Gęsior 97 Opublikowano 3 czerwca 2008 Opublikowano 3 czerwca 2008 Metallica się skończyła na "And Justice for All". Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 4 czerwca 2008 Opublikowano 4 czerwca 2008 Metallica się skończyła na "And Justice for All". wow Cytuj
jiloo 4 Opublikowano 4 czerwca 2008 Opublikowano 4 czerwca 2008 (edytowane) A napisał już ktoś, że Metallica skończyła się na 'Kill 'em all'? biggrin.gif Jak czytam cokolwiek o nich to zawsze występuje takie stwierdzenie wink.gif. Ba, od tych słów zaczęli news na gry-online.pl. To samo dziwi mnie że ani Diabeu ani Jiloo ani nikt w ten deseń jeszcze tego nie powiedzieli tutaj bo mnie dawno na forum nie bylo pozatym pisalem o tym w innym temacie. btw. Metallica skonczyla sie na "And Justice for All" wtedy bylem ich fanem. sentyment do Blackened mam do dzis. ale tylko tyle. gdybym byl fanem - kupilbym na 100% ale ogolnie wole raczej urozmaicone granie roznych utworow, rozych kapel, ktorych nie slucham na codzien, niz granie tylko i wylaczie kawalkow kapeli ktorej nie slucham na codzien. jednym slowem - nie wchodze. Edytowane 4 czerwca 2008 przez jiloo Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 5 czerwca 2008 Opublikowano 5 czerwca 2008 Metallica na temat GH: Metallica http://www.ps3site.pl/guitar-hero-metallica/ Cytuj
hugoo 0 Opublikowano 8 czerwca 2008 Opublikowano 8 czerwca 2008 Dla mnie - fana Metalliki wspaniała wiadomośc. Nie mogę się doczekać, aż zagram Blackened, Whiplash, From the Bells Tools, czy Master of Puppets. Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 30 października 2008 Autor Opublikowano 30 października 2008 3 dni upłynęły, a nikt jeszcze nie wrzucił linka do oficjalnego trailera GH:M ?? Niewiele mówi, ale nakręca właściwie... Cytuj
Blackened 4 Opublikowano 30 października 2008 Opublikowano 30 października 2008 Jak wyjdzie to biore z miejsca Nie kocham już Mety acz od niej sie zaczynało "kariere metalową" więc jest sentyment . Może kiedyś wyjdzie guitar hero : thrash metal. Dla mnie to by było cudo ( meta, Megadeth, Overkill, Flotsam & Jetsam, Slayer ) Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 Teaser jak teaser, przypomina nam jedynie, że gra się robi, nic więcej. Ciekawi mnie teraz czy zamierzają co zrobić tak jak gdzieś czytałem na silniku GH3, czy przejdą na platformę World Tour. Powiedzmy sobie szczerze - kto nie chciałby spróbować swoich sił na perce w np. Master Of Puppets na najwyższym poziomie? Jeśli chodzi o dobór kawałków to mam nadzieję, że skupią się na KeA, RTL, MOP, AJFA i wrzucą jakieś instrumentale np. Ktulu i Oriona, reszta jest mi obojętna. Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 Do AJFA i kilku piosenek z Black albumu, może być wszystko . Cytuj
Konar. 15 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 Jeśli chodzi o piosenki, to pewnie będzie tak jak z Aerosmith: jeden Tier, jeden rozdział w ich karrierze. Dla mnie byłoby najlepiej jakby jeden Tier - jedna płytam Metallici, co z resztą ma sens (KeA, RtL, MoP, Ajfa, Load, REload, Garage Inc., S&M, St. Anger, Death Magnetic - 10 rozdziałów, i świetnie). No w bonusowych, piosenki zespołów z którymi Meta była związana (śmiałbym sie jakby Megadeth tam się znalało xD). Cytuj
wrog 609 Opublikowano 12 grudnia 2008 Opublikowano 12 grudnia 2008 Wreszcie jakieś konkrety - link. Potwierdzone kawałki: Alice In Chains - "No Excuses" Bob Seger - "Turn The Page" Judas Priest - "Hell Bent For Leather" Kyuss - "Demon Cleaner" Lynyrd Skynyrd - "Tuesday's Gone" Mastodon - "Blood And Thunder" Metallica - "Enter Sandman" Metallica - "For Whom The Bell Tolls" Metallica - "Fuel" Metallica - "Hit The Lights" Metallica - "King Nothing" Metallica - "Master of Puppets" Metallica - "No Leaf Clover" Metallica - "Nothing Else Matters" Metallica - "Sad But True" Metallica - "The Unforgiven" Metallica - "Wherever I May Roam" Michael Schenker Group - "Armed and Ready" Samhain - "Mother of Mercy" The Sword - "Black River Potwierdzona obecność Queen, Slayer oraz Foo Fighters. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 12 grudnia 2008 Opublikowano 12 grudnia 2008 To ja rozumiem :] Cytuj
Konar. 15 Opublikowano 12 grudnia 2008 Opublikowano 12 grudnia 2008 sweet Alice In Chains - "No Excuses" Bob Seger - "Turn The Page" Judas Priest - "Hell Bent For Leather" Kyuss - "Demon Cleaner" Lynyrd Skynyrd - "Tuesday's Gone" Mastodon - "Blood And Thunder" Metallica - "Enter Sandman" Metallica - "For Whom The Bell Tolls" Metallica - "Fuel" Metallica - "Hit The Lights" Metallica - "King Nothing" Metallica - "Master of Puppets" Metallica - "No Leaf Clover" Metallica - "Nothing Else Matters" Metallica - "Sad But True" Metallica - "The Unforgiven" Metallica - "Wherever I May Roam" Michael Schenker Group - "Armed and Ready" Samhain - "Mother of Mercy" The Sword - "Black River Potwierdzona obecność Queen, Slayer oraz Foo Fighte Będzie się działo ;] Cytuj
stabik 3 Opublikowano 12 grudnia 2008 Opublikowano 12 grudnia 2008 - Expert Plus - nowy poziom trudności, którego przeciętni gracze zapewne nie uruchomią więcej niż raz, ponieważ będzie wymagał nie tylko posiadania dwóch stopek podłączonych do perkusji, ale i umiejętności ich używania... Cytuj
Robsonf 0 Opublikowano 12 grudnia 2008 Opublikowano 12 grudnia 2008 Zapowiada się prawdziwy killer jeśli chodzi o gry muzyczne Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 12 grudnia 2008 Opublikowano 12 grudnia 2008 Chyba przez przypadek wyjdzie im najlepsze Guitar Hero eva Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 12 grudnia 2008 Opublikowano 12 grudnia 2008 (edytowane) Gimme three ! Ta gra MUSI przeczochrać mosznę, przeprowadzić lobotomię bez znieczulenia i wprowadzić w nieosiągalny w normalnych warunkach stan uniesienia każdego, kto w nią zagra. No po prostu nie ma innej opcji. Dlaczego ? 1. Kurczaczek, to jest Metallica, c'nie ? Czego by tu nie opowiadać, ten zespół stworzył trochę naprawdę urywającego materiału. I w tym momencie spoglądam na listę piosenek w tej grze i czuję się, jakbym oberwał ogromną łyżką stołową w czoło - po prostu co najmniej połowę listy można zapełnić samymi hitami. 2. Tryb Expert Plus - coś dla prawdziwych wilczurów, wyrzutków społeczeństwa, najgorszych szumowin - mam nadzieję na odwzorowanie ABSOLUTNIE WSZYSTKICH dźwięków zagranych przez Larsa. W końcu to GH, gra nie dla casuali Dla mnie miód 3. Sama specyfikacja Metallici implikuje pewien poziom trudności, który będzie nie do ogrania dla nowicjuszy na Medium przez długi czas, a co dopiero wyższe poziomy trudności. 4. Slayer, Queen - thank you, your honor, no more questions Edytowane 12 grudnia 2008 przez Keymaker Cytuj
matiR 0 Opublikowano 12 grudnia 2008 Opublikowano 12 grudnia 2008 Z GH grałem tylko w demko 3, podobała mi się bardzo, ale wtedy usłyszałem o wersji 'Metallica' więc postanowiłem poczekać. Teraz słucham trochę mniej Metallici, ale może jak będę miał money to zakupie, bo zapowiada się na prawdę dobrze. Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 12 grudnia 2008 Opublikowano 12 grudnia 2008 Lubie akurat Metallice, ale nie rozumiem co jest takiego fajnego w grze polegającej na naciskaniu klawiszów w rytm muzyki : p Cytuj
stabik 3 Opublikowano 12 grudnia 2008 Opublikowano 12 grudnia 2008 (edytowane) Tak się składa, że elektroniczna perkusja, której używają również prosi nie różni się zbytnio od tej w ghwt(nie czepiać się, mam na myśli mechanikę gry). Jak będzie sprzedawana ta druga stopka? Edytowane 12 grudnia 2008 przez stabik Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 12 grudnia 2008 Opublikowano 12 grudnia 2008 Szczerze to mogłaby być ociupinke lepsza, ale z reguły jestem wybredny i poza tym to nie jest pełna lista . For Whom, Master Czekam mimo to na Fade to Black, No Remorse i Jump In The Fire Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 13 grudnia 2008 Opublikowano 13 grudnia 2008 Do rock bandowej perkusji drugi pedał podłącza się bodajże zwykłym rozgałęziaczem mini-jack Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 13 grudnia 2008 Autor Opublikowano 13 grudnia 2008 Szczerze to mogłaby być ociupinke lepsza, ale z reguły jestem wybredny i poza tym to nie jest pełna lista . To samo u mnie - miałem nadzieje, na większy wysyp klasyków i czadów, a póki co przeważa mydło od Czarnej w górę... plus jakieś zapychacze (chociaż AiC, Slayer, FF jest OK). Nic to - czekamy na full listę... Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 13 grudnia 2008 Opublikowano 13 grudnia 2008 A kyuss? albo mastodon? Metallica to zapychacz. ;] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi