Opublikowano 3 sierpnia 200816 l Ostatnio jaram się tym, Cadillac Seville STS. Zgniata wszystkie beemki i mercedesy w tej klasie... cud, miód, malina! Jak dorosnę to sobie takiego kupię. fajny. kiedys jezdzilem takim, mial silnik 4.6 northstar i podobno wiecej niz 300 konikow. jedyna wada tego auta, ktora go jednoczesnie dyskwalifikuje to przedni naped. pozdrawiam
Opublikowano 22 sierpnia 200816 l Audi R8 Normalnie uznawalem go poprostu za fajna bajerke, ale wczoraj mialem niesamowita okazje sie nim przejechac jako pasazer i mimo, ze nigdy nie bede go posiadal, to ten samochod roz(pipi)al mi mozg. Edytowane 22 sierpnia 200816 l przez komar737
Opublikowano 22 sierpnia 200816 l To ciekawie co by było gdybyś wsiadł do Nissana GT-R Chyba mózg byś miał rozj.ebany analnie. Edytowane 22 sierpnia 200816 l przez Oran
Opublikowano 30 sierpnia 200816 l Swoją drogą to o brzydocie zabrzmiało tak jakby te Audi było jakimś arcydziełem deklasującym GT-R, a IMO to jeden ch.uj.
Opublikowano 31 sierpnia 200816 l Gdybym mial full szmalu to Jest tylko jedno auto. i długo długo nic. nie musi byc brabus, nie musi byc amg. niech to będzie po prostu Mercedes-CLS-Klasse :slinotok:
Opublikowano 31 sierpnia 200816 l beskitu, jakie mam ciśnienie na beczke. jak znajdę jakiś zadbany egzemplarz to biorę od ręki chyba. najpierw tylko prawko zalicze.
Opublikowano 4 września 200816 l Maserati Granturismo S http://pulseautosport.com/wp-content/uploa...turismo-s-2.jpg http://www.seriouswheels.com/pics-2008/klm...e-1920x1440.jpg Raz na mieście widziałem, w czerwonym kolorze robi piorunujące wrażenie.
Opublikowano 4 września 200816 l Bo w nazwie ma granturizmo, co? Perwersie jeden. <dupa> <sex> <buzi>
Opublikowano 5 września 200816 l Też. Poza tym jest mocny, głośny, seksowny i włoski. No i ma klasę, co nie. Ma. Edytowane 5 września 200816 l przez Grzehoo
Opublikowano 5 września 200816 l Du.pę ma od mehercedesa ce klasy, przód jak od syreny. Szału nie robi.
Opublikowano 7 września 200816 l Ej no Masheraty fajne jest. Przód za(pipi)iaszczy nie wiem co ten chochoł różany chce, pewno się zajarał tym jak kaczyński swoją parodią od ing i dlatego wmawia sobie, że jego syrenka jest taka sama. Dupa fajna też, i też bym ruchał w wydech i to ostro, mimo tej czcionki Maserati, ktora sie kojarzy ze czcionka Skody na starych Octaviach!1111 ps. Ale dupsko mi sie z audi jakims skojarzyło przez te lampiony.
Opublikowano 7 września 200816 l U mnie klasyka: Mustang: Dodge Charged: http://c.wrzuta.pl/wi5955/b005785a00187240...JWMlVE&ft=f
Opublikowano 9 września 200816 l Trzy Diamenty Ułan Ewolucja do piątej wersji. wiadomka, że trójka najładniejsza: no i czwórka.
Opublikowano 10 września 200816 l Też miałem dodać Lancera do mojego posta Kiedyś sobie takiego kupie
Opublikowano 16 września 200816 l wczoraj testowalem rx-8 - zakochalem sie jeszcze bardziej, w przyszlym roku kupuje
Opublikowano 17 września 200816 l We wanklu? Ile to to pali tak normalnie na codzień w mieście? w granicach 13-15l, no chyba ze cisniesz go pod 9k obrotow caly czas
Opublikowano 17 września 200816 l We wanklu? Ile to to pali tak normalnie na codzień w mieście? w granicach 13-15l, no chyba ze cisniesz go pod 9k obrotow caly czas to ja dziekuje xD sa szybsze auta co mniej pala, no ale RX-8 ladna jest ^_^ ale 14lit w miescie to przesada ile to ma do 100km/h ?