wilku00034 11 Opublikowano 28 grudnia 2009 Opublikowano 28 grudnia 2009 3.0 to malo do tego auta, a jak ci przyjdzie placic polowe wartosci auta za serwis to zwatpisz ;0 Mało do czego? Do pier*olcowania może i tak, ale do normalnego poruszania się w zupełności wystarczy. Jeśli chodzi o części to nie przypominam sobie żeby był aż taki dramat z naprawami. Gorzej miałem w swoim mercu W126 420SE, ten choć rzadko się psuł był tragicznie drogi w naprawie... Cytuj
mj 13 Opublikowano 28 grudnia 2009 Opublikowano 28 grudnia 2009 to jest ciezkie auto, 3.0 da ci osiagi circa 10 do paki. w tym aucie spotkalem sie z przypadkiem padnietej skrzyni automatycznej, naprawa w serwisie kosztowala dwa lata temu polowe wartosci auta, watpie zeby cos sie zmienilo Cytuj
wilku00034 11 Opublikowano 29 grudnia 2009 Opublikowano 29 grudnia 2009 Dlatego przed kupnem trzeba auto dokładnie obadać, nie spotkałem się z problemem skrzyni w tych autach. Zdaje sobie sprawę z tego że to ciężki samochód, ale IMO do NORMALNEGO użytkowania 3.0 jest w sam raz i nie trzeba więcej. Marcin pewnie chce mieć eleganckie wozidełko, duże wygodne. Jeśli ktoś chce jeszcze konkretne osiągi niech szuka 750 lub silnika 3.0 V8 który jest nie najgorszym kompromisem między oszczędnością, a dynamiką Cytuj
marcin_N 61 Opublikowano 29 grudnia 2009 Opublikowano 29 grudnia 2009 To prawda. Nie należę do demonów prędkości. Mam już dosyć poruszania się klockiem corsą, która może i jest ekonomiczna itede.. ale komfortu z jazdy nie ma żadnego, nie mówiąc już o właściwościach jezdnych. Cytuj
mj 13 Opublikowano 29 grudnia 2009 Opublikowano 29 grudnia 2009 lepiej wez 328 e36 za te pieniadze znacznie szybsze i bardzo dobrze sie prowadzi w serii. tylko mit e36 jako dresowozu boli :< Cytuj
Infidel 218 Opublikowano 11 lipca 2010 Opublikowano 11 lipca 2010 Adui RS6 z 2008. Choc nie lubie kombi, to w tym aucie nie mialo by to wiekszego znaczenia, czy sedan, czy wlasnie kombi. Mialem juz okazje kilka razy jezdzic modelem z 2003 roku i wtedy zakochalem sie w tym aucie. Podobno w 2008 poprawili mu zawieszenie, wiec jeszcze lepiej sie prowadzi. Moc, luksus i wygoda ! Jak nie RS6, to Lancer Evo IX / Mondeo ST 220 . Cytuj
mlokon 8 Opublikowano 11 lipca 2010 Opublikowano 11 lipca 2010 marze o lexusie i to o tych najnowszych (niewazne jaki byle nie te garbate suv'y)... po części mam zamiar je spełnić kupując starą IS200 a dlatego ze mają styl i klase w przeciwieństwie do innych gówien których wszędzie pelno... ewentualnie jakiś jaguar w dieslu który sylwetką bardziej zwróci uwagę, a spalanie będzie miał jak mój rover wigry 8 ;] Cytuj
sir_ryszard 80 Opublikowano 12 lipca 2010 Opublikowano 12 lipca 2010 Jaguar X-Type świetny samochód. Niby ma coś tam wspólnego z Fordami Mondeo, ale kogo to obchodzi? Chciałbym ze względu na właśnie arystokratyczny, totalnie brytyjski styl. Lexus IS200 z 10 letnim stażem też niezły, tylko chyba nie montowano silników dieslowskich. Same benzyny po 2.0 co to palą spokojnie 12-13 litrów i więcej w mieście. Dla mnie to raczej odpada. Cytuj
mlokon 8 Opublikowano 12 lipca 2010 Opublikowano 12 lipca 2010 sekwencja do tego i akcja śmierdząca pacha na mieście!!! Nie ma sie co pier.dolić nikt nikomu w portfel nie zagląda i każdego sprawa czy benzyną czy gazem karmi auto.. :] wtedy może 15l gazu se wąchnąć i tak wyjdzie dobrze Cytuj
sir_ryszard 80 Opublikowano 15 lipca 2010 Opublikowano 15 lipca 2010 Lexusy IS200 ponoć uchodzą za udane samochody. W końcu jest to bardziej wyrafinowana marka Toyoty. Auta muszą być świetne, roczniki 1999-2000 chodzą po te 20 tysięcy plus minus (zależy od sprzedającego, niektórzy próbują zdzierać to i blisko 30 tysięcy żądają za 10 letnie auta :f). Natomiast Jaguar X-Type siedzi mi w głowie, silnik 2.0 diesel (130km) w zupełności by mi wystarczał, za to na pytanie - czym jeździsz? Odpowiadasz - Jaguarem. Jak to wspaniale brzmi. Bo S-Type to nie wiem, raczej za drogie na moje skromne marzenia. Cytuj
Infidel 218 Opublikowano 15 lipca 2010 Opublikowano 15 lipca 2010 Lexusy IS200 ponoć uchodzą za udane samochody. W końcu jest to bardziej wyrafinowana marka Toyoty. Auta muszą być świetne, roczniki 1999-2000 chodzą po te 20 tysięcy plus minus (zależy od sprzedającego, niektórzy próbują zdzierać to i blisko 30 tysięcy żądają za 10 letnie auta :f). Natomiast Jaguar X-Type siedzi mi w głowie, silnik 2.0 diesel (130km) w zupełności by mi wystarczał, za to na pytanie - czym jeździsz? Odpowiadasz - Jaguarem. Jak to wspaniale brzmi. Bo S-Type to nie wiem, raczej za drogie na moje skromne marzenia. Samochod piekny, a i sama nazwa marki wzbudza szacunek. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 15 lipca 2010 Opublikowano 15 lipca 2010 Ford Mustang [starsze roczniki] http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9942644 <3 Cytuj
butch.stein 251 Opublikowano 15 lipca 2010 Opublikowano 15 lipca 2010 (edytowane) Marzenie, które ciężko będzie spełnić: SL 63 AMG Nowa SL`ka zawładnęła moim sercem Swoją drogą nowe modele Mesi ciężko zarządziły: nowa C, S klasa czy wcześniej wspomniana SL`a naprawdę szfabom się udały IMO oczywiście). Z marzeń bardziej przyziemnych: Opel Astra OPC Nurburgrin edition Edytowane 15 lipca 2010 przez butch.stein Cytuj
mlokon 8 Opublikowano 15 lipca 2010 Opublikowano 15 lipca 2010 Lexusy IS200 ponoć uchodzą za udane samochody. W końcu jest to bardziej wyrafinowana marka Toyoty. Auta muszą być świetne, roczniki 1999-2000 chodzą po te 20 tysięcy plus minus (zależy od sprzedającego, niektórzy próbują zdzierać to i blisko 30 tysięcy żądają za 10 letnie auta :f). Natomiast Jaguar X-Type siedzi mi w głowie, silnik 2.0 diesel (130km) w zupełności by mi wystarczał, za to na pytanie - czym jeździsz? Odpowiadasz - Jaguarem. Jak to wspaniale brzmi. Bo S-Type to nie wiem, raczej za drogie na moje skromne marzenia. Samochod piekny, a i sama nazwa marki wzbudza szacunek. właśnie o tym mówie, pyta sie dupa "a jaką masz furę? a ty na to Lexusa/Jaguara i kisiel na majtach piana w gębie itd i wracasz z nią z imprezy Cytuj
MeL 34 Opublikowano 18 lipca 2010 Opublikowano 18 lipca 2010 Lexusy IS200 ponoć uchodzą za udane samochody. W końcu jest to bardziej wyrafinowana marka Toyoty. Auta muszą być świetne, roczniki 1999-2000 chodzą po te 20 tysięcy plus minus (zależy od sprzedającego, niektórzy próbują zdzierać to i blisko 30 tysięcy żądają za 10 letnie auta :f). Natomiast Jaguar X-Type siedzi mi w głowie, silnik 2.0 diesel (130km) w zupełności by mi wystarczał, za to na pytanie - czym jeździsz? Odpowiadasz - Jaguarem. Jak to wspaniale brzmi. Bo S-Type to nie wiem, raczej za drogie na moje skromne marzenia. Samochod piekny, a i sama nazwa marki wzbudza szacunek. właśnie o tym mówie, pyta sie dupa "a jaką masz furę? a ty na to Lexusa/Jaguara i kisiel na majtach piana w gębie itd i wracasz z nią z imprezy Wy macie po 18 lat czy jak? Fajne dupy celujecie Ja ma wy(pipi)ane co myśli dupa o tym. Mogę mieć Civica z 98 roku. A jak jej powiem, że z silnikiem B16 to i tak nic nie zmieni. Sytuacja się zmieni gdy stanę na światłach obok tego "Dżaga" w dieselu dla dziadków. Cytuj
mj 13 Opublikowano 18 lipca 2010 Opublikowano 18 lipca 2010 wiadomo, kto sie zna ten wie, tez bym wolal civic'a ; ) Cytuj
Spyker 59 Opublikowano 18 lipca 2010 Opublikowano 18 lipca 2010 Moim marzeniem zawsze był Nissan Skyline GTR R34 , tylko jak będe jeździł z kierownicą po prawej... Cytuj
mj 13 Opublikowano 18 lipca 2010 Opublikowano 18 lipca 2010 zrob swap'a, wyjdzie ci tyle co polowa skaja. Cytuj
POSNANIAK 50 Opublikowano 19 sierpnia 2010 Opublikowano 19 sierpnia 2010 (edytowane) Moim marzeniem zawsze był Nissan Skyline GTR R34 , tylko jak będe jeździł z kierownicą po prawej... jest możliwośc przekładki z RHD na LHD tyle że deska rozdzielcza to lustrzany odlew z laminatu bądz z nyski 200sx s14. no i wtedy tylko jedna turbina, ale za to dowolnie duża Edytowane 19 sierpnia 2010 przez POSNANIAK Cytuj
MeL 34 Opublikowano 27 sierpnia 2010 Opublikowano 27 sierpnia 2010 Moim marzeniem zawsze był Nissan Skyline GTR R34 , tylko jak będe jeździł z kierownicą po prawej... jest możliwośc przekładki z RHD na LHD tyle że deska rozdzielcza to lustrzany odlew z laminatu bądz z nyski 200sx s14. no i wtedy tylko jedna turbina, ale za to dowolnie duża czemu jedna turbina? Bo nie kumam Cytuj
Redmitsu 989 Opublikowano 27 sierpnia 2010 Opublikowano 27 sierpnia 2010 (edytowane) Wiem, jestem prostym czlowiekiem. Audi R8 Z bardziej przyziemnych. Honda Civic VII Type-R Edytowane 27 sierpnia 2010 przez Redmitsu Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 27 sierpnia 2010 Opublikowano 27 sierpnia 2010 Moim marzeniem zawsze był Nissan Skyline GTR R34 , tylko jak będe jeździł z kierownicą po prawej... jest możliwośc przekładki z RHD na LHD tyle że deska rozdzielcza to lustrzany odlew z laminatu bądz z nyski 200sx s14. no i wtedy tylko jedna turbina, ale za to dowolnie duża czemu jedna turbina? Bo nie kumam Inny uklad bebechow pod maska. Cytuj
Spyker 59 Opublikowano 27 sierpnia 2010 Opublikowano 27 sierpnia 2010 Moim marzeniem zawsze był Nissan Skyline GTR R34 , tylko jak będe jeździł z kierownicą po prawej... jest możliwośc przekładki z RHD na LHD tyle że deska rozdzielcza to lustrzany odlew z laminatu bądz z nyski 200sx s14. no i wtedy tylko jedna turbina, ale za to dowolnie duża Że jest taka możliwość to wiadomix, ale (pipi)enia się z tym i koszty, to daj spokój. Samo sprowadzenie samochodu zajmie troche czasu, na allegro, ani jednego tej generacji. Zostaje to tylko marzeniem. Cytuj
POSNANIAK 50 Opublikowano 27 sierpnia 2010 Opublikowano 27 sierpnia 2010 Moim marzeniem zawsze był Nissan Skyline GTR R34 , tylko jak będe jeździł z kierownicą po prawej... jest możliwośc przekładki z RHD na LHD tyle że deska rozdzielcza to lustrzany odlew z laminatu bądz z nyski 200sx s14. no i wtedy tylko jedna turbina, ale za to dowolnie duża Że jest taka możliwość to wiadomix, ale (pipi)enia się z tym i koszty, to daj spokój. Samo sprowadzenie samochodu zajmie troche czasu, na allegro, ani jednego tej generacji. Zostaje to tylko marzeniem. sprowadzenie to nie problem tylko poloz 50-60 k angielskiej waluty i mozesz go miec do niedzieli. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi