Skocz do zawartości

Samochód marzeń

Featured Replies

• Odpowiedzi 571
  • Wyświetleń 133,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• HELENA MAM ZAWAŁ

• Nsx w jakiejś fajnej specyfikacji      Ew coś od oficjalnego tunera   

• Zgadza sie ale jak zalozmy wita nas na parkingu viper to napewno nie przed stodola 10km pod ostroleka tylko od razu zakladamy ze wiaze sie tez z nim cala otoczka zwiazana z tankowanie , ulicach adekwa

Opublikowano

Audi A8 z 2k8. Cudo motoryzacji - moc i piekno.

Opublikowano
Widać, że wzorowali sie na Lamborghini Murcielago.

Jak już wzorować się to na najlepszych. Ja tam się ciesze, że Polska w końcu ruszy z tym tematem(nie liczę Leoparda).Będzie to pierwszy tego typu wozik w naszym kraju więc braku oryginalności można mu wybaczyć, no i cena koło 350 tys. nie jest jakaś z kosmosu(dla Polaka oczywiście tak :D ).Swoją drogą ciekawe jak go nazwą? Polonez 2 ;)

Opublikowano

08_lamborghini_reventon_340.jpgzdjecia_auta_przod_3.jpeg

Reventon i "Polskie Lambo". jak ch,uj.

Opublikowano
A do jazdy tylko z kobietą FORD MUSTANG SHELBY GT 500 i styka
Ale który rocznik, bo GT-500 to seria Shelby istniejąca już ponad cztery dekady
Opublikowano

Oby projekt upadl.

Opublikowano
A do jazdy tylko z kobietą FORD MUSTANG SHELBY GT 500 i styka
Ale który rocznik, bo GT-500 to seria Shelby istniejąca już ponad cztery dekady

Oczywiście,że rocznik 67. Jeżeli uważałeś, że mam na myśli nowego Shelby to czuje się urażony xD

Opublikowano

Polskie Lambo ładniejsze IMO :D

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Kupiłbym najmniej praktyczny wóz ever :

titan.jpg

Opublikowano

Coś wcięło mojego posta... od dzisiaj olewam Alfę 8C i zbieram na Nissana GT-R. Nieco ponad 50.000 funtów za TAKIE auto, to jak za darmo.

nissangtrwallpaper1xz0.th.jpg

Opublikowano

zaje,bisty jest

ponadto bardzo chwalone auto

Opublikowano

ja cenie to auto za osiagi, wyglad jest dla mnie sredni(chociaz kto patrzy na wyglad jak ma sie takie parametry:D)

jakbym mial kase to moze bym kupil, ale nie mam i nie musze sie poki co tym martwic :P

a z japonczykow to najbardziej bym chcial

Toyotke Corollke AE86 8) wersje 3 dzwiowa ofkoz ;) (sedan wymieka)

albo CRXa (ale ciezko kupic cos jeszcze nie katowanego <_< ) (od razu robic remont-:/)

Opublikowano

mazda rx-7 gen.3 (w ostateczności rx-8 ), jestem zakochany w tym aucie od pierwszego gran turismo na psx. "wampir z wanklem", hehe.

Edytowane przez hooki

Opublikowano
albo CRXa (ale ciezko kupic cos jeszcze nie katowanego <_< ) (od razu robic remont-:/)

del sola?? swojego czasu chcialem kupic. jezeli ma sie ograniczony budzet to mozna zapomniec. w Polsce znalazlem moze z dwa warte uwagi, cena.... powyzej 20k. u niemiaszkow juz troche tego jest, jeszcze jakby wersja motegi sie trafila, albo silniczek VTi, miod. ale 20 klockow jak za 10-12 letnie auto to troche duzo.

ku,rwa, kozak: http://tnij.org/crxx

Opublikowano

Jak CRX, to tylko ten pierwszy, kwadratowy. Sam się zastanawiałem między nim a Civiciem, ale fundusz + znalezienie niezajechanego egzemplarza graniczace z cudem przekonało mnie do "jajka".

Opublikowano

a ja wlasnie nie chcialbym 1gen i delsol'a

mi 2gen najbardziej sei podoba :lol:

Opublikowano

16752000_0236.JPG

Ostatnio jaram się tym, Cadillac Seville STS. Zgniata wszystkie beemki i mercedesy w tej klasie... cud, miód, malina! Jak dorosnę to sobie takiego kupię.

Opublikowano

Czym zgniata? Chyba tylko ceną ;].

Opublikowano
a ja wlasnie nie chcialbym 1gen i delsol'a

mi 2gen najbardziej sei podoba :lol:

Dokładnie, jedyny słuszny CRX, ten kwadrat to... kwadrat a del sol to już nie to samo.