Skocz do zawartości

Guitar Hero: Metallica

Butcher

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 437
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Dobre, widać żeś na koncercie Mety nie był. Polecam Rock am Ring, najlepszy festiwal w tej czesci Europy, 150 000 tyś luda plus paru Polaków. Dlatego dziwi mnie że za miejscówke w GH robi Donnington Park,

Rock am Ring = Donnington czyli po prostu dupny festiwal. I Donnington ma bardziej metalowe korzenie imo, Meta czy Maiden jako gwiazdy to praktycznie standard tej imprezy. Poza tym Niemcy vs. UK... widocznie Neversoft wolało Angoli (i ruskich :) )...

Opublikowano

Fajnie, fajnie. Prowokacja. Widzialem pare koncertow w spodku, stodole, proximie itp. Wystarczylo pojechac raz do Niemiec zeby zobaczyc wiekszosc moich ukochanych kapel. RATM, Deftones, Slipknot, Metallica, Tool, Pearl Jam wymieniac mozna wiele i wszystko w jednym miejscu. A jak komus nie pasowaly kapele to mogl sobie kupic suszonki i pobiegac nago po Nordschleife. Moze za tourne po Polsce w 1939 nikt za Niemcami nie przepada, ale ten festiwal wyjatkowo im sie udal. Jak pojade do Angli to zweryfikuje poglad ale jakos polowa moich znajomych juz tam jest i bardziej wola wybrac sie na wyscig niz na koncert, co mowi samo za siebie.

Zreszta Metallica zawsze mowila ze Rock am Ring to ich ulubiony festiwal, a ze powtarzali to w kazdym miejcu w jakim byli to inna sprawa :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Szukam ekipy do pośmigania sobie :) Preferuję grę na gitarze (expert), bo basa nie ogarniam. Nawet na hardzie się mylę ;/ Mogę też z kimś zrobić acziwa za 20 meczyków online, bo widziałem, że można do gry zapraszać ^^ Ktoś chętny?

gt: saint lager

Mamy na to miesiąc czasu :P

Opublikowano

Czy gitara z bundle z Metallici lub GH:WT rozni sie czyms szczegolnym od takiego Les Paula czy moge pozostac przy starej gitarce i cieszyc sie nowymi odslonami bez inwestowania w nowy sprzet?

Dopiero zaczynam przygode z GH wiec sie wole upewnic.

Opublikowano

W tych nowych gitarkach masz Slider, którego na Les Paul nie ma. Slider to te dotykowe przyciski, które przydają się do takich nutek połączonych sznurkiem. Tylko przy nich możesz tego używać. Trochę szkoda, bo fajnie by się grało solóweczki na tym ^^

Opublikowano
na koncertach gary są z plejbeku

Dobre, widać żeś na koncercie Mety nie był. Polecam Rock am Ring, najlepszy festiwal w tej czesci Europy.

To chyba nie słyszałeś nigdy o czymś takim jak Hellfest albo Roadburn.

Opublikowano

"Czymś takim" słyszałem - troche nie moje klimaty.

Moja gitarka z GHWT zaczyna szwankować, struna się zapada przy lekkim naciśnięciu. Ot efekt przejścia z hard na expert :)

Opublikowano

przyznam, że nie chce mi się przekopywać całego tematu , co by znaleźć (lub nie) odpowiedź na moje pytanie.

zastanawiam się poważnie nad zakupem tej gry, a nie mam kompletnie doświadczenia w grach muzycznych spod znaku GH czy RB.

poradźcie zielonemu, jakie instrumenty do tego spasują : ]

Opublikowano (edytowane)

wlasnie. jak moze byc preferowana perka od RB do GH??? preferowana jest ta od GH tym bardziej ze ma 5 talerzy.

Edit: no chyba 3 bebny i dwa talerze xD nie znam sie na perkusjach xD

Edytowane przez Norbi13
Opublikowano

w sensie 3 bębny i 2 talerze ?

a co do tego która jest preferowana, to skoro można ich używać wymiennie, to założyłem, że lepszym wyborem będzie perka do RB, bo widziałem, że ma dwie stopki, ot co.