Skocz do zawartości

Samochód marzeń

molly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tego drugiego na zywca widzialem ,ale srebrnego.sie przyjrzalem, posluchalem silnika - poezja.

Ja nie widziałem :( Ostatnio przez moją wioskę przejeżdżało Porsche 911 Turbo S- dzieło sztuki!

Mi sie nawet zdarzylo przejechac <lansbans> :potter:

Myslalem kiedys o tym, ze gdybym mial bardzo duzo pieniedzy to zapewne SLS by sie w garazu pojawil. Najprawdopodobniej nawet jako pierwszy z kolekcji supersamochodow :)

Gość Grzegosz
Opublikowano

Z SLS-em jest o tyle fajnie, że wystarczy mieć pieniądze, żeby go kupić. Wystarczy ok. 850 tys. zł, żeby móc startować do salonu Mercedesa.

Gość Grzegosz
Opublikowano

No tak ten milion to przecież tak mało... Jednak i tak wolałbym Lotusa :)

Tak, ale chodzi mi o to, że większość supersamochodów wychodzi w ściśle limitowanych seriach i czasami pieniądze nie wystarczą, żeby je kupić. Z drugiej strony odchodzi poczucie wyjątkowości w przypadku SLS-a, ale kto by się tym przejmował.

Dźwięk w sam raz na niedzielną przejażdżkę do kościoła.

Opublikowano

458 Italię też chyba można normalnie zamówić w salonie w Warszawie. Już kiedyś pisałem, ale co do tematu:

SNF0108MAN_682_428291a.jpg

I podobne "normalne" samochody o osiągach superaut, czyli M5 czy E klasa AMG, którymi można się ścigać z Porsche spod świateł i wracając pod sklepem z koszykiem zakupów nie natknąć się na stado gapiów. A no i jest gdzie te zakupy spakować, no i można na nie pojechać w większym gronie.

bugatti-veyron.jpg

Jak SLS to supersamochód, to Bugatti jest megasamochodem z innej ligi. Przy tym podobno nadaje się do użytku na co dzień, choć trzeba liczyć się z obecnością na YT po każdej przejażdżce. Jakoś bym przecierpiał.

• 1 rok później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

od lat kręcą mnie potężne ciężarówki

http://www.sadistic.pl/drift-czyms-ciezszym-vt132242.htm

nawet te seryjne mając 450 koni bez składu młócą na na światłach większość wiesio golfów. dodatkowo bardzo mi się podobają wersje terenowe - napęd na 6 osi z czego 4 skrętne i potężna moc.

ale do bardzo odległe marzenie, raczej nie do realizacji

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

od lat kręcą mnie potężne ciężarówki

http://www.sadistic....ym-vt132242.htm

nawet te seryjne mając 450 koni bez składu młócą na na światłach większość wiesio golfów. dodatkowo bardzo mi się podobają wersje terenowe - napęd na 6 osi z czego 4 skrętne i potężna moc.

ale do bardzo odległe marzenie, raczej nie do realizacji

Gdyby tu było przedszkole przyszłości :) to widzę Cię przed nim w takim ciągniku, z oponą na brzuchu, w kraciastej koszuli oraz z siatkową czapeczka z daszkiem a z głośników słychać Bad To The Bone ZZ TOP :music:

Edytowane przez Łebi
  • 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Hot-Rod-Factory-Five-Bika-style-fenders-FFR-removable-roof.jpg

Wierzcie lub nie - karbonowa buda, w sumie 813 kg pojazd, silnik RPX 2,7 V8 430 kucy, wyscigowy manual Zf 6-speed, hamulce karbon-karbon brembo, magnezowe fele BBS, aktywne zawieszenie od bose i elektronika boscha, gumy P-Zero i z tylu dupny dyfuzor, generujacy 1900lbs docisku ;].

Rozperdol totalny.

Edytowane przez Andżej
Opublikowano (edytowane)

To sie nazywa hot rod i owszem, jest samochod budowany na bazie tych z lat 30. Widze, wyszukania za grosz

ewentualnie te 2:camaro_1967_street_fighter_01.jpg

buwicked2.jpg

Edytowane przez Andżej