Gość Oran Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 No wiadomo, że nie jeździł Cromą bo się w niej zakochał. Reklama jak każda inna - tak samo jak Małysz wygrywał te autka w skokach to też miał być żywą reklamą, tyle, że Polacy nawet o takich samochodzikach nie myśleli ;D Ale jak jakiś Szmit wygrał czy inny Hanawald to pewnie niemiaszki do sklepów biegli kupić to samo. Tak to działa. A Ferrari ma Fiaty 500 unikalne, w swoim Ferrari Rosso i przeszklonym dachem jako auta zastępcze. I takiego chciałbym baaardzo, bo jest po prostu zaj.ebisty ten fiacior. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 http://img24.imageshack.us/content.php?pag...amp;via=mupload <link bo nie chce pokazać ;/> Po uj bezcześcić takie piękne auto bezsensownymi wiejskimi spoilerami? dałem pierwsze z brzegu zdjęcie ogólnie o starego mustanga mi chodzi ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin_N 61 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Nowy VW Scirocco... a z bardziej przyziemnych może kiedyś w ramach kolekcji zakupię VW Golfa I GTI lub starego VW Scirocco. Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 ładny ten Scirocco, szkoda, ze VW tradycyjnie zgwałciło wygląd kopiując go na wszystki inne modele. Teraz juz kazde VW tak wyglada, normalnie zaawansowany komunizm. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubi. 39 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Nowy VW Scirocco... a z bardziej przyziemnych może kiedyś w ramach kolekcji zakupię VW Golfa I GTI lub starego VW Scirocco. Na żywo wygląda za(pipi)iaszczo, z tyłu szczególnie. Popierdzielało takie coś ze 180 na wale ostatnio. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 koles ode mnie z bloku sie takim wozi, wiec to raczej nie szczyt burzuazji a i potanieje przeciez Cytuj Odnośnik do komentarza
QBH 246 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 nie no, tu bez dwoch zdac, nowe Scirocco to cudna fura, imo najbardziej udany samochod VW w ostatnich latach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 No i diesel z Berlina do Warszawy na jednym baku przejedzie :potter: Poza tym to jest GOLF ileś tam (szóstka?) w innej budzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ProstyHeker 1 849 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 To jest golf sport , a nie scirocco :F Cytuj Odnośnik do komentarza
mj 13 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 panowie, to wolksvagn, nie ma powodu do nadmiernej ekscytacj Cytuj Odnośnik do komentarza
Julita 17 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 No i diesel z Berlina do Warszawy na jednym baku przejedzie :potter: Poza tym to jest GOLF ileś tam (szóstka?) w innej budzie. Bzdura, pierwsze było Audi A8 Jeremy Clarkson learns how to drive slowly in an Audi A8 powered by a 4.0 liter V8 turbodiesel engine. He puts the car through the challenge of going from London to Edinburgh and back to London again on a single fuel tank of 72 liters (19 gallons). That’s 1287km (800 miles). And he manages to do it. That’s RM92 for 1297km of mileage. A little performance stats - this Audi A8 is a generation older than the current version and it’s 4.0 TDI twin turbo V8 engine makes 275hp at 3750rpm and 650Nm of torque between 1800 and 2500rpm in classic diesel style. It can do the 0-100km/h sprint in 6.7 seconds. Źródło 1287 kilometrów do ponad dwa razy dalej niż odległość z Berlina do warszawy więc argument że VW pokona ten dystans na jednym baku wcale nie jest szokujący Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 No i diesel z Berlina do Warszawy na jednym baku przejedzie :potter: Poza tym to jest GOLF ileś tam (szóstka?) w innej budzie. Bzdura, pierwsze było Audi A8 Jeremy Clarkson learns how to drive slowly in an Audi A8 powered by a 4.0 liter V8 turbodiesel engine. He puts the car through the challenge of going from London to Edinburgh and back to London again on a single fuel tank of 72 liters (19 gallons). That’s 1287km (800 miles). And he manages to do it. That’s RM92 for 1297km of mileage. A little performance stats - this Audi A8 is a generation older than the current version and it’s 4.0 TDI twin turbo V8 engine makes 275hp at 3750rpm and 650Nm of torque between 1800 and 2500rpm in classic diesel style. It can do the 0-100km/h sprint in 6.7 seconds. Źródło 1287 kilometrów do ponad dwa razy dalej niż odległość z Berlina do warszawy więc argument że VW pokona ten dystans na jednym baku wcale nie jest szokujący Julita, ogladasz czasem Top Gear? :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 W ogóle nawet bez oglądania Top Geara można sobie skojarzyć z inwazją to ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
Neoman 93 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Szczególnie w polskim tłumaczeniu :closedeyes: Cytuj Odnośnik do komentarza
Reiko 12 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 U mnie na osiedlu jeździ takie scirocco: ale bardzo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubi. 39 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Swietne jest. Niedaleko mojego biura takie stoi. Bardzo mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Usagi 77 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Swietne jest. Niedaleko mojego biura takie stoi. Bardzo mi sie podoba. Goshh Boże widzisz a nie grzmisz....Takie posty kochamy wszyscy,pełne emocji i reprezentujące bardzo wysoki poziom usera je piszącego Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Albert Wesker Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 (edytowane) Hm, zależy jak bardzo byłbym bogaty Gdybym był nieprzyzwoicie bogaty, to zdecydowanie taka furka: Gdybym był po prostu bogaty kupiłbym coś takiego: Jak wszystko pójdzie zgodnie z planem, za dwa-trzy lata będę śmigał czymś takim: A w obecnej sytuacji finansowej samochodu marzeń nie mam, bo już sobie taki kupiłem dwa lata temu, mianowicie coś takiego (zdjęcie poglądowe): 2001 rocznik (pierwsza rejestracja 2002), silnik 2.0TS (150KM, 8.7 do 100), 135tys przebiegu. Genialne, bezawaryjne autko. Daje MASĘ frajdy z jazdy. Edytowane 19 Sierpnia 2009 przez Albert Wesker Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Swietne jest. Niedaleko mojego biura takie stoi. Bardzo mi sie podoba. Goshh Boże widzisz a nie grzmisz....Takie posty kochamy wszyscy,pełne emocji i reprezentujące bardzo wysoki poziom usera je piszącego :nie_wiem: Cytuj Odnośnik do komentarza
Lain 107 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 U mnie na osiedlu jeździ takie scirocco: ale bardzo ładne Dzięki, dawno nie widziałam bardziej (pipi)/owego auta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark AlexX 0 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 jak wygram w totka to sobie kupie: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Czy mi się wydaje, czy to jakaś chu.jowa wersja? Ten tył jakiś taki dziwny ma. Każdy taki ch.ujowy z tego ujęcia jest? Jak tak to już nie jest najładniejszy amerykanin Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Albert Wesker Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Viper jest paskudny, podobnie jak 99% amerykańskiej motoryzacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
mj 13 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Viper jest paskudny, podobnie jak 99% amerykańskiej motoryzacji. w tym stwierdzeniu nie ma prawdy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Albert Wesker Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Może coś pokręciłem z procentami, ale niewiele Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi