Gość Oran Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Viper jest wyjątkiem - ten pokazany tutaj (jakis gtsr w nazwie zdjęcia widnieje, wiec pewnie tak sie zwie) jest ch.ujowy (co oni bagażnik mu powiększyli? ;/). Ale ten: Obok forda gt40 jest jedynym ładnym autkiem od hamerykanów (dla mnie). Są tacy co twierdzą, że wszystkie są piękne, są tacy którzy uważają, że superbird jest piękny, a oto on: Ale to są bezguścia. A 156 sportwagon to zajo autko i tak samo bym się nim jarał gdybym miał nim jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza
Sig 395 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 (edytowane) Z takich przyziemnych spraw to mam ochotę na evo VIII + A z hardkorów to jakieś skromne lambo http://images.thecarconnection.com/med/lam...100194838_m.jpg Edytowane 19 Sierpnia 2009 przez Raiga Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubi. 39 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Swietne jest. Niedaleko mojego biura takie stoi. Bardzo mi sie podoba. Goshh Boże widzisz a nie grzmisz....Takie posty kochamy wszyscy,pełne emocji i reprezentujące bardzo wysoki poziom usera je piszącego ze sie spytam nieładnie- o chooy Ci chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza
mj 13 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 dorzucilbym jeszcze corvette zr1, dodge challengera, forda mustanga, saleen s7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Stare Camaro jest fajne i Mustang, a te co wymieniłeś (prócz mustanga ofkors) - mi przynajmniej - się nie podobają. Takie europejskie bardzo chcieli je zrobić (corveta - co nie znaczy, że nie zesrał bym się widząc ją przejeżdżającą obok mnie, chodzi mi o wygląd autka - nie mówię, że jest brzydka, ale piękna też nie, za to bryluje w innych kwestiach), czalendżer nigdy mi się nie podobał, ale lubię te autko (chyba al bundy takim jeździł, co? ;] W gran turismo 2 można tanio było go kupić w used cars ^_^) a saleen to nie auto, tylko wynalazek jak koenigseggi i inne veyrony ;] Coś może się podobać, ale też można coś lubieć, za silnik (jednak te potężne HEMI to nie byle co [plejmałf barracuda/'cuda ), za zawias (ale to nie amerykańce ;]), za paliwożerność. Może się nie podobać wizualnie, ale mieć to "coś". Te stare muscle cary mają właśnie to "coś". Cytuj Odnośnik do komentarza
raven0 1 Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 (edytowane) Pontiac GT z 67, Ford Mustang California Special z 68, Chevrolet Camaro z 69, I mój święty Graal: Dodge Challenger R\T z 70 Edytowane 23 Września 2009 przez raven0 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Gdybym był obrzydliwie bogaty, wybór byłby oczywisty Cytuj Odnośnik do komentarza
ojejcu 86 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 (edytowane) Strasznie typowe. Rośnie Ci penis, ale nie zachwycasz na dzielni. Mi się zawsze marzą jakieś unikaty. Auta, o których mało kto słyszał, albo o takich właśnie wersjach seryjnych pojazdów. Edytowane 21 Grudnia 2009 przez ojejcu Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Z takich mega aut to chyba Audi RS6, "zwykłe" kombi, a silnik z Lambo. Fajne są też samochody w stylu allroad quattro, nie SUV, ale jakby co można spokojnie zjechać z szosy i nie trzeba się bać krawężników, no i jak śnieg spadnie to też się przydaje AWD. A z takich bardziej przyziemnych to podoba mi się nowe Polo, a cieszyłbym się strasznie i z Golfa IV Cytuj Odnośnik do komentarza
wilku00034 11 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Nie pogardziłbym taką maszynką jak Opel Omega Lotus (3.6L, 377KM). Czysta moc, a przy tym Naprawdę unikatowe auto (choć z pozoru normalne). Cytuj Odnośnik do komentarza
QBH 246 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Lotus Omega to klasyk, wyjatkowy samochod. Do moich ulubionych nalezy filmik gdzie ucieka przed policja, moment kiedy przyspiesza i znika im za horyzontem jest istną kwintesencją tego co to auto potrafi;). Cytuj Odnośnik do komentarza
wilku00034 11 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Fakt, genialny filmik. Policja się widać przeliczyła chcąc zatrzymać tego "starocia". Lotus naprawdę daje radę Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzegosz Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 (edytowane) http://www.evo.co.uk/carreviews/evocarreviews/242770/pagani_zonda_cinque.html Test Hammonda: Edytowane 25 Grudnia 2009 przez Grzegosz Cytuj Odnośnik do komentarza
Toshirou 0 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Mustang Shelby GT500 "Eleanor" Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubi. 39 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 brzydka ta Zonda Focus RS Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzegosz Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Kuba, banuj tego powyżej! Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubi. 39 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Ponieważ? Podobnie jak podoba mi się Renault Megane RS Może nie przez wygląd, a osiągi jak na taki samochód. Cytuj Odnośnik do komentarza
QBH 246 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 panowie, są Święta, prosze was - opanujcie emocje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Piękne auto Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin_N 61 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Oto mój samochód marzeń... które to marzenie mam zamiar spełnić w przyszłym roku: BMW 7 (1986-94), wiem że pali jak smok, ale zawsze chciałem mieć takie duże auto. Cytuj Odnośnik do komentarza
wilku00034 11 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Jeśli wybierzesz 5.0V12 to z całą pewnością będzie palił sporo. Jeśli uda Ci się jednak znaleźć nie wyeksploatowany egzemplarz z silnikiem 3.0 to spalanie może Cię zaskoczyć. Wszystko zależy oczywiście od stylu jazdy. Da się tym autkiem zejść na około 8-9l w trasie i 12l w mieście, co IMO nie jest tak złym wynikiem PS: osobiście polecam welur zamiast skóry Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin_N 61 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zależy mi oczywiście tylko na 3 litrowym silniku. Najchętniej z gazem sekwencyjnym. Rozumiem, że skóra w starszych autach jest często popękana i mało efektywnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza
mj 13 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zależy mi oczywiście tylko na 3 litrowym silniku. Najchętniej z gazem sekwencyjnym. Rozumiem, że skóra w starszych autach jest często popękana i mało efektywnie to wygląda. jezdzilem ta beta w wersji 750 il, powiem ci ze jak na taka mase silnik radzil sobie calkiem fajnie, bez rewelacji ale nawet zapie'rdalal. skora po tylu latach bedzie wygladala kiepsko, bierz welur o ile znajdziesz . auto duze, wygodne, koszty serwisowania cie zjedza. powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin_N 61 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Jak nie będę się wyrabiał finansowo to sprzedam Ale jak ktoś od dzieciństwa ubóstwia auta tej marki, w szczególności ten konkretny model jest w stanie ścierpieć wiele. Cytuj Odnośnik do komentarza
mj 13 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 3.0 to malo do tego auta, a jak ci przyjdzie placic polowe wartosci auta za serwis to zwatpisz ;0 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi