Skocz do zawartości

Samochód marzeń

molly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  chohihid napisał(a):
alfa_romeo_brera_1.jpg

Alfa Romeo Brera 3.2 V6 260PS.

Przystępny samochód marzeń. Do kupienia za 70k. :)

Wiem, że alfy mają ciekawą i ponadczasową stylistykę, ale dla mnie one się zwyczajnie nie podobaję :nuke:

Opublikowano

mj wyszukal naprawde za(pipi)iste cudo, nie wiem czy mozna kupic cos szybszego za ta cena. ale imo auto dla fana lancji, pewno sporo problemow z czesciami itd. co nie zmienia faktu ze rakieta :)

Opublikowano

wiadomo delta hf integrale to marzenie :)

ale mysle ze z tego tez daloby sie wycisnac tak ze 100 kucy wiecej po malej zabawie, bo ten silnik ma potencjal ;)

z czesciami pewnie jest dramat, no ale marzenia nie musza byc do konca praktyczne ;D

Opublikowano
  _Kamaz_ napisał(a):
Paskudny : )

jednak masz kiepski gust nie tylko w kwestii ubran : )

lancia fajna, ale nie pakowalbym sie w takie auto, po krotkim czasie wyjdzie, za to studnia bez dna.

Opublikowano

wynalalek troche bo pisze ze sam zakladal turbo ;)

za podobne pieniadze mozna znalezc tez 200sx s13 wysterowane na jakies 250 km, tylko ze moc to nie wszystko i trzeba tez zaje'bistego zawieszenia i sprawnych hamulcow zeby mozna bylo tym w ogole jezdzic :D

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wiem że jest słaby ale mnie nigdy nie pociągało żeby mieć w przyszłości jak najszybszy samochód tylko taki którym by mi się dobrze jeździło ale w tym przypadku stawiam jednak na wygląd

Opublikowano

Jakiś superpiękny też nie jest... Wolałbym Lambo Countach jeżeli chodzi o taki klimat, ale co by nie mówić to straaaasznie wioskowy design "samochód przyszłości" - moda lat '90 na takie kształty na szczęście już odeszła <rzyga>.

Zdecydowanie wole już jakąś poczciwą Ferrarke niż takie coś - ale o gustach się nie dyskutuje, chociaż o złych się mówi.

Opublikowano

Ferrari Testarossa:

1990-ferrari-testarossa-rosso-corsa-b-640.jpg

Ferrari_Testarossa_front_20080419.jpg

Jak miałem 4 lata to miałem jakiś model zabawkowy tej Ferrarki - chyba z burago... Kochałem tą zabawke, i do dziś mi zostało, że jak myśle o samochodzie marzeń to pierwsze co na myśl przychodzi to właśnie ta Ferrarka. :)