Skocz do zawartości

Guitar Hero: Metallica

Featured Replies

Opublikowano

Battery 30

You scored 1,000,000 on the song Battery as a band

Acquired 6/25/2009

Jeeee bejbe! \m/ W sumie to to proste jest. Mogę komuś pomóc, grając na basie. W 3 osoby mieliśmy 1,3mln ^^

• Odpowiedzi 437
  • Wyświetleń 42,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Całym bandem tylko. Jak będzie b. dobry perkusista na zwykłym expercie to pewniak, że milion wskoczy. Tylko trzeba grać jako band, a nie jako egoista i odpalać star powera razem.

Edytowane przez Bojan_Zaw

Opublikowano

Tak, wcześniej grałem w 3 osoby i mieliśmy 1.3, ale acziw nie wszedł :F Musi być band. Zrobiłem to wczoraj koło północy.

Opublikowano

no i kariera na expercie poszla i wszedl aczik za 75pkt. :) co prawda na basie ale i tak mam satysfakcje ^_^

Opublikowano

Kariera na expercie w tej grze to żadne wyzwanie :D Przecież tam wystarczy zagrać 40% utworów i potem tę ostatnią piosenkę :E (sam tak zrobiłem na gitarce to wiem :D)

Edytowane przez qb3k

Opublikowano

Takiś cwany to zagraj wszystkie ^^ Powodzenia przy War Ensemble c'nie... Na gitarze ofc.

Edytowane przez Bojan_Zaw

Opublikowano

Ogarniam perkę praktycznie od nowa ;) Nie wiem, jutro może, chociaż w Metallikę mi się nie chce grać, bo znam tam z 10 piosenek (chcesz grać ciągle "The Unforgiven"? :D), a reszta to napie.rdalanie a'la Slayer, którego: a)nie lubię słuchać, b)nie lubię grać, c)nie umiem grać.

Opublikowano

to wada tych gitar z WT i metallici. tez tak mam i nie tylko my xD podobno czyms sie to smaruje ale nie wiem.

Opublikowano

Było już parę razy to poruszane. WD40 załatwi sprawę.

Opublikowano

Tylko 1 uwaga: wd40 na patyczek (np. taki do uszu), i tylko po tych bokach struny, leciutko. Nie bezpośrednio do struny bo możesz zesrać gitarę.

Opublikowano

Ja normalnie prysnąłem do środka i działa cały czas jak nowa, więc nie ma co się bawić w jakieś patyczki.

Opublikowano

mozna jakos podlaczyc mikrofon od lipsa zeby dzialal z metallica, rock bandem lub innymi grami?

aha i od czego zalezy jak szybko bedzie spadac star power po odpaleniu?

Opublikowano

Nie można.

Od prędkości nutek, w sensie fretboardu, tempa.

Opublikowano

(pipi)sz głupoty.

Mikrofony od Lips działają z GH:M i chyba GH:WT. Z Rock Bandem obecnie nie współpracują.

Opublikowano

Z GH: WT niestety nie działają, tylko z Metallicą.

Opublikowano

w tym studiu nagraniowym, mozna jakos spiew nagrywac? JA probowalem i nic nie wychoidzlo, nie mialem wogole opcij nagrywania tylko bylo mnie slycha i tyle, A kolega na gitarze gral i wszystko sie z tego nagralo