Opublikowano 22 marca 200916 l Pod tym względem bardzo dobra jest gitara z GHWT, ma bardzo fajny przycisk back. Ale ogólnie to raczej polecam podnosić. Kiedyś mnie to wybijało z rytmu, teraz nie mam z tym problemu.
Opublikowano 22 marca 200916 l Jakby mi działała to bym korzystał. Deadfish, zepsuła Ci się ona chociaż raz? Bo może ja tylko miałem pecha? Ten sam egzemplarz pojechał drugi raz :<
Opublikowano 22 marca 200916 l Działa dobrze. Kiedyś skrzypiała strasznie strumując do dołu, ale WD40 załatwiło sprawę.
Opublikowano 22 marca 200916 l I gdzie żeś się spuścił tym WD40? W którą dziurkę dokładnie zapuściłeś?
Opublikowano 23 marca 200916 l Autor No jest zajebiście. Podobają mi się smaczki pokroju Ninja stars, grafik Pusheada, Scary Guy'a, riffy przy wyborach. Muza wiadomo, solo w S&D zrzuciło kapcie, AiC miodzio (aż sobie płytkę odgrzałem w weekend), Stone Cold Crazy wolałbym w wersji Mety, ale trudno... Sprawdziło się to, czego się obawiałem (qbek - piątka): chociaż grafa jest mniej ziarnista niż na filmach (wiadomo, YT), animacje postaci i mimika to totalny plastik i żenada. Jaymz i Krk to jakieś ciosane kukiełki, jedynie Trujillo daje radę, i tylko dlatego, że faktycznie jest takim powolnym misiem. Larsowi wystarczy, że wstanie z krzesełka i git. Powtórzę po raz 100 - RB jest nie do zajebania w kwestii animacji i wizualizacji songów, dobrze chociaż, że dostaniemy adekwatne sceny i sfx. Rozkład nutek niezły, na szczęście. Ogólnie - jak na wstępie :]
Opublikowano 23 marca 200916 l Tam gdzie struna. No fakt, mi też piszczała. Oglądam tak teraz te filmiki z Youtuba, i się pytam, gdzie kupić ten kontroler struny? (płytkę drukowaną) - na allegro nie ma. Edytowane 23 marca 200916 l przez Fisiu
Opublikowano 23 marca 200916 l Jak Butch napisał, to i ja coś skrobnę... Nie wiem, jakie problemy ze sobą mają twórcy tej gry, ale ze wzrokiem u nich na pewno coś nie halo. Nie rozumiem, co właściwie kierowało tymi zapijaczonymi faszystami przy dobieraniu projektu nutki prezentującej uderzenie w stopę. Dla mnie to przy większej ilości stopki wygląda, jakby pies nażarł się cementu i go wyrzygał na TiVo. Ja pierdolę... Ale dalej już z górki...Układ nutek dobry "Seek and Destroy" za pierwszym razem obaliło moją dyktaturę i wy(pipi)a'o mnie za papeci. "Sad But True" to taka piosenka, coby można się dowartościować po otrzymaniu soczystego wpierdolu od co trudniejszych. AiC na prece to jakaś dzicz, ale fajnie się grało. A utwór Queen przeciętny. Jeżeli zachowane zostaną proporcje trudność/zajawka w fullu, to będziemy mieć probably the best Guitar Hero game in the world
Opublikowano 23 marca 200916 l http://www.play-asia.com/paOS-13-71-dw-49-...ar-70-39sx.html Przypuszczenia się sprawdziły. Jest RF!!! Edytowane 23 marca 200916 l przez Darko.
Opublikowano 23 marca 200916 l Myślicie, że w wersji NTSC-J będą krzaczki na opakowaniu i w grze? Edytowane 23 marca 200916 l przez Fisiu
Opublikowano 23 marca 200916 l Za wersje burgerską zabulimy ok. 230 zł. No trudno, krzaków nie będę miał na okładce i książeczce tak za(pipi)istej gry.
Opublikowano 23 marca 200916 l W grze na 100% nie, ale instrukcja i okładka to tak. To już zależy od tego czy gra będzie azjatycka czy japońska. Przykładowo w niektórych grach azjatyckich ntsc-j dostajesz produkt 3xA, co innego tyczy się gier wydanych na japonię (tony hawk jest cały zakrzaczkowany, łącznie z napisami w grze mimo że wersja azjatycka jest 3xA). Choć to też nie jest reguła bo mam kilka gier w wersji azjatyckiej które są opisane po chińsku.
Opublikowano 24 marca 200916 l Blood and Thunder Spodziewałem się, że Mastodon nie będzie lekki na expercie, ale bez przesady.
Opublikowano 25 marca 200916 l "Ten film wideo jest już niedostępny z powodu otrzymania roszczenia dotyczącego praw autorskich przez Activison. " ; >
Opublikowano 25 marca 200916 l Wystarczy wpisać Blood and Thunder na youtubie. 6 filmik od góry... Przynajmniej teraz. Edytowane 25 marca 200916 l przez Fisiu
Opublikowano 25 marca 200916 l Przecież ten kawałek jest średni na expercie, gdzie tu są jakieś trudniejsze momenty?
Opublikowano 25 marca 200916 l Stary czego ty się spodziewałeś po najlepszym perkusiscie na świecie? Jakieś ska? ;]
Opublikowano 25 marca 200916 l Sucho Jakub, sucho. Kurna nosz, że usunęli ten filmik, bo bardzo byłem ciekaw jak to wygląda właśnie na dramzach.
Opublikowano 27 marca 200916 l Autor Jeżeli ktoś dostanie importa GH:M i sprawdzi kompatybilność z DLC Death Magnetic, proszę o info w temacie.