Skocz do zawartości

Samochód marzeń

Featured Replies

Opublikowano

To sie nazywa hot rod i owszem, jest samochod budowany na bazie tych z lat 30. Widze, wyszukania za grosz

buwicked2.jpg

Jedna przejażdżka i po podwoziu :D

• Odpowiedzi 571
  • Wyświetleń 134,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• HELENA MAM ZAWAŁ

• Nsx w jakiejś fajnej specyfikacji      Ew coś od oficjalnego tunera   

• Zgadza sie ale jak zalozmy wita nas na parkingu viper to napewno nie przed stodola 10km pod ostroleka tylko od razu zakladamy ze wiaze sie tez z nim cala otoczka zwiazana z tankowanie , ulicach adekwa

• 1 rok później...
Opublikowano

Auto marzeń

www.adrenalinemotorsport.pl/photos/aktualnosci/32609.jpg

www.adrenalinemotorsport.pl/photos/aktualnosci/32611.jpg

www.adrenalinemotorsport.pl/photos/aktualnosci/32612.jpg

Szkoda coś zmieniać w takim aucie, tylko wrzucić radio na baterie na siedzienie obok, puścić http://www.youtube.com/watch?v=7Vae_AkLb4Q&feature=youtube_gdata_player

i jazda :-)

Ale ten model stoi po 230tys zł

www.adrenalinemotorsport.pl/aktualnosci/n,obudzony-z-40-letniego-snu-mustang-boss-302-znaleziony-w-stodole

Opublikowano

U mnie od dziecka, niezmienione marzenie i ideał

Dodge-Viper-GTS-5.jpg

Opublikowano

Grzegorzo masz awans s(pipi)ysynu, śliczne cacko. Zaraz obok tego auta jest jeszcze u mnie Dodge Charger:

Dodge-Charger2.jpg

336117.jpg

Tym bardziej mnie w(pipi)iają takie rzeczy:

http://allegro.pl/dodge-charger-1973r-jack-daniels-i3866236906.html

śledziłem powstawanie tego auta etap po etapie, oglądałem filmy a j,ebany kolo z jakiejś wsi zabitej dechami zgarnął cacko i próbuje pchnąć za ćwierć miliona złotych.... to są jakieś jaja. "muszę z bólem serca" jasne (pipi)a już po elewacji stodoły na przeciwko widzę jak miał dolary w oczach, a cenę wybrał też kompletnie od czapy. Gdyby był w podbramkowej sytuacji pchałby go za 100k a nie takie jaja że chce pewnie nowy traktor kupić. Życie jest niesprawiedliwe. 

ja dodam od siebie, że obok  Chargera lub Mustanga chciałbym jeszcze takie DeVille Cabrio

8-cadillac-plener.jpg

na niedzielne przejażdżki 

Muszę przyznać, że motoryzacja amerykańska przełomu lat 60/70 robi na mnie ogromne wrażenie. Auta klimatyzowane, ze wspomaganiem, oczywiście prowadzą się bardzo ciężko, ale te silniki, moment obrotowy, nie wyżyłowana moc plus mało elektroniki - taka radość obcowania z pięknym autem, które tak fantastycznie wygrało wojnę z czasem. 

Opublikowano

Waldek on nie pisze, że jest w podbramkowej sytuacji, a jedynie, że nie stać go na utrzymanie. Co do stodoły to nie doceniasz bogactwa niektórych rolników ;) widać, że też Tiguana ma chyba nie taki plebs z niego

Opublikowano

wiem, ale muszę wylać z siebie te wiadra zazdrości jakie czuję widząc, że auto idzie na spylenie. 

tak przy okazji - jeśli ma hajs to jak to nie stać? Przecież to zabytek, możesz go ubezpieczyć na pół roku tylko, a to że wachę bierze w hurtowych ilościach? No kurde a czego on się spodziewał, że będzie palić 5,5l/100 a części od czinkłeczento podejdą?

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

der-tesla-model-s-bekommt-allradantrieb.

Tesla P85D

0-100: 3.2s

Mak: 250km/h

Zasięg: 450km

Koszt: ok 110k $ + dożywotnia gwarancja na nowe baterie. 

Kiedyś sobie zarobię ;) 

Opublikowano

Piękne auto, bardzo oszczędne. Myślę, że warte ceny.

Opublikowano

Ja nie mam konkretnego marzenia motoryzacyjnego (jest tyle cukierków co bym chciał mieć że mała bania). Moim marzeniem jest mieć po każdym topowym aucie z tych kategorii: kabrio, suv, terenówka, limuzyna, sportowiec (raczej coś z Ferrari), hot hach (np Audi RS3) i muscle car.

Będzie ciężko spełnić te marzenia, bo pomysłu na biznes nie mam, na "etacie" na to nigdy nie zarobie, a no i w totka też nie gram :/

Opublikowano

Dodge-Viper-GTS-5.jpg

U mnie standardowoi niezmiennie od dziecka. Kupic raczej nie kupie nigdy bo nawet jesli bym go kupił nie stac byłoby mnie na jazde nim :) 

No ale marze zeby chociaz na jeden dzien sobie wypożyczyć kiedyś

Najzabawniejsze ze ten design ma juz ponad 20 lat.

To jeden z tych niesmiertelnych

Opublikowano

E tam, niedługo 95 będzie po 4 zł, więc 100 km będzię Cię kosztować tylko 120 zł ;)

Opublikowano

To Viper nie?

Pamiętam jak jeździłem na "słynne" obozy do Łukęcina, to po miejscowości obok (Pobierowie) jeździł taki żólty Viper z dwoma pasami idącymi przez środek auta (na całej długości) było to jakieś 13-15 lat temu. Nie muszę mówić jakie reakcje on wywoływał jak w tamtych czasach Vectra B budził już znaczne uznanie :)

Opublikowano

Ja nie widziałem ani razu vipera na żywo :( 

Corvette, ferrari ale vipera nigdy <sadtokar>

Opublikowano

tak, wersja GTS. to auto jest ponad czasowe, bonermaker od 23 lat. boże jak to auto dobrze wygląda. jak się patrzy z boku to ma niesamowite linie, lepsze niż nie jedna dupa z okładki. mi się marzy biały Challenger z '70, Kowalski style.

parę lat temu w Konstancinie widziałem Vipera 2 generacji. wersja bez dachu. jaki ten s(pipi)iel był niski i szeroki to o matko.

Opublikowano

viper fajny, ale mnie zmasakrowal Ford GT omacany na niemieckim MOPie (wlasciciel pozwolil)

Opublikowano

Lamborghini Sesto Elemento - wyprodukowano tylko 20 sztuk :-). Chciałbym chociaż zobaczyć na żywo :blink:

Sesto-Elemento-1.jpg

Opublikowano

wiecie jak się odbywa produkcja takich śmiesznych serii? Opowiadali o tym w Muzeum Porsche, które ma też wiele serii po 50 sztuk, 100 sztuk, 200 sztuk i nie więcej. A tych krótkich serii różnych modeli to było kilkanaście już i powstają kolejne. Człowiek się zastanawia jak to się sprzedaje, jak ustalać cenę i jak idzie sprzedaż tych fur. Otóż okazuje się, że nie idzie :D

Wygląda to tak, że sprzedaż nawet się nie odbywa. Porsche wysyła do swoich najlepszych klientów info, że wypuszczą limitowaną kolekcję Porsche klasyczne 911 w wersji XYZ czy jakiejś tam innej. Dadzą taki i taki silnik itp i zaczynają zapisy. Zapisuje się od razu 100 osób, z czego połowa to szejki i wprowadzają jeszcze niewielkie zmiany (kolor, większy silnik, itp pod zamówienie). Potem kolesie płacą za to auto z góry i tak Porsche ma z góry kasiorkę na produkcję. Bywa tak, że mając już gotówkę w ręce Porsche nawet zmienia sobie linię produkcyjną, kupuje nowe urządzenia - generalnie mają sfinansowane wszelkie takie zabawy :D

Opublikowano

Potęga marki albo jak kto woli zakamarki marki !

Opublikowano

Lotus Exige to moje marzenie 

Lotus-Lotus-Exige-S_26621.jpg

Edytowane przez Arch

Opublikowano

I po to tyle dupę trułeś ? Żeby wrzucić resoraka ? : |

Opublikowano

nie każdy w marzeniu samochodowym musi chcieć przedłużyć sobie nim kutanga . Cenie sobie te auto za niepozorność (mały silnik , mała waga , mały rozmiar ) a przede wszystkim za właściwości jezdne

Edytowane przez Arch