molly 311 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 No. Więc ja miałem okazje przejechać się kilkukrotnie Audi S8 i się zakochałem. Nie dość, ze bardzo cenię tą (tę?) markę, to... no model wywarł na mnie niesamowite wrażenie. Ew. Range Rover, ze względu na swoją wyjątkową fajność i luksus w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Jakiś nowy Mercedes od AMG. Czysta klasa i piękno, S8 czy A8 też bym nie gardził. Cytuj Odnośnik do komentarza
QBH 246 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 jakbym byl boagty to kupil bym sobie 7 modeli Mercedesa SL w 7 roznych kolorach. na kazdy dzien tygodnia inny. a powaznie: - do sportowej jazdy: SL 65 AMG, SLR-McLaren, F430, Lambo Reventon (zakladajac, ze ktos by mi odsprzedal) - luxus: S 65 AMG, S8, rolls-royce drophead - zakupy: moglby byc jak Range Rover - teren: Hummer I Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzehoo Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Od S8 wolałbym S5, koniecznie w białym kolorze, oszałamiająco wygląda i nieźle brzmi. Miałem okazję przejechać się A5 3.0 TDI, maszyna ma niesamowite odejście, aż strach pomyśleć, co się dzieje w S5. Z supersamochodów liczy się tylko Pagani Zonda. Genialny i unikalny wygląd (również wnętrza), serce od AMG oraz fakt, że model ten jest niezwykle ekskluzywny i rzadko spotykany, czynią Zondę samochodem idealnym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Super samochody? IMO tylko Ferrari Enzo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lain 107 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 audi a6 , 2,5 tdi. stoi taka jedna na mieście i jak wracam z pracy codziennie przechodzę koło niej :się wzruszyła: cudo! cudo! iii bmw m3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Totamten 123 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Z super-samochodów, to Lamborghini Murciélago Roadster, bo to moja miłość od pierwszego wejrzenia. Gdybym miał wystarczającą ilość sosu i mieszkał w Italii, to brał bym go od razu. Z tych mniej super, ale i tak koszmarnie drogich: Aston DB9 - za moc i linię. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Ferrari, mercedesow i bmw nie lubie to tez zadnego nie chcialbym miec. Jesli chodzi o wyglad to Aston DB9, na szwajcarskie krete sciezki Gallardo, dla hobby cala flota Audi, a dla super osiagow Koeniggseg i Bugatti. Do Reventona bym nie wsiadl bo bym sie rozmarzyl nad designem kokpitu i zginal. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Jeżeli supersamochód to Ferrari Enzo, jeżeli jakiś taki "przyziemny" dla bogaczy to jakaś Alfa, najprawdopodobniej Brera (http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3147646 A coś co kupie dla lansu jak już mnie będzie stać na to, to... Kolejna Alfa, być może Spider (tą old timerową - najchętniej TAKĄ, ale za mniejszą kaske, bo nie licze narazie na posade w sejmie ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Mazda RX-8, ew. jakis muscle car, ale to marzenia do spelnienia raczej bezproblemowo kiedystam Cytuj Odnośnik do komentarza
shinian 627 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Ja marze o replice klasyka Bugatti t57s z drobnymi zmianami typu: docieplony, rozsądny silnik i przyzwoity system muzyczny. To jest nadwozie które zachwyca od lat 8) Cytuj Odnośnik do komentarza
FLooK 1 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 (edytowane) Czemu tak mało japońców? Mój ideał, tylko że w żółtym kolorze: http://otomoto.pl/honda-nsx-targa-v6-nev-C2637636.html Edytowane 5 Czerwca 2008 przez FLooK Cytuj Odnośnik do komentarza
ojejcu 86 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Syrena 105 lux. Serio, najlepiej oryginał. No chyba, że z innym silnikiem (wiadomo jaki był w oryginale, i nawet nie chodzi o pojemność) i paroma pierdołami do podwozia (np. inne hamulce). No generalnie buda ze skiety. Wiadomo, brak tego zapachu i odgłosu, ale oryginalne skarpety były zbyt wymagające jeśli chodzi o naprawy, a na prowizorkach nie mam zamiaru jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza
NDL 0 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 (edytowane) Dobrze zrobiony Ford Focus. A do 30tki lanserska BMW z ganxta rapem na full i wulgarną laseczką na wiadomym miejscu żeby ludzie sie wkur.wiali "a to bogaty frajer lamus" Edytowane 8 Czerwca 2008 przez NDL Cytuj Odnośnik do komentarza
mord00k 0 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Escalade ;]] Enzo Ford Mustang (starszy rocznik) Lancer Evo Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 043 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Jakiś muscle car (kilka modeli Dodge'a, Chevroleta) Cytuj Odnośnik do komentarza
Cerb 7 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Na pewno amerykanski, na pewno z silnikiem V8 i tak z 6 literkow pojemnosci - to jest samochod jakim chcialbym jezdzic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Alec 2 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 (edytowane) Lambo Countach (Diablo wymieka) czarne/czerowne Ferrari F40 i tak z bardziej mozliwych w przyszlosci: "VW Golf MK2 G60 16V Limited" (wiem powiecie dresiarska fura <_< , ale ja cenie sportowe Goferki 8) ) niby przyziemne ale bedzie chyba trudniej niz z lambo i z ferrarka dlaczego ? bo tego golfa bylo tylko 71 sztuk a dzisiaj ceny dochodza do 20tys. Eurosow... no moze kiedys sobie pozwole no stara 911 tez bym nie pogardzil Edytowane 18 Czerwca 2008 przez Alec Cytuj Odnośnik do komentarza
Tori 12 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Ja raczej marzenia mam takie w miarę osiągalne, bardzo mi się podoba nowy fiat bravo. Wcześniej podobała mi się audika a3, małe sportowe auto z zaje.bistym przodem- auto ma charakter. Ale od kiedy bravo zaczęło jeździć po naszych drogach odkochałem się od audiki i chcę bravo Cytuj Odnośnik do komentarza
Renegat 0 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 FIAT!!!1 To nie są samochody. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tori 12 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Plus jest taki, że za 3-4 lata ten samochód będzie 50-60% tańszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
FLooK 1 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Z wyjątkiem Coupe. Wyku.rwisty dźwięk silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 516 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 jakikolwiek ford mustang, nowe audi a4 albo q7 albo jakis lansiarski jaguar w ktorym czulbym sie jak milioner Cytuj Odnośnik do komentarza
Iron 18 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Jedyny samochód jaki mnie interesuje to Honda S2000 i kupie go nie ważne czy będę bogaty czy nie ... Cytuj Odnośnik do komentarza
ghost. 60 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Peugeot 407, no ubustwiam ten samochód i nie ma szansy, zebym nie wodził za nim wzrokiem widzac go dzies na drodze... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi