, oni nawalili mnóstwo wódy z Red Bullem, potem dwa dni jeść nie mogli, bo tak im ciśnienie skończyło, że dziąsła bolały od gryzienia.

Opublikowano

A to ja mam normalnie day after.

Opublikowano

Ale ponoć jakieś wapno malinowe jest mega podobne w smaku do rb. Tylko wapna za dużo naraz też pewno nie można :(

W biedrze jest oranzada 1.5l o smaku energetyka. Jak sie nie boisz to zaryzykuj choc trudno polecic bo jej nie pilem.

Opublikowano

Hu j co gorsze ? xD ale dzięki za tip, sprawdzę po świętach.

Opublikowano

kfc-mashed-potatoes.jpg

Niemieckie KFC serwuje na życzenie puree ziemniaczane z sosem tak jak amerykańskie. Pierwszy raz próbowałem. Raczej nie są świeżo utłuczone ziemniaki z normalnie ugotowanym sosem, ale nawet mi smakowało. Ciekawa odmiana od frytek, oczywiście mniej praktyczna, bo je się widelco-łyżką, a kurczaka i tak palcami.

Opublikowano

o fuj

raczej nie xd

Opublikowano

U nas też kiedyś przez jakiś czas było purée w KFC jak były te zestawy obiadowe.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

kupiłem weganski zółty  ser. ale niedobre ;/ śmierdzi taką chemią, że te niektóre serki hochlanda to 100% natura

Opublikowano

jakiej firmy? nie mów ze tego od pol soi xd

Opublikowano

a to źle? xd tak taki w plastrach 7,99 za paczke krojonego

Opublikowano

najgorsze guwno na swiecie

Opublikowano

O jezu ale to było dobre :banderas:, chyba mają nowego stałego klienta

NEWTxCk.jpg

Opublikowano

Ja z ryb też najbardziej lubię wołowinę.

Opublikowano

U mnie w gastronomiku był kiedyś typ co się w Japonii uczył sushi robić i mówił, że przez 5 czy tam 10 lat trzeba się uczyć żeby dobrze ryż wypłukać i go ugotować xd no ale sushi jak zrobił to mi smakowało

Opublikowano

Coś w tym jest, ja zrobiłem sushi 3-4 razy i za każdym razem zupełnie inaczej smakowało.