Skocz do zawartości

Guitar Hero: Metallica

Featured Replies

Opublikowano

Nadal nie mogę pojąć czemu to wszystko nie będzie wydane jak DLC do WT, ale pewne jest jedno - tej grze potrzeba więcej kawałków z RtL i KeA.

Edytowane przez Hela

• Odpowiedzi 437
  • Wyświetleń 42,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Metallica??? Bleeeee... Naprawde lubie metal kocham rocka itd., ale to bedzie pomylka jak aerosmith plus jestem przeciwnikiem tematycznych guitar hero... A jak już takie to w zupełności dla fanów tzn. cala dyskografia :P

Opublikowano

Aerosmith jest nudne Meta nie. Metallice darze ogromną sympatią z czasów kiedy miałem 12-13 lat to był mój "najlepszy zespół" przeż co został sentyment. I do tego teraz Mastodon, Kyuss, FF, Slayer, AiC plus Metallica no bosko po prostu.

Opublikowano

Czy dodatek Metaliki do GH3 będzie widoczny w GH Metallica? Podobno w GH World Tour tak.

Opublikowano

Trailer się ukazał.

LINK

edit:

Spust w gacie po całości :o Lars szalejący za bębnami, gitarzyści machający gitarami, Kirk odwalający jakieś akrobacje rodem z Prince of Persia - to się nie może nie udać. Niestety nie miałem styczności z pierwszym GH i nie grałem "Master of Puppets", ale wizja zagrania tego na gitarze basie, perce i odśpiewania uderza mi do bani jak litr spirytu ze stadionu X-lecia obalonego na hejnał. Tylko szkoda, że mówią "2009", a nie "January 2009" ;)

Edytowane przez Keymaker

Opublikowano
Spust w gacie po całości ohmy.gif

Ok. Nie mam pytań ^^

Co do trailera to bardzo ciekawy, rzeczywiście może wyjsc nieźle. Nie nastawiam się, bo jednak Activison to nie jest Harmonix...

Opublikowano

Fajnie pluje jak kamera się zbliża...

Opublikowano
Nie nastawiam się, bo jednak Activison to nie jest Harmonix...

I co z tego?

To jest Metallica ziom, nie można niczego spieprzyć z takim kolosem :)(Oczywiście, jak nie dadzą takich songów jakie chcemy(KeA, RTL, MoP, AJFA, resztę (pipi) :P))

Opublikowano

Patrząc na "One" w trójce, to bardziej martwiłbym się o poziom trudności, nie o jakość nutek dla przykładu ;)

Liczę na ciekawe materiały the making of... :P

Opublikowano
Nie nastawiam się, bo jednak Activison to nie jest Harmonix...

I co z tego?

To jest Metallica ziom, nie można niczego spieprzyć z takim kolosem :)(Oczywiście, jak nie dadzą takich songów jakie chcemy(KeA, RTL, MoP, AJFA, resztę (pipi) :P))

Jak chcę Metallici posłuchać to słucham sobie ich płyty. Jak chcę zagrać to chciałbym, żeby nuty miały duży związek z tym co słyszę. Activision już pare razy spierniczyło sprawę z nutami, "czymam" kciuki za powodzenie tej gry, ale wątpliwości jednak są.

Opublikowano
  • Autor

Dokładnie tak - Harmonix układa nuty na liniach "z duszą" i pietyzmem, kuma feeling tej zabawy, a Activision jakby z kapelusza rzucało...

Tylko tego się obawiam w przypadku GH:M, bo to ma znaczący wpływ na rajcowność...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Teraz, codziennie będe się modlił, żeby ta gra była idealna:D jak zobaczyłem trailer, to aż mnie zbiło z nóg. Efekty świetlne 1 liga (epileptycy-strzeżcie się!), ogółem brak słów;)

METALLICA!!!

Opublikowano

No to już się możesz przestać modlić, znowu ten s(pipi)y interfejs.. ;x Ale i tak się kupi, ale wolałbym jednak to w oprawie RB.

Poza tym tam chyba inna perka jest, 5 bębnów bez talerzy z tego co widzę.

Edytowane przez s1ntex

Opublikowano

Ale piosenkę mogli dać inną... :/

Ogólnie jak tak teraz na chłodno przejrzałem te songi to IMO straszna lipa. Niech się panowie z Neversoftu postarają, bo jak jeszcze będę musiał coś zdzierżyć od Load'a w górę to chyba je.bnę.

Ale jak dadzą to co trzeba, będzie pr0.

Podwójna stopa :rolleyes:

I tak jesteś lama i nie będziesz umiał ich wykorzystać :>

Opublikowano
Ale piosenkę mogli dać inną... :/

Ogólnie jak tak teraz na chłodno przejrzałem te songi to IMO straszna lipa. Niech się panowie z Neversoftu postarają, bo jak jeszcze będę musiał coś zdzierżyć od Load'a w górę to chyba je.bnę.

Ale jak dadzą to co trzeba, będzie pr0.

Podwójna stopa :rolleyes:

I tak jesteś lama i nie będziesz umiał ich wykorzystać :>

Najpierw poradź sobie z jedną, a potem możemy iść na solo.

Opublikowano

Oboje schówcie albo bijcie się na rapy :twisted:

Ciekaw jestem, czy wyjdzie jakaś oficjalna przejściówka na dwie stopy do perki od RB...Logika by na to wskazywała.

• 2 tygodnie później...