Opublikowano 23 grudnia 20159 l Balon nie szanuje serca i wątroby. Edytowane 23 grudnia 20159 l przez krupek
Opublikowano 23 grudnia 20159 l No właśnie mam dziś moralniaka i już za pomocą FB szukam substytutu dla Bulla.
Opublikowano 23 grudnia 20159 l Tak bez beki, to Jagera podobno z sokiem jabłkowy też się pije. Ja tylko czystego piłem.
Opublikowano 23 grudnia 20159 l Ale ponoć jakieś wapno malinowe jest mega podobne w smaku do rb. Tylko wapna za dużo naraz też pewno nie można
Opublikowano 23 grudnia 20159 l A czekaj, to Ty na poważnie mówisz. A to nie wiem, ale na pewno lepiej niż z energetykiem, bo to strasznie ryje wątrobę i serducho. Raz byłem z kumplami w klubie, oni nawalili mnóstwo wódy z Red Bullem, potem dwa dni jeść nie mogli, bo tak im ciśnienie skończyło, że dziąsła bolały od gryzienia.
Opublikowano 23 grudnia 20159 l Ale ponoć jakieś wapno malinowe jest mega podobne w smaku do rb. Tylko wapna za dużo naraz też pewno nie można W biedrze jest oranzada 1.5l o smaku energetyka. Jak sie nie boisz to zaryzykuj choc trudno polecic bo jej nie pilem.
Opublikowano 30 grudnia 20159 l Niemieckie KFC serwuje na życzenie puree ziemniaczane z sosem tak jak amerykańskie. Pierwszy raz próbowałem. Raczej nie są świeżo utłuczone ziemniaki z normalnie ugotowanym sosem, ale nawet mi smakowało. Ciekawa odmiana od frytek, oczywiście mniej praktyczna, bo je się widelco-łyżką, a kurczaka i tak palcami.
Opublikowano 30 grudnia 20159 l U nas też kiedyś przez jakiś czas było purée w KFC jak były te zestawy obiadowe.
Opublikowano 12 stycznia 20169 l kupiłem weganski zółty ser. ale niedobre ;/ śmierdzi taką chemią, że te niektóre serki hochlanda to 100% natura
Opublikowano 13 stycznia 20169 l 7.99 za ser weganski w dodatku kiepski w smaku? Co ci weganie to ja nawet nie.
Opublikowano 15 stycznia 20169 l U mnie w gastronomiku był kiedyś typ co się w Japonii uczył sushi robić i mówił, że przez 5 czy tam 10 lat trzeba się uczyć żeby dobrze ryż wypłukać i go ugotować xd no ale sushi jak zrobił to mi smakowało
Opublikowano 15 stycznia 20169 l Coś w tym jest, ja zrobiłem sushi 3-4 razy i za każdym razem zupełnie inaczej smakowało.