Skocz do zawartości

Samochód marzeń

molly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mj wyszukal naprawde za(pipi)iste cudo, nie wiem czy mozna kupic cos szybszego za ta cena. ale imo auto dla fana lancji, pewno sporo problemow z czesciami itd. co nie zmienia faktu ze rakieta :)

Opublikowano

wiadomo delta hf integrale to marzenie :)

ale mysle ze z tego tez daloby sie wycisnac tak ze 100 kucy wiecej po malej zabawie, bo ten silnik ma potencjal ;)

z czesciami pewnie jest dramat, no ale marzenia nie musza byc do konca praktyczne ;D

Opublikowano
Paskudny : )

jednak masz kiepski gust nie tylko w kwestii ubran : )

lancia fajna, ale nie pakowalbym sie w takie auto, po krotkim czasie wyjdzie, za to studnia bez dna.

Opublikowano

wynalalek troche bo pisze ze sam zakladal turbo ;)

za podobne pieniadze mozna znalezc tez 200sx s13 wysterowane na jakies 250 km, tylko ze moc to nie wszystko i trzeba tez zaje'bistego zawieszenia i sprawnych hamulcow zeby mozna bylo tym w ogole jezdzic :D

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wiem że jest słaby ale mnie nigdy nie pociągało żeby mieć w przyszłości jak najszybszy samochód tylko taki którym by mi się dobrze jeździło ale w tym przypadku stawiam jednak na wygląd

Opublikowano

Jakiś superpiękny też nie jest... Wolałbym Lambo Countach jeżeli chodzi o taki klimat, ale co by nie mówić to straaaasznie wioskowy design "samochód przyszłości" - moda lat '90 na takie kształty na szczęście już odeszła <rzyga>.

Zdecydowanie wole już jakąś poczciwą Ferrarke niż takie coś - ale o gustach się nie dyskutuje, chociaż o złych się mówi.

Opublikowano

Ferrari Testarossa:

1990-ferrari-testarossa-rosso-corsa-b-640.jpg

Ferrari_Testarossa_front_20080419.jpg

Jak miałem 4 lata to miałem jakiś model zabawkowy tej Ferrarki - chyba z burago... Kochałem tą zabawke, i do dziś mi zostało, że jak myśle o samochodzie marzeń to pierwsze co na myśl przychodzi to właśnie ta Ferrarka. :)