Keymaker 25 Opublikowano 3 lutego 2009 Opublikowano 3 lutego 2009 (edytowane) Oż ja pitolę, już widzę ludzi grających na expert+ Przecież to jest rodzyn, a nie fun. Jak w to można grać o_O Twórcy to mają wymasterowane, ale generalnie ten poziom trudności będzie w zasięgu może 1 % użytkowników. Co prawda nie każda piosenka polega na takim wymiataniu - nie zapominajmy, że tu zaprezentowano Slayera, czyli zespół składający się z rzeźników masakrujących mięso, a nie grających muzykę :o Takie "Nothing Else Matters" nie powinno sprawiać problemu na najwyższym poziomie trudności, o ile ktoś ma w sobie cokolwiek z wyczucia progresywnej melodii. Achievement za zrobienie kariery na perce na e+ powinien dawać 500 GS Edytowane 3 lutego 2009 przez Keymaker Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 5 lutego 2009 Opublikowano 5 lutego 2009 Wywiad z jednym z twórców GH:M Cytuj
toxicELF 0 Opublikowano 5 lutego 2009 Opublikowano 5 lutego 2009 Oż ja pitolę, już widzę ludzi grających na expert+ Przecież to jest rodzyn, a nie fun. Jak w to można grać o_O Twórcy to mają wymasterowane, ale generalnie ten poziom trudności będzie w zasięgu może 1 % użytkowników. Co prawda nie każda piosenka polega na takim wymiataniu - nie zapominajmy, że tu zaprezentowano Slayera, czyli zespół składający się z rzeźników masakrujących mięso, a nie grających muzykę :o Takie "Nothing Else Matters" nie powinno sprawiać problemu na najwyższym poziomie trudności, o ile ktoś ma w sobie cokolwiek z wyczucia progresywnej melodii. Achievement za zrobienie kariery na perce na e+ powinien dawać 500 GS cwiczenie czyni mistrza Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 5 lutego 2009 Opublikowano 5 lutego 2009 cwiczenie czyni mistrza Z tym sie trzeba urodzic. Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 5 lutego 2009 Opublikowano 5 lutego 2009 Z maszyną w rękach .... A słuchajcie coś mówili o perce z RB2, czy nie wywiną numeru, że nie będzie można na niej grać Expert+, albo tylko 1 stópka czy co? Cytuj
keetiv 5 Opublikowano 5 lutego 2009 Opublikowano 5 lutego 2009 A próbowaliście połączyć drugi pedał poprzez najnormalniejszą w świecie przełączke mini-jack? Myślę, że powinno działać. I w GHM by poszło, tak mniemam. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 5 lutego 2009 Opublikowano 5 lutego 2009 Pewno oficjalny pedał zostanie wydany, do którego będzie dołączony rozgałęziacz. W sumie fajnie by było gdyby jeszcze to współdziałało z perką do RB, ale z tym nie powinno być problemu - za dużo klientów straciliby w przypadku niekompatybilności. Cytuj
TomisH 3 Opublikowano 16 lutego 2009 Opublikowano 16 lutego 2009 Pierwsze hi-resowe screeny z gry. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 16 lutego 2009 Opublikowano 16 lutego 2009 A próbowaliście połączyć drugi pedał poprzez najnormalniejszą w świecie przełączke mini-jack? Myślę, że powinno działać. I w GHM by poszło, tak mniemam. W RB dziala. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 26 lutego 2009 Opublikowano 26 lutego 2009 Ludziska, łatafak ? Czy to prawda, że wszystkie GH jak dotąd były region free, co daje nam duży procent prawdopodobieństwa, że i tym razem tak będzie ? Cytuj
jarken 33 Opublikowano 27 lutego 2009 Opublikowano 27 lutego 2009 Wywiad, koniecznie do zobaczenia http://www.gametrailers.com/player/46120.html Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 27 lutego 2009 Opublikowano 27 lutego 2009 Zniszczyło mnie to...Szczególnie wizualizacja "For Whom the Bell Tolls" :o Lekko się zmartwiłem patrząc na Play-Asia - wg nich GH:M nei jest RF Coś nie tak. Mam nadzieję, że do lub po premierze się to zmieni Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 27 lutego 2009 Opublikowano 27 lutego 2009 Na PA z tego co wiem zawsze przed premierą pisze, że nie RF, dotąd każde GH było RF więc czemu teraz ma tak nie być Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 27 lutego 2009 Opublikowano 27 lutego 2009 W chwili obecnej zabiłbym za dostęp o wersji demo GHIII miało demo, Aerosmith też...Dlaczego by nie Metallica ? Jeśli to, co mówicie o regionach, znajdzie pokrycie w rzeczywistości, to w dzień premiery zrobię zamówienie. Dolar ma miesiąc, żeby potanieć Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 27 lutego 2009 Opublikowano 27 lutego 2009 http://www.gametrailers.com/player/46121.html lol 2:08 ściezka basu Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 ożesz w mordeczkę. Meta zmiażdzy wszystko \m/. Byl urywek Dyers Eve <3. Cytuj
wielad 0 Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 ja nie przepadam zbytnio do metaliliki i jestem ciekaw czy mi podejdzie ta czesc, staram sie oswajac z ich piosenkami i od czasu do czasu cos sobie zapuszcze. najbardziej to bym chcial Guitar Hero the Rolling Stone i Guitar Hero Greenday ale metallike biore zaraz po premierze, wszystkie czesci byly fajne wiec ta tez pewno bedzie wywalona. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 Ja myślę, że GH Greenday to byłaby świetna pozycja. Cytuj
wielad 0 Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 dokladnie, zwazajac na to ze maja kilka swietnych plyt, z czego najlepsza to american idiot, wiec tworcy mieli byz z czego wybierac, a wie ktos czy w ktorejsc czesci sa ich piosenki? albo w rock bandzie? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 (edytowane) O tak Green Day, ma tak skomplikowane solówki, ten shreding, tapping i fogule DRAGONFORCE. edit. wyczucie ironi, bezcenne xd Edytowane 1 marca 2009 przez _Be_ Cytuj
rafal_roma 1 Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 Nic nam nie pozostało jak czekać do premiery. Ja tam nadal obawiam się o "nutki", chciałbym być mile zaskoczony. I tak dla mnie gratką byłoby GH: Queen koniecznie z repliką gitary Brian'a May'a : ) Cytuj
jarken 33 Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 Ha! Już wiadomo, o kim będzie kolejne GH: :twisted2: Cytuj
jarken 33 Opublikowano 2 marca 2009 Opublikowano 2 marca 2009 Achievementy: http://www.xbox360achievements.org/game/gu...a/achievements/ W sumie 50, ukrytych 25. Podobny poziom jak w GH:WT (czyli średnio-trudne). Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 2 marca 2009 Opublikowano 2 marca 2009 Wszystkie do zrobienia. Pewnie te ukryte są powalone. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi