MichAelis 5 618 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Ekspert + nie ma sensu bez drugiej stopy (dla mnie przynajmniej xd), chyba PJ sobie wlaczylem, jakie to po(pipi)ane. Odpadlem po 2% ;[ Gra jest wielka. Ogolnie 10/10. Pomijajac trackliste 7/10. Ta gra to spelnienie marzen. W RB ciagle gralem enter sandman i meta pack, a tu mam metallica pack skladajacy sie z 25 kawałkow . Siedze, nawalam na perkusji i spiewam. Patologia xD EDIT Ma ktos jakies dane o sprzedazy w USA? Tak sobie mysle, ze moze jak sprzeda sie jakos wybitnie to dorzuca jakis DLC? Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Opublikowano 6 kwietnia 2009 a tu mam metallica pack skladajacy sie z 25 kawałkow . Siedze, nawalam na perkusji i spiewam. Patologia xD 28 kawałków . Wszystkie najgrubsze hiciory Mety są. Choć na moje mogliby wypieprzyć jakieś Frantic, Fuele, The Memory Remainsy i wstawić np. The Four Horsemen, Harvester of Sorrow czy też Ride The Lightining. Cytuj
s1ntex 0 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Dziwi brak Blackened, RtL, ..AJFA, ale one są w RB, więc po kłopocie. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Dlatego ich tam wlasnie nie ma.Sprawy licencji itp. Cytuj
DeadFish 0 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Enter Sandman jakoś jest. Pelipe, precz od Fuel! Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Enter Sandman to inna sprawa.Juz wiele razy byla o tym mowa. Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Wg. mnie to idzie tak: - Metallica zezwoliła dać Enter Sandmana do RB1 (ofc za opłatą ), potem wypuściła DLC, które jest na papierku exclusivem dla RB (wtedy jeszcze nie wiedzieli, że wyjdzie coś takiego jak GH:M), potem okazało się, że Metallica nie zezwoliła na import DLC, bo już kroili z Activisionem GH:M, no ale po prostu Blackened, RtL i AJFA nie udało się, że tak to ujmę "odratować". Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Opublikowano 7 kwietnia 2009 aha btw. Battery też jest i tu i tu. Pelipe, precz od Fuel! e tam. Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Dobra, coś pokręciłem, zapomniałem kompletnie o Battery, co obala moje racje . Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 7 kwietnia 2009 Mercyful Fate Medley ma jako bonus koncertowe video Mety z tej wiązanki, z Kingiem Diamondem na wokalu!! :bow: A jak się to gra... 10 minut orgazmu... To samo Dyer's Eve, Master, Creep... ehh... na kolana... :bow: Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Za długoby wymieniać co? xD Mam dokładnie te same odczucia. A co do tych bonus videos to są jakieś ciekawsze, lepsze? Bo z tych startowych co patrzyłem to widziałem np. Creeping Death czy Mastera z koncertu. Jest coś poza koncertówkami? Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Nagrania z sesji motion capture są bardzo ciekawe. Szczególnie Lars kaleczący wstęp do jednej z piosenek ;] Cytuj
Zajcik 64 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Opublikowano 7 kwietnia 2009 nie od dzis wiadomo, ze lars nie umie grac na bebnach ;] niezly zonk Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Tak.A Metallica skonczyła sie na Kill'em All. Cytuj
Zajcik 64 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Polecam obejrzec dvd Some Kind of Monster, lub poczytac na temat "czarnego albumu". Lars mial (ma) ogromne problemy z graniem w time'ie, realizatorzy w studio musieli mu ciac bebny, by ta muza w ogole jakos brzmiala. Zeby nie bylo offtopa - sciagnalem demo i niestety nie da sie grac na padzie. Cytuj
boski_karol 2 Opublikowano 8 kwietnia 2009 Opublikowano 8 kwietnia 2009 Też mam to demko i mogę tylko pośpiewać przez HS... Cytuj
MichAelis 5 618 Opublikowano 8 kwietnia 2009 Opublikowano 8 kwietnia 2009 Polecam obejrzec dvd Some Kind of Monster, lub poczytac na temat "czarnego albumu". Lars mial (ma) ogromne problemy z graniem w time'ie, realizatorzy w studio musieli mu ciac bebny, by ta muza w ogole jakos brzmiala. Zeby nie bylo offtopa - sciagnalem demo i niestety nie da sie grac na padzie. Aha na koncerty tez mu tna bebny xD Tylko chcialem zauwazyc ze oni na motion capture, grali na nieprawidziwych gitarach i perkusja tez byla sztuczna. Tzn tylko z wygladu byla perkusją. Po prostu piosenka leciala w tle, a oni udawali ze graja koncert. Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 8 kwietnia 2009 Opublikowano 8 kwietnia 2009 na koncertach gary są z plejbeku Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 8 kwietnia 2009 Opublikowano 8 kwietnia 2009 96% na Fade to Black ex+ i paleczka mi wypadla.Chyba mnie c...os trafi Cytuj
Reno 4 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Szkoda,że nie ma Low Man's Lyric Cytuj
Świrol 0 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Opublikowano 10 kwietnia 2009 na koncertach gary są z plejbeku Dobre, widać żeś na koncercie Mety nie był. Polecam Rock am Ring, najlepszy festiwal w tej czesci Europy, 150 000 tyś luda plus paru Polaków. Dlatego dziwi mnie że za miejscówke w GH robi Donnington Park, in minus do gry to znowu te fioletowe struny na basie i brak kariery na poziomie RB + beznadzieja z tym touchpadem (gitara). Porażka, ale gra się fajnie, ja chcę to w Rock Bandzie, pronto. Cytuj
w07t3k 0 Opublikowano 12 kwietnia 2009 Opublikowano 12 kwietnia 2009 Touchpad można wyłączyć. Chyba, że mówisz o nutkach robionych pod slider. Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 12 kwietnia 2009 Opublikowano 12 kwietnia 2009 Nie ma nutek robionych pod Slider... Cytuj
DeadFish 0 Opublikowano 12 kwietnia 2009 Opublikowano 12 kwietnia 2009 Są. To są te sznurkowe nutki. Oczywiście można je zagrać też na przyciskach. Cytuj
Świrol 0 Opublikowano 12 kwietnia 2009 Opublikowano 12 kwietnia 2009 No o nich mowie, w takim No Leaf Clover "sznurki" pojawiaja sie doslownie na chwile i juz trzeba wracac na frety. W tym momencie reka doslownie mi sie gubi, probowalem prawa ale z kolei nie trafiam gdzie trzeba. Poroniony pomysl i tyle. Bez tego durnego touchpada na bank gitarka bylaby tańsza. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi