grzybiarz 10 291 Opublikowano 21 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2016 Kupiłem se na obiad gnochii z Lidla, szpinakowe.O kurde, jakie niedobre. Mieliście kiedyś chomika? To śmierdzi jak pokarm dla chomika, jest kwaśne i w ogóle ch.ujowe.Nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 354 Opublikowano 21 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2016 No jak sobie njoków nie umisz zrobić to nie dziwota, hehe. A tak na serio to njoki najlepsze są z Hengleina, można w Kauflandzie dostać. Jak czasu nie ma to taka paczka, do tego sos ze śmietany, gorgonzoli, pomidorów koktajlowych, posypane pietruszką i płatkami migdałowymi. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 1 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2016 omlet z salami i papryczkami jalapeno Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 2 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2016 Kalafior zapiekany w sosie beszamelowo-brokułowym posypany szczyptą księżycowego pyłu i sproszkowanego rogu jednorożca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 2 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2016 kalafiorka? Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 2 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2016 O jezu ale to było dobre , chyba mają nowego stałego klienta skad? Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 850 Opublikowano 2 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2016 Ostatnio piłem piwo, a jadłem bagietkę z masłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 856 Opublikowano 3 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2016 skad? https://pyszne.pl/sushi-bistro-warszawa#! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 7 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2016 Zamówiłem wczoraj sushi od nich Dzisiaj zamówię chyba jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 354 Opublikowano 7 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2016 Zapiekankę z serem i kiełbasą. Kozak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 8 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2016 Płatki z mlekiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 856 Opublikowano 10 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2016 Zamówiłem wczoraj sushi od nich Dzisiaj zamówię chyba jeszcze raz Mają świetny stosunek ceny do jakości Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 471 Opublikowano 11 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2016 sprawdz kwitnaca wisnie Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 13 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2016 Burger domowej roboty - bułka razowa z nasionami - mielona wołowina 200g - ser ramzes wędzony - cebula czerwona - boczek parzony - grzyby w marynacie (miałem akurat rydze, ale kurki czy maślaki też mogą być dobre) - papryka jalapenos (w krążkach kupiłem, marynowana) - pomidory suszone (w oleju) - keczup & musztarda francuska To było zbyt dobre. Zbyt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 13 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2016 Też ostatnio robiłem, buła graham, burgery Sokołów z Biedry, boczek parzony, ser kozi w plastrach z, pomidor, cebula, korniszon, sos z miodu i musztardy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 13 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2016 Jakas telepatia, ja robilem dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 676 Opublikowano 13 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2016 A ja chcialem zrobic wczoraj, ale mi sie odechcialo huehue Amigosa z biedry zjadlem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 354 Opublikowano 13 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2016 A ja ciabatę na ciepło - do środka majonez, bekon, grilowany kurczak, ser żółty, rukola, pomidor, cebula, sriracha. Jadłem i sam się do siebie śmiałem takie było dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 13 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2016 A ja dziś jadłem zaje.bistego z pesto i serem mozzarella. Cytuj Odnośnik do komentarza
knotek 211 Opublikowano 14 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2016 (edytowane) Bigos z grzybami i dziczyzną w wykonaniu żony kolegi. Nie wiem, jak dziewoja to robi, ale to absolutnie najgenialniejszy bigos jaki w życiu jadłem, i tak jest za każdym razem więc nie ma mowy o przypadku Prawdę mówiąc, gdyby mi dała do wyboru swój bigos lub swoje ciało, wybrałbym to pierwsze Edytowane 14 lutego 2016 przez knotek Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 16 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2016 (edytowane) mmmm, makaron ze szpinakiem i odrobina smietany, uwielbiam Edytowane 16 lutego 2016 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 16 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2016 Ale z korpopasnika? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 16 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2016 (edytowane) mmmm, makaron ze szpinakiem i odrobina smietany, uwielbiam Muszę wypróbować, dużo tam tego szpinaku i śmietanki dajesz? Edytowane 16 lutego 2016 przez Yakubu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 16 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2016 Lepszy jest z fetą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 16 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2016 mmmm, makaron ze szpinakiem i odrobina smietany, uwielbiam Muszę wypróbować, dużo tam tego szpinaku i śmietanki dajesz? około 200g szpinaku mrozonego i tak z 1/3 smietanki 12. mozna mniej, zalezy co kto lubi. doprawic sola, pieprzem czosnkiem, pieprzem cayene i jest goty. polecam do tego dodac jeszcze camembert albo jakieś dowolne mięcho. Ostatnio wyczailem, ze bardzo dobrze smakuje z pokrojonym kabanosem z chili, ktore dodajemy od razu jak szpinak sie rozpusci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.