grzybiarz 10 315 Opublikowano 21 stycznia 2016 Opublikowano 21 stycznia 2016 Kupiłem se na obiad gnochii z Lidla, szpinakowe.O kurde, jakie niedobre. Mieliście kiedyś chomika? To śmierdzi jak pokarm dla chomika, jest kwaśne i w ogóle ch.ujowe.Nie polecam. Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 21 stycznia 2016 Opublikowano 21 stycznia 2016 No jak sobie njoków nie umisz zrobić to nie dziwota, hehe. A tak na serio to njoki najlepsze są z Hengleina, można w Kauflandzie dostać. Jak czasu nie ma to taka paczka, do tego sos ze śmietany, gorgonzoli, pomidorów koktajlowych, posypane pietruszką i płatkami migdałowymi. Polecam. Cytuj
Shen 9 696 Opublikowano 1 lutego 2016 Opublikowano 1 lutego 2016 omlet z salami i papryczkami jalapeno Cytuj
Gość Opublikowano 2 lutego 2016 Opublikowano 2 lutego 2016 Kalafior zapiekany w sosie beszamelowo-brokułowym posypany szczyptą księżycowego pyłu i sproszkowanego rogu jednorożca. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 2 lutego 2016 Opublikowano 2 lutego 2016 O jezu ale to było dobre , chyba mają nowego stałego klienta skad? Cytuj
Okie from Muskogee 2 853 Opublikowano 2 lutego 2016 Opublikowano 2 lutego 2016 Ostatnio piłem piwo, a jadłem bagietkę z masłem. Cytuj
teddy 6 900 Opublikowano 3 lutego 2016 Opublikowano 3 lutego 2016 skad? https://pyszne.pl/sushi-bistro-warszawa#! 1 Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 7 lutego 2016 Opublikowano 7 lutego 2016 Zamówiłem wczoraj sushi od nich Dzisiaj zamówię chyba jeszcze raz Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 7 lutego 2016 Opublikowano 7 lutego 2016 Zapiekankę z serem i kiełbasą. Kozak. Cytuj
teddy 6 900 Opublikowano 10 lutego 2016 Opublikowano 10 lutego 2016 Zamówiłem wczoraj sushi od nich Dzisiaj zamówię chyba jeszcze raz Mają świetny stosunek ceny do jakości Cytuj
_Red_ 12 065 Opublikowano 13 lutego 2016 Opublikowano 13 lutego 2016 Burger domowej roboty - bułka razowa z nasionami - mielona wołowina 200g - ser ramzes wędzony - cebula czerwona - boczek parzony - grzyby w marynacie (miałem akurat rydze, ale kurki czy maślaki też mogą być dobre) - papryka jalapenos (w krążkach kupiłem, marynowana) - pomidory suszone (w oleju) - keczup & musztarda francuska To było zbyt dobre. Zbyt. 1 Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 13 lutego 2016 Opublikowano 13 lutego 2016 Też ostatnio robiłem, buła graham, burgery Sokołów z Biedry, boczek parzony, ser kozi w plastrach z, pomidor, cebula, korniszon, sos z miodu i musztardy. Cytuj
Mejm 15 364 Opublikowano 13 lutego 2016 Opublikowano 13 lutego 2016 Jakas telepatia, ja robilem dzisiaj. Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 13 lutego 2016 Opublikowano 13 lutego 2016 A ja chcialem zrobic wczoraj, ale mi sie odechcialo huehue Amigosa z biedry zjadlem. Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 13 lutego 2016 Opublikowano 13 lutego 2016 A ja ciabatę na ciepło - do środka majonez, bekon, grilowany kurczak, ser żółty, rukola, pomidor, cebula, sriracha. Jadłem i sam się do siebie śmiałem takie było dobre. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 13 lutego 2016 Opublikowano 13 lutego 2016 A ja dziś jadłem zaje.bistego z pesto i serem mozzarella. Cytuj
knotek 214 Opublikowano 14 lutego 2016 Opublikowano 14 lutego 2016 (edytowane) Bigos z grzybami i dziczyzną w wykonaniu żony kolegi. Nie wiem, jak dziewoja to robi, ale to absolutnie najgenialniejszy bigos jaki w życiu jadłem, i tak jest za każdym razem więc nie ma mowy o przypadku Prawdę mówiąc, gdyby mi dała do wyboru swój bigos lub swoje ciało, wybrałbym to pierwsze Edytowane 14 lutego 2016 przez knotek Cytuj
Rayos 3 188 Opublikowano 16 lutego 2016 Opublikowano 16 lutego 2016 (edytowane) mmmm, makaron ze szpinakiem i odrobina smietany, uwielbiam Edytowane 16 lutego 2016 przez Rayos Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 16 lutego 2016 Opublikowano 16 lutego 2016 (edytowane) mmmm, makaron ze szpinakiem i odrobina smietany, uwielbiam Muszę wypróbować, dużo tam tego szpinaku i śmietanki dajesz? Edytowane 16 lutego 2016 przez Yakubu Cytuj
Rayos 3 188 Opublikowano 16 lutego 2016 Opublikowano 16 lutego 2016 mmmm, makaron ze szpinakiem i odrobina smietany, uwielbiam Muszę wypróbować, dużo tam tego szpinaku i śmietanki dajesz? około 200g szpinaku mrozonego i tak z 1/3 smietanki 12. mozna mniej, zalezy co kto lubi. doprawic sola, pieprzem czosnkiem, pieprzem cayene i jest goty. polecam do tego dodac jeszcze camembert albo jakieś dowolne mięcho. Ostatnio wyczailem, ze bardzo dobrze smakuje z pokrojonym kabanosem z chili, ktore dodajemy od razu jak szpinak sie rozpusci. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.