Gość _Be_ Opublikowano 29 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2016 wyglada jak burger dla yana Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 29 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2016 Ten bekonik, mmmmmmmmmmmm :3 Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 29 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2016 jak to dobrze wygląda, ja yebe A rzeczywiście smakuje jak hamburger dla nieporuchanych grubasów? Cytuj Odnośnik do komentarza
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 29 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2016 jak to dobrze wygląda, ja yebe A rzeczywiście smakuje jak hamburger dla nieporuchanych grubasów? Nawet lepiej, wyebałem prawie trzy takie i już zaczynałem mieć kłopoty z oddychaniem a mózg chciał jeszcze i jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 29 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2016 Ja kiedyś zjadłem dwa swojskie burgery na obiad i już kolacji nie musiałem jeść Ani śniadania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 30 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2016 @Yeah Bunny - za takiego hamburga dałbym spokojnie 15 zikos. Jaki był realny koszt wytworzenia takich pyszności? @Lucek - pyszności, aż ślina cieknie jak się na to patrzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 30 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2016 Za 6 burgerow - kilogram wołowiny do zmielenia 24 zł - mąka 3 zł - poł masła 3,5 zł - mleko 2,5 zł - cebula 4 zł - boczek niecałe 9 zł - cukier, anyż i reszta przypraw oraz sezam, 16 zł razem wychodzi koło 62 zeta czyli zaokrąglajac dyszkę za burgera. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 30 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2016 Jaka część krowy poszła na przemiał, pamiętasz? Dobrze by była tlusta i soczysta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 30 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2016 Mięso było z karkówki, chyba to samo nawet sugerował typ z filmiku. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 31 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2016 (edytowane) Wczoraj jadłem tzw. smoczy owoc aka pitaja. No, ogólnie to nie warte tej ceny (22 zł/szt. dlatego wybrałem największą sztukę . Smakuje jak gruszka, a te kropki fajnie się rozgryza. Przyjemnie sie drąży łyżeczką Dobrze, że chociaż zdrowe jest. Edytowane 31 maja 2016 przez grzybiarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
assassine 1 724 Opublikowano 31 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2016 Jaka część krowy poszła na przemiał, pamiętasz? Dobrze by była tlusta i soczysta. u nas był antrykot. nie zmielony, a drobno siekany. polecam Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 31 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2016 Jaka część krowy poszła na przemiał, pamiętasz? Dobrze by była tlusta i soczysta.u nas był antrykot. nie zmielony, a drobno siekany. polecam o tak, dokładnie, siekać, a nie mielić Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 31 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2016 (edytowane) Mój pierwszy w życiu wegański burger, z ciecierzycy, jak jakiś lewak, ale absolutne 10/10. Serio w smaku to lepsze niż jakiekolwiek mięso. Jedyne co mi troszeczkę nie pasowało to sos bbq/chilli był po prostu za ostry i trochę mi zdominował smak całej reszty, no ale sam taki wybrałem. Następnym razem wezmę sobie łagodniejszy. Byłem tutaj https://www.facebook.com/umealublin/?fref=tsPolecam, gdyby ktoś był w Polsce D. Niestety byłem dość późno i nie było już zupy. Codziennie inne menu. Edytowane 31 maja 2016 przez Cosmos Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 31 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2016 Ceny adekwatne do Polski D. Burger za 13 zł Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 31 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2016 I co w tym dziwnego? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 31 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2016 No zdziwiłem sie ze takie tanie burgery! Tyle dziwoty. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 31 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2016 Jak na roslinny to az tak tanio? Bulka z zielskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 354 Opublikowano 2 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2016 Właśnie kończę tosta z szynką i serem, na to jajko sadzone. Oh boy. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 2 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2016 Ceny adekwatne do Polski D. Burger za 13 zł W krakowie i warszawie są podobne ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 299 Opublikowano 2 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2016 Bluber a gdzie w trojmiescie najlepsze weganskie burgery mozna zjesc? Tyle dobrego sie nasluchalem o tych vege burgerach ze powoli zbieram sie zeby sprobowac Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 2 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2016 Mają ok burgery (zalezy od dnia, raz dostalem takiego suchego kapcia, że nie dalo sie zjeść) w #vb vegan burgers niedaleko galerii bałtyckiej i też w tych okolicach w knajpie co się zwie avocado na wajdeloty też mają bardzo dobrego z sosem sliwkowym koniecznie weź (też coś koło 13zł stoją). Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 2 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2016 (edytowane) Ceny adekwatne do Polski D. Burger za 13 zł W krakowie i warszawie są podobne ceny. U mnie zad.upie i się cenią, bo burgery wyceniają od 20 zł. W sumie tylko dwa lokale chyba je serwują No ale w Wrocu byłem w "jalapeno", to jadłem burgera za ponad dwie dychy. Tańszycvh chyba nie było:) To właśnie tu babka się spytała, czy ma wydać resztę https://pl.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g274812-d5580890-Reviews-Jalapenos_Mexican_Grill-Wroclaw_Lower_Silesia_Province_Southern_Poland.html Edytowane 2 czerwca 2016 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
assassine 1 724 Opublikowano 3 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2016 od dłuższego czasu nie ma tej knajpy. poza tym to w sumie nawet nie była burgerownia (bardziej tex-mex), a już na pewno nie dobraz opcji wege polecam we wrocławiu green busa, za 2 dyszki+ to już masz ogromny zestaw z frytkami, a same buły to 15-18 zł (podobnie w złym mięsie, ale wybór tam mają mniejszy)Jeśli chodzi o mięsne, to też są tańsze i lepsze. Za 2 dychy dostaniesz burgera prawie wszędzie (poza soczewką) i to wcale nie w najbiedniejszej wersji Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 850 Opublikowano 3 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2016 Zjadłem właśnie puszkę białej fasoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 3 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2016 Makaron z sosem z 4 serów i brokułami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.