Skocz do zawartości

Guitar Hero: Metallica

Featured Replies

Opublikowano

Spałbym spokojnie, gdyby powstawał "RB: Metallica" a nie GH, na którym wszystko mi się wydaje chaotycznie rozłożone, natomiast w konkurencji feeling jest wręcz niesamowity :P nigdy nie byłem fanem Metallicy, ale na pewno nie upadnie niżej od GHWT, który zawiódł mnie na całej linii.. rzuciłem okiem na tracklistę i muszę przyznać, że powybierali ciekawe kawałki. Porównując jeszcze RB AC/DC, który mieścił w sobie jedynie 18 tandetnych utworów, GH:M spisała się z ilością piosenek - wszak zaserwuje nam również pakiet innych wykonawców, w tym jedną SoaD ^^ miodnie xD

• Odpowiedzi 437
  • Wyświetleń 42,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jaki kawałek soad? b.y.o.b jest w ghwt

Edytowane przez stabik

Opublikowano
Ktore jest i w RB :)

Swoja droga kiedy w koncu jest premiera w PL??

Tylko w postaci DLC ^^

Opublikowano

Nie wiecie jak to będzie z regionalizacją GH:M? Bo niby poprzednie wersje GH były bez zabezpieczeń, ale nie wiem jak było z datą premiery USA vs Europa. Tu różnica jest dwumiesięczna...

Jak myślicie, jest jakieś info? Czy dopiero od torrenciaków się dowiemy?

Edytowane przez Fisiu

Opublikowano

Na razie nic nie ma, ale wszystkie znaki, mówią że RF. W sumie to jeden znak. :)

Opublikowano

Jeden znak? Jeżeli to nie ten co opisałem, to jaki? :)

Opublikowano

No to poczekamy sobie do maja, gdy na całą Polskę wyjdzie 12 kopii gier i z 2 bundle gra+gitara, sposored by LEM.

Opublikowano

Dokładnie. Wersja na PS3 wiadomo że jest region free, jak wszystkie gry na tą platformę.

Opublikowano

kazde GH bylo region free. jestem pewny ze z tym bedzie tak samo.

Opublikowano

A były różnice w premierach na innych kontynentach? Bo ja tak myślę, że skoro nie ma różnicy, to po co blokować? Ale skoro różnica dwumiesięczna, to hamburgery przecież mają mieć pierwszeństwo - co za chory kraj... Czego oni, a nie my?

Opublikowano

Powiem tak - gitara mi się podoba, perka nie jest źle, ale jest średnio (mówię o WT), mówię ogolnie o wyglądzie i designie nutek.

Opublikowano

Muszę przyznać że po zniesmaczeniu jakim było GHWT, ta gierka coraz bardziej mi się podoba. Szkoda tylko że konsolka w serwisie i pogram dopiero jakiś czas po premierze :(

Opublikowano
A były różnice w premierach na innych kontynentach? Bo ja tak myślę, że skoro nie ma różnicy, to po co blokować? Ale skoro różnica dwumiesięczna, to hamburgery przecież mają mieć pierwszeństwo - co za chory kraj... Czego oni, a nie my?

Weź pod uwagę licencje, patenty i masę drobnych szczegółów o których wiele z nas nie ma pojęcia to zrozumiesz dlaczego gry rzadko kiedy mogą mieć premierę tego samego dnia na całym świecie ;)