Opublikowano 9 lipca 200915 l ehhh : / ciekawe czemu, tak by mozna bylo jakos fajna piosenke stworzyc : d
Opublikowano 9 lipca 200915 l Za duże prawdopodobieństwo nagrywania coverów, na które Activision nie ma licencji
Opublikowano 9 lipca 200915 l a wiecie moze czy jak sie spiewa do prawdziwego mikrofonu, a nie headseta, to tez jest takie lekkie opoznienie? Cos mowie i chwile pozniej slysze to w tv, troche to irytuje : / i Wogole ciezko w tonacje na tym headsecie wejsc mimo, ze wszyscy mowia ze spiewam jak trzeba
Opublikowano 9 lipca 200915 l Mikrofon znacznie zwiększa przyjemność z gry. Ja np. z Easy na headsecie przeszedłem na majku na Medium :E
Opublikowano 9 lipca 200915 l Tonacja... Sam Hetfield nie umiałby chyba idealnie na Expercie zaśpiewać. Trochę do dupy to jest :C
Opublikowano 9 lipca 200915 l No właśnie śpiewając w normalnej tonacji mi mało łapie, przeważnie failuję Dopiero piszcząc jak ci.pka wchodzi jak trzeba.
Opublikowano 9 lipca 200915 l No, najlepiej wypadają laski podczas śpiewania, bez kitu. Im to wszystko złapie ;(
Opublikowano 9 lipca 200915 l u mnie odwrotnie, zeby wchodzilo wsyzstko musze spiewac tkaim basem : D jak wysoko to malo co wchodzi ; p ale czasem fjanie jest powrzeszczec : >
Opublikowano 10 lipca 200915 l No i mam takie pytanie, czy do GH mozna jakos konwertowac obojetnie jakie sie chce tracki, bo chyba Dimmu nie jest standardowo?
Opublikowano 10 lipca 200915 l Nie można, tylko możesz sobie nagrać covera bez wokalu to raz, a dwa, że nie widzisz, że w tytule jest GH2 (nawet nie wiem czy to GH2, ale nie upieram się, bo nie grałem) a nie Metallica ; O? Edytowane 10 lipca 200915 l przez marcin0903
Opublikowano 10 lipca 200915 l mam pytanie. czy dodatkowe piosenki do pobrania z marketplace z guitar hero world tour działają w guitar hero metallica? oby tak ^_^ Edytowane 10 lipca 200915 l przez pele15
Opublikowano 11 lipca 200915 l PWND! Nie, nie działają. Działa tylko Death Magnetic (ta płyta "współpracuje" z GH3, GH:WT i Metallica)
Opublikowano 11 lipca 200915 l Nie można, tylko możesz sobie nagrać covera bez wokalu to raz, a dwa, że nie widzisz, że w tytule jest GH2 (nawet nie wiem czy to GH2, ale nie upieram się, bo nie grałem) a nie Metallica ; O? Zapytalem w pierwszym lepszym temacie o GH, nie chcialo mim sie szukac. WIec nie ma sensu tego kupowac, zeby grac te smetne kawalki z oficjalnych tracklist.
Opublikowano 11 lipca 200915 l Śmieszne kawałki :o? Nie czaję, chodzi Ci o Metallicę? Bo jeśli tak to muszę się z Tobą nie zgodzić ;P, a jeśli o World Tour to w pełni się zgadzam. Co do tych kawałków, to po co mieli by wydawać DLC skoro każdą piosenkę mógłbyś mieć za free no i jeszcze kwestia licencji, to nie jest takie proste jak się wydaje.
Opublikowano 11 lipca 200915 l Była mowa o GH2, więc chodzi mu zapewne o GH2 :> Jakby mówił o Metallice to by herezje głosił jakieś :F
Opublikowano 11 lipca 200915 l Ogólnie uwazam, ze idiotyczne jest pakowanie jakichkolwiek kawalkow. Powinni sprzedawac gitare i plytke + 20 darmowych utworow do sciagniecia z netu z szerokiej gamy roznorakich gatunkowo trackow. Nie mam osobiscie ochoty grac Metaliki, ktora jest slaba a muzyka, ktora mnie interesuje wogole nie jest brana pod uwage, no chyba ze z tego co wiem jest jeden kawalek Slayera.
Opublikowano 11 lipca 200915 l To se kup Xplorera i se ściągnij na PC jakieś GH 3 albo Frets on Fire i tam sobie graj swój Black Metal z lasu.
Opublikowano 11 lipca 200915 l Da się grać na gitarze i śpiewać jednocześnie? Bez kombinowania jako zespół Codzi mi żeby mieć mic podłączony do gitary.
Opublikowano 11 lipca 200915 l Co za bulwersacja lol. No, ale wszystko sie wyjasnilo, nie kupie GH, nie dla mnie zabawka.
Opublikowano 11 lipca 200915 l Da się grać na gitarze i śpiewać jednocześnie? Bez kombinowania jako zespół Codzi mi żeby mieć mic podłączony do gitary. Gitary nie podłączysz, wszystko jest robione przez pada jeśli chodzi o wokal.
Opublikowano 11 lipca 200915 l Albo podłączasz headset do pada, pad do kieszeni, podlaczasz gitare jako drugi player i dziala
Opublikowano 14 lipca 200915 l jak powinno sie siedziec dokladnie do gry na perkusji. Mnie teraz po 2h graniu wszystko nawala : / najbardziej kregoslup i stopa