Skocz do zawartości

Guitar Hero: Metallica

Featured Replies

Opublikowano

Pod tym względem bardzo dobra jest gitara z GHWT, ma bardzo fajny przycisk back. Ale ogólnie to raczej polecam podnosić. Kiedyś mnie to wybijało z rytmu, teraz nie mam z tym problemu.

• Odpowiedzi 437
  • Wyświetleń 42,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jakby mi działała to bym korzystał. Deadfish, zepsuła Ci się ona chociaż raz? Bo może ja tylko miałem pecha? Ten sam egzemplarz pojechał drugi raz :<

Opublikowano

Działa dobrze. Kiedyś skrzypiała strasznie strumując do dołu, ale WD40 załatwiło sprawę.

Opublikowano

I gdzie żeś się spuścił tym WD40? W którą dziurkę dokładnie zapuściłeś? :wub:

Opublikowano
  • Autor

No jest zajebiście.

Podobają mi się smaczki pokroju Ninja stars, grafik Pusheada, Scary Guy'a, riffy przy wyborach. Muza wiadomo, solo w S&D zrzuciło kapcie, AiC miodzio (aż sobie płytkę odgrzałem w weekend), Stone Cold Crazy wolałbym w wersji Mety, ale trudno...

Sprawdziło się to, czego się obawiałem (qbek - piątka): chociaż grafa jest mniej ziarnista niż na filmach (wiadomo, YT), animacje postaci i mimika to totalny plastik i żenada. Jaymz i Krk to jakieś ciosane kukiełki, jedynie Trujillo daje radę, i tylko dlatego, że faktycznie jest takim powolnym misiem. Larsowi wystarczy, że wstanie z krzesełka i git. Powtórzę po raz 100 - RB jest nie do zajebania w kwestii animacji i wizualizacji songów, dobrze chociaż, że dostaniemy adekwatne sceny i sfx.

Rozkład nutek niezły, na szczęście.

Ogólnie - jak na wstępie :]

Opublikowano
Tam gdzie struna.

No fakt, mi też piszczała. Oglądam tak teraz te filmiki z Youtuba, i się pytam, gdzie kupić ten kontroler struny? (płytkę drukowaną) - na allegro nie ma.

Edytowane przez Fisiu

Opublikowano

Jak Butch napisał, to i ja coś skrobnę...

Nie wiem, jakie problemy ze sobą mają twórcy tej gry, ale ze wzrokiem u nich na pewno coś nie halo. Nie rozumiem, co właściwie kierowało tymi zapijaczonymi faszystami przy dobieraniu projektu nutki prezentującej uderzenie w stopę. Dla mnie to przy większej ilości stopki wygląda, jakby pies nażarł się cementu i go wyrzygał na TiVo. Ja pierdolę...

Ale dalej już z górki...Układ nutek dobry ;) "Seek and Destroy" za pierwszym razem obaliło moją dyktaturę i wy(pipi)a'o mnie za papeci. "Sad But True" to taka piosenka, coby można się dowartościować po otrzymaniu soczystego wpierdolu od co trudniejszych.

AiC na prece to jakaś dzicz, ale fajnie się grało. A utwór Queen przeciętny.

Jeżeli zachowane zostaną proporcje trudność/zajawka w fullu, to będziemy mieć probably the best Guitar Hero game in the world ;)

Opublikowano

Myślicie, że w wersji NTSC-J będą krzaczki na opakowaniu i w grze? :/

Edytowane przez Fisiu

Opublikowano

I tak warto, nie będę czekać do maja.

Opublikowano
W grze na 100% nie, ale instrukcja i okładka to tak.

To już zależy od tego czy gra będzie azjatycka czy japońska. Przykładowo w niektórych grach azjatyckich ntsc-j dostajesz produkt 3xA, co innego tyczy się gier wydanych na japonię (tony hawk jest cały zakrzaczkowany, łącznie z napisami w grze mimo że wersja azjatycka jest 3xA). Choć to też nie jest reguła bo mam kilka gier w wersji azjatyckiej które są opisane po chińsku.

Opublikowano
"Ten film wideo jest już niedostępny z powodu otrzymania roszczenia dotyczącego praw autorskich przez Activison. " ; >
Opublikowano

Wystarczy wpisać Blood and Thunder na youtubie. 6 filmik od góry... Przynajmniej teraz.

Edytowane przez Fisiu

Opublikowano

Przecież ten kawałek jest średni na expercie, gdzie tu są jakieś trudniejsze momenty?

Opublikowano

Stary czego ty się spodziewałeś po najlepszym perkusiscie na świecie? Jakieś ska? ;]

Opublikowano

A to Dave Grohl gra w Mastodonie? Fajnie.

xD

Opublikowano
  • Autor

Jeżeli ktoś dostanie importa GH:M i sprawdzi kompatybilność z DLC Death Magnetic, proszę o info w temacie.