Mathiu 180 Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Bankowo japończyk jakiś. Nie mam jakiegoś marzenia konkretnego. NSXem bym się pobujał może. Może RX-8. No i muscle carem też bym się karnął. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Może RX-8. No i muscle carem też bym się karnął. w niemczech kosztuja w granicach 10k euro, sam planuje sobie w ciagu 3-4 lat zakupic albo wlasnie RX-8 (do jezdzenia normalnie), albo muscle cara (ale to bardziej weekendowe auto). Cytuj Odnośnik do komentarza
Mathiu 180 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Może RX-8. No i muscle carem też bym się karnął. w niemczech kosztuja w granicach 10k euro, sam planuje sobie w ciagu 3-4 lat zakupic albo wlasnie RX-8 (do jezdzenia normalnie), albo muscle cara (ale to bardziej weekendowe auto). No, zależy jak się u mnie sytuacja pieniężna rozwinie. Na razie nie odkładam każdej złotówki na jedno z tych aut. Poza tym później "wypadnie" rodzina i trzeba będzie mieć coś większego, praktyczniejszego. Ale jak mnie będzie stać na 2 samochody, to czemu nie Cytuj Odnośnik do komentarza
wilku00034 11 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 moim samochodem marzeń jest mercedes McLaren SLR. Pewnie zabiłbym się nim wracając z "salonu", ale to by była piękna śmierć Z limuzyn przemawia do mnie mercedes S600. Audi jakoś mnie nie pociąga, mam chyba uraz do tej marki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 516 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5203613 mistrz ino ze 2.0 i na dieslu no i jest moj samochod marzen (tych marzen w miare realnych) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Teraz to chyba lepiej [jak jest] 2.0 ale benzynowe Cytuj Odnośnik do komentarza
QBH 246 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 no jest w Poznaniu jak w jednym z salonow zrobili cene bodajze 99 tys. za sztuke (2.0) to schodzily jak cieple bulki niestety, jaguary to straszne gow,na ; ( Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 niestety, jaguary to straszne gow,na ; ( otoz to Cytuj Odnośnik do komentarza
Lain 107 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 widziałam wczoraj genialne auto. zakochałam się od pierwszego wejrzenia http://www.allegro.pl/item381584477_peugeo..._km_okazja.html <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
QBH 246 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 wczoraj widzialas go dopiero pierwszy raz?? : ) przeprowadz sie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gawlick 7 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Ktoś kiedys powiedział ze to samochód dla ludzi którzy żrą cebulę Cytuj Odnośnik do komentarza
Lain 107 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 wczoraj widzialas go dopiero pierwszy raz?? : ) przeprowadz sie ej. serio, u nas generalnie mało kto peżocikiem jeździ. widać natomiast przewagę audic, TT-tki, a6, a8, a4, a3. pełno tego. ;0 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzehoo Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 407 fajne, tylko ten nos... Łatwo rozwalić przy stromym podjeździe. Cytuj Odnośnik do komentarza
rinzen 966 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 (edytowane) najnowszy Shelby GT-500 z '07 (czarny ze srebrnymi pasami) albo Shelby GT-500 Eleanor z '67 (czarny bądź srebrny). Auto rodzinne już mam więc czas pomyśleć o "podreperowaniu męskości" Edytowane 22 Czerwca 2008 przez greah Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Nie ma fajnych francuskich aut. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzehoo Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Są. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cerb 7 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Są. Wpis. Bardzo podobaja mi sie Meganki ktorymi lata policja po trasie Płońsk- Nidzica, jak ci taki siadzie na ogonie to nie odpusci a ma czym przycisnac. Czarny lakier i piekne alu fele chyba dziewietnastki, w kazdym badz razie nie sa to seryjne wozki. O wlasnie cos takiego tyle ze czarne http://www.roadlook.pl/bezpieczenstwo/rena...ch-piratow.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 (edytowane) I tak sie psuja i nie sa fajne. Nawet sportowego auta nie potrafia zrobic Gdzie konkurencja dla M3, TT, NSX, EVO o innych super autach nie wspominajac ? Clio V6 sie nie liczy. Niby francuzi cos tam sobie dlubia, niby designem fur szokuja, ta jak ch.uj - konczy sie na kupowaniu 'pezotow' na zakupy, lagun do firm i citroenow do nie wiadomo czego. A i tak sa na koncu tabeli razem z Fi(a)utem. Liderem sa Niemcy i Japonia, ba nawet ameryka z tym swoim sch ujalym fordem ktory potrafi dla europy zrobic dobre mondeo i jeszcze lepszego focusa. Edytowane 22 Czerwca 2008 przez Yacek Cytuj Odnośnik do komentarza
Alec 2 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Renault 5 GTTurbo i Peugeot 205 1.9 GTI (albo Mi16 ) wg. mnie fajne zabojadki (stara Renia 5 byla zwana "żabką" ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzehoo Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 I tak sie psuja i nie sa fajne. Nawet sportowego auta nie potrafia zrobic Gdzie konkurencja dla M3, TT, NSX, EVO o innych super autach nie wspominajac ? Clio V6 sie nie liczy. Niby francuzi cos tam sobie dlubia, niby designem fur szokuja, ta jak ch.uj - konczy sie na kupowaniu 'pezotow' na zakupy, lagun do firm i citroenow do nie wiadomo czego. A i tak sa na koncu tabeli razem z Fi(a)utem. Liderem sa Niemcy i Japonia, ba nawet ameryka z tym swoim sch ujalym fordem ktory potrafi dla europy zrobic dobre mondeo i jeszcze lepszego focusa. Typowo sportowych aut francuskich faktycznie nie ma (zobaczymy co pokaże nowa Laguna), ale hot-hatche konkurencję mają zajebistą - Megane F1 Team R26. Sęk w tym, że Francuzi robią niezłe samochody do jazdy na co dzień, bo w większości przypadków ogromna awaryjność to mit. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 http://www.mvagusta.net/forum/attachment.p...13743&stc=1 Najpiękniejszy duet, powinni to sprzedawać jako zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 I tak sie psuja i nie sa fajne. Nawet sportowego auta nie potrafia zrobic Gdzie konkurencja dla M3, TT, NSX, EVO o innych super autach nie wspominajac ? Clio V6 sie nie liczy. Niby francuzi cos tam sobie dlubia, niby designem fur szokuja, ta jak ch.uj - konczy sie na kupowaniu 'pezotow' na zakupy, lagun do firm i citroenow do nie wiadomo czego. A i tak sa na koncu tabeli razem z Fi(a)utem. Liderem sa Niemcy i Japonia, ba nawet ameryka z tym swoim sch ujalym fordem ktory potrafi dla europy zrobic dobre mondeo i jeszcze lepszego focusa. Typowo sportowych aut francuskich faktycznie nie ma (zobaczymy co pokaże nowa Laguna), ale hot-hatche konkurencję mają zajebistą - Megane F1 Team R26. Sęk w tym, że Francuzi robią niezłe samochody do jazdy na co dzień, bo w większości przypadków ogromna awaryjność to mit. Awaryjnosc to sprawa wzgledna, sa serwisy, ktore powiedza Ci, ze co chwile ktos wraca nowym francuzem z salonu na wymiany, sa tacy co beda chwalic. W nowa Lagune nie wierze tak samo jak w nowego Passata cc. Zwykly sedan nie stanie sie fajnym wozkiem bo wlozymy do niego 3.2 V6. Tak jak w Audi 3.0 TDI w A4 urywa czapke i taki tandem ryje beret to i tak zabawa zaczyna sie w S4/RS4. A6 4.2 quattro ? Tak, fajne limo dla prezesa. Ale to RS6 ze swoja elektrownia jadrowa V10 to cud techniki a nie zwykly sedanior z wiekszym silniczkiem. Co do hatchbakow to fakt, konkurencja jest duza i wiekszosc z tych autek to cudenka (np Astra III OPC) ale procz tego to francuzi leza i kwicza w calym spektrum usportowionych autek. No ale skoro caly paryz podnieca sie Dacia Logan (/me rzyga) a szczytem lansu to pezot 306 cc.... Gorzej byc nie moze. A nie chwile, Tori marzy o fiacie. Zapomnialem. Mowie o nowszych autach bo stare, pordzewiale gti to w wiekszosci wypadkow byly fajne, duza moc unoszaca tylko karoserie zawsze dawala i daje radochy. Mimo wszystko fiaty, francuzy i fordy nie sa fajne. Mondeo i Focus to nie ford tylko dzielo konstruktorow ktorych rodzice pochodzili z europy Amerykanin nie wymyslil jeszcze madrego auta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzehoo Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 No w sumie całkiem mądrze piszesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 "Sprawdz, czy twoje auto jest dobre czy francuskie" - Jeremy Claxman. Cytuj Odnośnik do komentarza
svonston 0 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 (edytowane) Odkad pamietam - Toyota Supra: Od niedawna tez Alfa Romeo Brera: --- Co do francuzow, to zdania sa podzielone, ale ja jestem ich fanem. Rajcuja mnie te po(pipi)ane kszalty Renault - Megane drugiej generacji, Avantime, Vel Satis. Moim zdaniem sliczne auta. Peugeot - 406 coupe, 407, 607. Citroen - C4 wersja 3drzwiowa, C6. Mniam. --- O! Nastepca 607: Sympatyczny IMO. Edytowane 23 Czerwca 2008 przez svonston Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi