_Red_ 11 994 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 Diżon Brajan Nowak Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 Bataty tylko z piekarnika, gotowane smakują jak marchewka. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 Na parze robiłem, pieczone za duże IG, a teraz na to uważam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 354 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 Pieczone na blasze, pokrojone na fryty, oblane oliwą z solą i pieprzem. Żadne tam gotowane bo faktycznie jak ziemniaki z cukrem smakują. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 Nie smakują jak ziemniaki z cukrem, musztarda i pieprz nieco niwelują słodkość, mi pasują. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 Na parze robiłem, pieczone za duże IG, a teraz na to uważam.Rozwiń o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 Ja kce wyjaśnić, ja. Krupek preferuje bataty gotowane na parze, gdyż po upieczeniu wzrasta im indeks glikemiczny do rozmiarów źle wpływających na jego samopoczucie, sylwetkę, wyrzuty insuliny oraz poziom muskulatury. Teraz na to zważa. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 No pieczone ziemniaki i bataty mają dużo większe IG, po których jest skok insuliny, a dla mnie teraz to jest nieporządane, bo raz, że redukcja, a dwa, że badania na tarczycę i cukrzycę będę robił. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 Krupek pierwszy wyjaśnił, co krupek miał na myśli. Fuck. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 Ale lepiej to ująłeś niż ja. Godnie byś mnie reprezentował. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2016 Dzięki za wyjaśnienie Red, oraz krupek:) No właśnie cos pisałeś o tej tarczycy i tak nie byłem pewny, czy o to chodzi. Powodzenia na badaniach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2016 Pieczone na blasze, pokrojone na fryty, oblane oliwą z solą i pieprzem. Żadne tam gotowane bo faktycznie jak ziemniaki z cukrem smakują. I pare minut przed wyciagnieciem posypac tymiankiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2016 A jedliście kiedyś fryty z pietruszki? Też z piekarnika, obsypane ostrą papryką i ziołami. Kozag. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 354 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2016 Nie ale jadłem "fryty" z fasolki szparagowej zielonej. Odcinasz końcówki, maczasz w jajku i bułce tartej z przyprawami (czosnek, pieprz, sól, parmezan, co kto lubi), a potem pieczesz na blasze jakieś 15 min. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2016 Udźce kurczaka posypałem solą, pieprzem i papryką, obtoczyłem w mące kukurydzianej i wrzuciłem na patelnię z rozgrzanym olejem kokosowym. Podsmażyłem, zalałem wrzątkiem, dorzuciłem soli, wlałem tabasco i odstawiłem na jakieś pół godziny, w międzyczasie ziemniaki ugotowałem, wrzuciłem na talerz razem z kurakiem. Ziemniaki rozmemłałem z sosem i wpierdoliłem jak jakiś pojebany. Jakie to było dobre A jutro w pracy to samo tyle, że z ryżem, tłuszcz jest pyszny fakinsogood 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tommo 1 003 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2016 (edytowane) http://www.biedronka.pl/index.php/pl/product,id,19711,name,kielbasa-salametto-200-g pokroilem se polowe w platerki, do tego pieczona bagietka z pesto, oliwki i ppomidor z oliwa. feelsgood kozak ku,rwa kielba Edytowane 17 kwietnia 2016 przez Tommo Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2016 45 zł/kg, sprzedałeś Audi?Oszamałem prawilny schabowy z frytkami w podrzędnej karczmie Cytuj Odnośnik do komentarza
Tommo 1 003 Opublikowano 17 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2016 stara sie troche sprula, ze oszamalem ponad polowe na raz ;\\ Cytuj Odnośnik do komentarza
Humulus 823 Opublikowano 18 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2016 Prezent od kuzynki, która właśnie wróciła z Japonii: W ogóle nie czuć tego Green Tea. Smakuje jak zwykły Kit Kat, tylko w białej czekoladzie (zabarwionej na zielono). Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 18 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2016 Gdzieś czytałem, że w Japoni mają kilkadziesiąt roszajów Kit Kata, w tym nawet jakieś ogórkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Timmy 1 799 Opublikowano 18 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2016 Trochę tego jest. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 18 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2016 Za chwilę będę jadł małże z Lidla.A dziś to w ogóle będę miał chyba niezłe sranie. Na obiad zjadłem kurczaka z warzywami ale w mleku koksowym i pastą jakąś curry. Dziwne, ostre i smak niezbyt. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 18 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2016 To znaczy, że jadłeś curry. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 18 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2016 No napisałem, że jadłem z (pastą) curry. O coś takiego. Kiedyś kupiłem inny smak i było lepsze. NIe wiem, chyba to mleko mi nie podpasowało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stillo116 94 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2016 Ostatnio poszerzyłem kulinarne umiejętności i stworzyłem Kaszę z kurczakiem, cukinią i papryką... polecam ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.