Fisiu 4 Opublikowano 16 marca 2009 Opublikowano 16 marca 2009 No bo też brałbym, tylko boje się o ten region. Ale jednak zaryzykuje. Gdzie zamawiasz? Bo ja Amazon prawdopodobnie, 60$ za wszystko. Cytuj
DeadFish 0 Opublikowano 16 marca 2009 Opublikowano 16 marca 2009 Amazon nie wysyła gier do Polski. Nie ma co się bać o region, na play-asia powinien być podany w dniu premiery. Jak będzie NTSC only to oczywiście czekam ;p Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 16 marca 2009 Opublikowano 16 marca 2009 No, czy tam play-asia. Obojętnie, któryś z amerykańskich sklepów. Widzę, że większa partia pojedzie do Polski \m/ :s Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 17 marca 2009 Autor Opublikowano 17 marca 2009 Tylko, że w tym momencie ew. DLC też trza będzie łykać adekwatnie do wersji gry... Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 17 marca 2009 Opublikowano 17 marca 2009 Butch, twórcy powiedzieli, że jedynym DLC będzie album "Death Magnetic" Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 17 marca 2009 Autor Opublikowano 17 marca 2009 Choćby nawet to dupa - skoro mam już DM w wersji PAL do GHWT, to GH:M kupione w NTSC raczej tego DLC nie zobaczy, nieprawdaż? Z drugiej strony, mając GH:M z tyloma hitami, można przeboleć brak DM i grać w niego przy okazji GHWT... Z trzeciej strony fajnie byłoby mieć komplet Mety w jednej grze... Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 17 marca 2009 Opublikowano 17 marca 2009 Butcher... to po premierze europejskiej sprzedajesz GH:M i kupujesz wersję PAL Cytuj
DeadFish 0 Opublikowano 17 marca 2009 Opublikowano 17 marca 2009 DLC działają do różnych wersji. Kiedyś miałem GH3 NTSC i ściągnąłem DLC, potem przerzuciłem się na PAL i wszystko śmiga. Cytuj
MichAelis 5 618 Opublikowano 17 marca 2009 Opublikowano 17 marca 2009 No bo w sumie czemu mialoby byc inaczej. Region free to region free. Cytuj
s1ntex 0 Opublikowano 17 marca 2009 Opublikowano 17 marca 2009 Ale już nie chodzi o RF, przecież DLC to DLC, to samo DLC ściąga Ameryka, to samo DLC ściągamy my, nie ma podziału DLC PAL i DLC NTSC. Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 18 marca 2009 Autor Opublikowano 18 marca 2009 No i o to właśnie pytałem kilka postów temu Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 18 marca 2009 Opublikowano 18 marca 2009 Ale już nie chodzi o RF, przecież DLC to DLC, to samo DLC ściąga Ameryka, to samo DLC ściągamy my, nie ma podziału DLC PAL i DLC NTSC. Tutaj sie zdziwisz - DLC do Army of 2 jest zregionalizowane, kiedy wyszlo bylo tylko dla goldow wiec zalozylem sobie te darmowe konto na USA z live na miesiac by je pobrac - pobralem ale gra jakos go nie widziala (PAL). Po tygodniu pogralem z konta UK i bylo juz ok. Moze jest teraz jest inaczej ale tak bylo - ot taka ciekawostka Cytuj
Darko. 4 Opublikowano 20 marca 2009 Opublikowano 20 marca 2009 (edytowane) Dyers Eve i Unforgiven Nic nie pozostaje, tylko się modlić, aby rzeczywiście było region free. Ja już zamówiłem Edytowane 20 marca 2009 przez Darko. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 20 marca 2009 Opublikowano 20 marca 2009 Poziom trudnosci perkusji to chyba dla frików jest Zakladam ze to expert plus ,bo jezeli to normalny expert to sie boje na zapas juz.To bedzie zaglada dla firmowych stopek cos czuje. Cytuj
wrog 609 Opublikowano 20 marca 2009 Opublikowano 20 marca 2009 Na Xbox Live czeka demo - http://marketplace.xbox.com/games/offers/0...00-000041568853 Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 20 marca 2009 Opublikowano 20 marca 2009 No wlasnie wyczailem :] Miodzio ;> Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 20 marca 2009 Opublikowano 20 marca 2009 Druga godzina ściągania i dopiero niecałe 20 % FUUUUUUUUUU... Jak ktoś się zastanawia, jakie piosenki znajdzie w demie - oto one: Sad But True" i "Seek and Destroy" od Mety, "Stone Cold Crazy" Queen i "No Excuses" Alice in Chains. "Serch aaaaaaand...Seek and destroy !!!" - DAWAĆ MI TO DEMO NA DYSK Cytuj
wrog 609 Opublikowano 20 marca 2009 Opublikowano 20 marca 2009 Ale już nie chodzi o RF, przecież DLC to DLC, to samo DLC ściąga Ameryka, to samo DLC ściągamy my, nie ma podziału DLC PAL i DLC NTSC. Tutaj sie zdziwisz - DLC do Army of 2 jest zregionalizowane, kiedy wyszlo bylo tylko dla goldow wiec zalozylem sobie te darmowe konto na USA z live na miesiac by je pobrac - pobralem ale gra jakos go nie widziala (PAL). Po tygodniu pogralem z konta UK i bylo juz ok. Moze jest teraz jest inaczej ale tak bylo - ot taka ciekawostka Bo Army of Two wyszło w trzech wersjach: Army of Two, EU, Asia. Każda z tych wersji była widoczna jako oddzielna gra i dlatego z DLC miałeś problem. W skrócie - pobrałeś do Army of Two, a nie Army of Two (EU). Z piosenkami na pewno nie będzie problemu. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 20 marca 2009 Opublikowano 20 marca 2009 (edytowane) Coz mi sie sciagnelo w niecale 30 minut Pierwsze wrazenie pozytywne.Jako ze to Metallica to odsunalem na bok szate graficzna ,ktora ponownie odrzuca.Modele postaci sa ladnie wykonane ale nie poruszaja sie zbyt naturalnie.Brakuje tej lekkosci jaka znam z RB.Gra sie jednak dosc przyjemnie.Mysle ze to wogole bedzie chyba najtrudniejsza czesc GH ever.Nutki czasem odnosze wrazenie ze sa zupelnie irracjonalnie ulozone (S&D na perkusje).Nic no teraz czekac na full. Edytowane 20 marca 2009 przez El Loco Chocko Cytuj
rafal_roma 1 Opublikowano 20 marca 2009 Opublikowano 20 marca 2009 (edytowane) Demo tylko dla Goldów? Da ktoś kod 48h x-live? [królestwo za to oddam] Edytowane 20 marca 2009 przez rafal_roma Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 20 marca 2009 Opublikowano 20 marca 2009 Kod 48h nic tu nie pomoże (nie zmienia statusu konta na gold) Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 20 marca 2009 Opublikowano 20 marca 2009 ja już mam dawno. W jakieś 40 min. mi się pobrało. No cóż można powiedzieć. Za(pipi)iście . S&D, SBT świetnie się gra na perce, oprócz pewnego momentu w Seek and Destroy gdzie jest szybko, zielony, niebieski i 3 żółte ze stopką. Trochę dziwne, ale jest ogólnie cool i lepiej niż World Tourze, a też jakby te freestyle'owe dźwięki przed graniem znacznie poprawili. Już nie tak chamsko plastikowe . Gitara standard, choć solówka w Seek and Destroy daje w kość. Można więc powiedzieć, że od strony technicznej Neversoft się spisał dobrze. GRAĆ!!! SYRCZIIIIING!!!! SIK END DYSTROOOJ!!!!!!! Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 20 marca 2009 Opublikowano 20 marca 2009 , zielony, niebieski i 3 żółte ze stopką. Na to samo wlasnie zwrocilem uwage.Nie wiem juz jak mam to zagrac bo to wogole nie jest naturalne ;/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi