Hela 1 962 Opublikowano 13 grudnia 2008 Opublikowano 13 grudnia 2008 (edytowane) Nadal nie mogę pojąć czemu to wszystko nie będzie wydane jak DLC do WT, ale pewne jest jedno - tej grze potrzeba więcej kawałków z RtL i KeA. Edytowane 13 grudnia 2008 przez Hela Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 16 grudnia 2008 Opublikowano 16 grudnia 2008 USA Today o Guitar Hero: Metallica - w artykule link do screenów i wywiadu Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 16 grudnia 2008 Autor Opublikowano 16 grudnia 2008 Foty rządzą - szkoda tylko, że aż 40% gry to inne kapele i obce twarze na scenie... Cytuj
massmedia 0 Opublikowano 16 grudnia 2008 Opublikowano 16 grudnia 2008 Metallica??? Bleeeee... Naprawde lubie metal kocham rocka itd., ale to bedzie pomylka jak aerosmith plus jestem przeciwnikiem tematycznych guitar hero... A jak już takie to w zupełności dla fanów tzn. cala dyskografia Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 16 grudnia 2008 Opublikowano 16 grudnia 2008 Aerosmith jest nudne Meta nie. Metallice darze ogromną sympatią z czasów kiedy miałem 12-13 lat to był mój "najlepszy zespół" przeż co został sentyment. I do tego teraz Mastodon, Kyuss, FF, Slayer, AiC plus Metallica no bosko po prostu. Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 17 grudnia 2008 Opublikowano 17 grudnia 2008 USA Today o Guitar Hero: Metallica - w artykule link do screenów i wywiadu Hahahahaah xDDDDD. Kirk jaki ryyyyyyj xD. Lepszego już w Rock Bandzie zrobiłem Cytuj
Kiler8888 0 Opublikowano 19 grudnia 2008 Opublikowano 19 grudnia 2008 Czy dodatek Metaliki do GH3 będzie widoczny w GH Metallica? Podobno w GH World Tour tak. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 (edytowane) Trailer się ukazał. LINK edit: Spust w gacie po całości :o Lars szalejący za bębnami, gitarzyści machający gitarami, Kirk odwalający jakieś akrobacje rodem z Prince of Persia - to się nie może nie udać. Niestety nie miałem styczności z pierwszym GH i nie grałem "Master of Puppets", ale wizja zagrania tego na gitarze basie, perce i odśpiewania uderza mi do bani jak litr spirytu ze stadionu X-lecia obalonego na hejnał. Tylko szkoda, że mówią "2009", a nie "January 2009" Edytowane 22 grudnia 2008 przez Keymaker Cytuj
rafal_roma 1 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 Spust w gacie po całości ohmy.gif Ok. Nie mam pytań Co do trailera to bardzo ciekawy, rzeczywiście może wyjsc nieźle. Nie nastawiam się, bo jednak Activison to nie jest Harmonix... Cytuj
stabik 3 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 Fajnie pluje jak kamera się zbliża... Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 Nie nastawiam się, bo jednak Activison to nie jest Harmonix... I co z tego? To jest Metallica ziom, nie można niczego spieprzyć z takim kolosem (Oczywiście, jak nie dadzą takich songów jakie chcemy(KeA, RTL, MoP, AJFA, resztę (pipi) )) Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 Patrząc na "One" w trójce, to bardziej martwiłbym się o poziom trudności, nie o jakość nutek dla przykładu Liczę na ciekawe materiały the making of... Cytuj
rafal_roma 1 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 Nie nastawiam się, bo jednak Activison to nie jest Harmonix... I co z tego? To jest Metallica ziom, nie można niczego spieprzyć z takim kolosem (Oczywiście, jak nie dadzą takich songów jakie chcemy(KeA, RTL, MoP, AJFA, resztę (pipi) )) Jak chcę Metallici posłuchać to słucham sobie ich płyty. Jak chcę zagrać to chciałbym, żeby nuty miały duży związek z tym co słyszę. Activision już pare razy spierniczyło sprawę z nutami, "czymam" kciuki za powodzenie tej gry, ale wątpliwości jednak są. Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 23 grudnia 2008 Autor Opublikowano 23 grudnia 2008 Dokładnie tak - Harmonix układa nuty na liniach "z duszą" i pietyzmem, kuma feeling tej zabawy, a Activision jakby z kapelusza rzucało... Tylko tego się obawiam w przypadku GH:M, bo to ma znaczący wpływ na rajcowność... Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 24 grudnia 2008 Opublikowano 24 grudnia 2008 Spójrzcie na album "Death Magnetic" - tam przecież Neversoft robił ściechy i raczej fatalnie to nie wyszło z tego, co widziałem Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 (edytowane) Jak tak czytałem sobie wywiad i mówili, że będzie to najtrudniejsze GH ever, to powinni dać to: http://www.youtube.com/watch?v=PlJhHdfx7AE Kto to ogarnie na Expie Gitara/Drumsy ma u mnie mistrza IMO to byłaby najtrudniejsza piosenka mety do zagrania. Edytowane 4 stycznia 2009 przez Pelipe Cytuj
KingDHM 0 Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 Teraz, codziennie będe się modlił, żeby ta gra była idealna:D jak zobaczyłem trailer, to aż mnie zbiło z nóg. Efekty świetlne 1 liga (epileptycy-strzeżcie się!), ogółem brak słów;) METALLICA!!! Cytuj
s1ntex 0 Opublikowano 11 stycznia 2009 Opublikowano 11 stycznia 2009 (edytowane) No to już się możesz przestać modlić, znowu ten s(pipi)y interfejs.. ;x Ale i tak się kupi, ale wolałbym jednak to w oprawie RB. Poza tym tam chyba inna perka jest, 5 bębnów bez talerzy z tego co widzę. Edytowane 11 stycznia 2009 przez s1ntex Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 12 stycznia 2009 Opublikowano 12 stycznia 2009 Ale piosenkę mogli dać inną... Ogólnie jak tak teraz na chłodno przejrzałem te songi to IMO straszna lipa. Niech się panowie z Neversoftu postarają, bo jak jeszcze będę musiał coś zdzierżyć od Load'a w górę to chyba je.bnę. Ale jak dadzą to co trzeba, będzie pr0. Podwójna stopa I tak jesteś lama i nie będziesz umiał ich wykorzystać :> Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 12 stycznia 2009 Opublikowano 12 stycznia 2009 Ale piosenkę mogli dać inną... Ogólnie jak tak teraz na chłodno przejrzałem te songi to IMO straszna lipa. Niech się panowie z Neversoftu postarają, bo jak jeszcze będę musiał coś zdzierżyć od Load'a w górę to chyba je.bnę. Ale jak dadzą to co trzeba, będzie pr0. Podwójna stopa I tak jesteś lama i nie będziesz umiał ich wykorzystać :> Najpierw poradź sobie z jedną, a potem możemy iść na solo. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 12 stycznia 2009 Opublikowano 12 stycznia 2009 Oboje schówcie albo bijcie się na rapy Ciekaw jestem, czy wyjdzie jakaś oficjalna przejściówka na dwie stopy do perki od RB...Logika by na to wskazywała. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 24 stycznia 2009 Opublikowano 24 stycznia 2009 ŁAAAAAAŁ - pełna lista piosenek Wszystko fajnie, ale co tam robi "Frantic" ? A w sumie to ogień z pupy <szatan sześć sześć sześć> Cytuj
Mani 685 Opublikowano 24 stycznia 2009 Opublikowano 24 stycznia 2009 Jest "Seek&Destroy". OMG !!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi