marcin0903 1 Opublikowano 14 lipca 2009 Opublikowano 14 lipca 2009 Hm, ja siedzę na krześle w miarę prosto, ale nie opieram się i wszystko staram się luźno robić, co ciekawe zamiast prawej nogi, którą mam na bassie, czasem nawala mnie lewa Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 14 lipca 2009 Opublikowano 14 lipca 2009 a jak wysko ustawiasz garnki i w jakiej odleglosci mniej wiecej od nich jestes? Cytuj
celek 0 Opublikowano 14 lipca 2009 Opublikowano 14 lipca 2009 Gary od RB dzialaja z GH.Metallica? Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 14 lipca 2009 Opublikowano 14 lipca 2009 tak, na xie kazda perksuja dziala z kazda gra : p Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 15 lipca 2009 Opublikowano 15 lipca 2009 Nie wiem, z pół metra, a wysokość to sam nie wiem, nie umiem Ci powiedzieć, bo już zapomniałem jak ION ma się do tych innych perkusji. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 15 lipca 2009 Opublikowano 15 lipca 2009 Generalnie wysokosc perki ustawia sie tak bys kolanem nie uderzal o pady.Odleglosc z kolei bys nie byl za bardzo wyciagniety a rece chodzily lozno.Sam musisz sprawdzic.Ja lubialem perke miec dosc nisko i do tego raczej dalej niz blizej. Cytuj
rafal_roma 1 Opublikowano 15 lipca 2009 Opublikowano 15 lipca 2009 (edytowane) @do celka i wszystkich innych. KOMPATYBILNOŚĆ AKCESORIÓW MUZYCZNYCH: Gitara xplorer - GH2, GH3, GH:A, GH:WT, GH:M, GH:SH, RB1, RB2, song packi RB, Rock Revolution (wszystkie gry) Gitara Les Paul - GH2, GH3, GH:A, GH:WT, GH:M, GH:SH, RB1, RB2, song packi RB, Rock Revolution (wszystkie gry) Gitara z World Toura - GH2, GH3, GH:A, GH:WT, GH:M, GH:SH, RB1, RB2, song packi RB, Rock Revolution (wszystkie gry), tylko w GH:WT, GH:M i GH:SH działa "slider" Gitara Fender Stratocaster z RB1 - GH:A, GH:WT, GH:M, GH:SH, RB1, RB2 song packi RB Gitara Fender Stratocaster z RB2 - GH:A, GH:WT, GH:M, GH:SH, RB1, RB2 song packi RB ============================================================================= Perkusja z RB1 - GH:WT, GH:M, GH:SH, RB1, RB2, song packi RB, Rock Revolution (wszystkie gry z perkusją) Perkusja z RB2 - GH:WT, GH:M, GH:SH, RB1, RB2, song packi RB, Rock Revolution (wszystkie gry z perkusją) Perkusja z GH:WT - GH:WT, GH:M, GH:SH, RB1, RB2, song packi RB, Rock Revolution (wszystkie gry z perkusją) Perkusja z Rock Revolution - nie no, serio chcesz kupić ten syf? ION Drum Rocker - GH:WT, GH:M, GH:SH, RB1, RB2, song packi RB, Rock Revolution (wszystkie gry z perkusją) ============================================================================= Mikrofon z GH:WT - GH:WT, GH:M, GH:SH, RB1, RB2, song packi RB (wszystkie gry z wokalem) Mikrofon z RB1, RB2 - GH:WT, GH:M, GH:SH, RB1, RB2, song packi RB (wszystkie gry z wokalem) Mikrofon Logitech Vantage - GH:WT, GH:M, GH:SH, RB1, RB2, song packi RB (wszystkie gry z wokalem) Mikrofony z Lips - GH:M, oraz ma wyjść patch, który umożliwi współpracę z RB2 Headset - GH:WT, GH:M, GH:SH, RB1 - co do RB1 pewien nie jestem (możliwe, że z Song Packami także) ============================================================================= Te dane dotyczą Xboxa360. Jak jeszcze ktoś zada głupie pytanie to pójdę i zabije mu psa. Edytowane 15 lipca 2009 przez rafal_roma Cytuj
skypawel 2 Opublikowano 15 lipca 2009 Opublikowano 15 lipca 2009 Jako ze 80% postow w tematach gier muzycznych to pytania o kompatybilnosc wnosze wniosek formalny o wstawienie tej listy w opisy tematu wszystkich GH, RB, RR i innych muzycznych na forum A poniewaz i tak znajdzie sie debil ktory tego nie przeczyta i zada pytanie proponuje konczyc kazda wypowiedz w tych tematach podajac cala liste o tak: KOMPATYBILNOŚĆ AKCESORIÓW MUZYCZNYCH: Gitara xplorer - GH2, GH3, GH:A, GH:WT, GH:M, GH:SH, RB1, RB2, song packi RB, Rock Revolution (wszystkie gry) Gitara Les Paul - GH2, GH3, GH:A, GH:WT, GH:M, GH:SH, RB1, RB2, song packi RB, Rock Revolution (wszystkie gry) Gitara z World Toura - GH2, GH3, GH:A, GH:WT, GH:M, GH:SH, RB1, RB2, song packi RB, Rock Revolution (wszystkie gry), tylko w GH:WT, GH:M i GH:SH działa "slider" Gitara Fender Stratocaster z RB1 - GH:A, GH:WT, GH:M, GH:SH, RB1, RB2 song packi RB Gitara Fender Stratocaster z RB2 - GH:A, GH:WT, GH:M, GH:SH, RB1, RB2 song packi RB ============================================================================= Perkusja z RB1 - GH:WT, GH:M, GH:SH, RB1, RB2, song packi RB, Rock Revolution (wszystkie gry z perkusją) Perkusja z RB2 - GH:WT, GH:M, GH:SH, RB1, RB2, song packi RB, Rock Revolution (wszystkie gry z perkusją) Perkusja z GH:WT - GH:WT, GH:M, GH:SH, RB1, RB2, song packi RB, Rock Revolution (wszystkie gry z perkusją) Perkusja z Rock Revolution - nie no, serio chcesz kupić ten syf? ION Drum Rocker - GH:WT, GH:M, GH:SH, RB1, RB2, song packi RB, Rock Revolution (wszystkie gry z perkusją) ============================================================================= Mikrofon z GH:WT - GH:WT, GH:M, GH:SH, RB1, RB2, song packi RB (wszystkie gry z wokalem) Mikrofon z RB1, RB2 - GH:WT, GH:M, GH:SH, RB1, RB2, song packi RB (wszystkie gry z wokalem) Mikrofon Logitech Vantage - GH:WT, GH:M, GH:SH, RB1, RB2, song packi RB (wszystkie gry z wokalem) Mikrofony z Lips - GH:M, oraz ma wyjść patch, który umożliwi współpracę z RB2 Headset - GH:WT, GH:M, GH:SH, RB1 - co do RB1 pewien nie jestem (możliwe, że z Song Packami także) ============================================================================= Te dane dotyczą Xboxa360. Cytuj
Smiti 313 Opublikowano 15 lipca 2009 Opublikowano 15 lipca 2009 Headset - GH:WT, GH:M, GH:SH, RB1 - co do RB1 pewien nie jestem (możliwe, że z Song Packami także) RB1 działa z headsetem. Cytuj
dx36 2 Opublikowano 30 lipca 2009 Opublikowano 30 lipca 2009 W bundle z gitarą są 2 faceplate`y czy tylko faceplate Metallica ? Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 30 lipca 2009 Opublikowano 30 lipca 2009 wydaje mi sie ze jeden, nigdy nie widzialem zeby bylo cos napisane o dwoch Cytuj
Halo3MaNiAcK 7 Opublikowano 31 lipca 2009 Opublikowano 31 lipca 2009 Są dwa faceplaty, ten z GH:WT i ten od Metalliki Wiem bo mam ten zestaw z metallicą Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 31 lipca 2009 Opublikowano 31 lipca 2009 ja mialem dwa ale kupywalem uzywane wiec nie wiem skąd byl ten od WT Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi